header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello kondigt de beste cashback creditcards van juni 2023 aan

Jul 20, 2023 9:29 AM ET

In de steeds veranderende wereld van creditcards kan het vinden van de juiste cashbackkaart een hele uitdaging zijn. Gelukkig raadt Credello je cashbackkaarten zonder jaarlijkse kosten of met lage jaarlijkse kosten aan. Hier zijn de beste kaarten vanaf juni 2023.

1. Chase Freedom Unlimited®

De Chase Freedom Unlimited® kaart is een favoriet onder liefhebbers van cashback. Met deze kaart verdienen gebruikers een vaste 1,5 as terug op alle aankopen, waardoor het een betrouwbare optie is voor dagelijkse uitgaven. Bovendien kunnen nieuwe kaarthouders genieten van een royale inschrijfbonus. Het ontbreken van jaarlijkse kosten maakt deze kaart nog aantrekkelijker.

2. Blue Cash Preferred® Card van American Express

De Blue Cash Preferred® Card van American Express biedt indrukwekkende cashbackbeloningen, vooral voor degenen die veel uitgeven aan boodschappen en streamingdiensten. Kaarthouders kunnen 6 as terug verdienen op bepaalde Amerikaanse streamingabonnementen en 6 as terug bij Amerikaanse supermarkten (tot $6.000 aan jaarlijkse aankopen, daarna 1%). Verder biedt de kaart 3 as terug bij Amerikaanse benzinestations en op doorreis en 1 as terug op andere aankopen.

3. Ink Business Cash® Creditcard

De Ink Business Cash® Credit Card is ontworpen voor eigenaren van kleine bedrijven en biedt uitstekende cashbackbeloningen. Kaarthouders kunnen 5 as terug verdienen op kantoorbenodigdheden, internet, kabel en telefoondiensten (tot $25.000 aan gecombineerde aankopen per jaar). De kaart biedt ook 2 as terug op aankopen in restaurants en tankstations, waardoor het een ideale keuze is voor zakelijke uitgaven.

4. Bank of America® Customized Cash Rewards

De Bank of America® Customized Cash Rewards-kaart biedt een flexibele cashbackstructuur. Kaarthouders kunnen 3 as terug verdienen in een categorie naar keuze, waaronder benzine, online winkelen, dineren, reizen, drogisterijen of woningverbetering/inrichting (tot $ 2.500 gecombineerde kwartaalaankopen in de categorie naar keuze/kruidenierswinkel/groothandelsclub). Daarnaast biedt de kaart 2 as terug bij supermarkten en groothandelsclubs en 1 as terug op andere aankopen.

5. Capital One Savor

Fijnproevers en entertainmentliefhebbers zullen de Capital One Savor kaart waarderen. De kaart biedt 4 as terug op eten en entertainment, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die vaak uit eten gaan of concerten, films of sportevenementen bijwonen. De kaart biedt ook 2 as terug bij supermarkten en 1 as terug op andere aankopen.

6. Capital One SavorOne Cash Rewards

De Capital One SavorOne Cash Rewards kaart is een broertje van de Capital One Savor. Deze kaart biedt iets lagere cashbackpercentages, maar levert nog steeds indrukwekkende beloningen op. Kaarthouders kunnen 3 as terug verdienen op eten en uitgaan, 2 as terug bij supermarkten en 1 as terug op andere aankopen. Het ontbreken van een jaarlijkse vergoeding maakt het nog aantrekkelijker.

7. Alliant Cashback Visa® Handtekening Creditcard

Voor wie op zoek is naar hogere cashbackpercentages is de Alliant Cashback Visa® Signature Credit Card een uitstekende keuze. Deze kaart biedt 2,5 as terug op alle aankopen, zonder limieten of categorieen om je zorgen over te maken. Het is echter wel de moeite waard om te weten dat deze kaart na het eerste jaar een bescheiden jaarlijkse vergoeding vraagt.

8. Chase Freedom Flex?

De Chase Freedom Flex? kaart is een veelzijdige optie voor liefhebbers van cashback. Kaarthouders kunnen 5 as terug verdienen in roterende categorieen, 5 as terug op reizen gekocht via Chase Ultimate Rewards®, 3 t restaurants en drogisterijen, en 1% op andere aankopen. Zonder jaarlijkse kosten biedt deze kaart veel waarde.

9. Wells Fargo Active Cash®-kaart

De Wells Fargo Active Cash® Card biedt een eenvoudig cashbackprogramma. Kaarthouders verdienen onbeperkt 2 as terug op alle aankopen. Het ontbreken van een jaarlijkse vergoeding en het gebruiksgemak maken deze kaart populair.

Conclusie

Credello raadt deze cash back creditcards aan, elk met unieke voordelen, zodat consumenten hun cash back beloningen kunnen maximaliseren. Of u nu een frequente reiziger bent, een fijnproever, een kleine ondernemer of iemand die de voorkeur geeft aan eenvoud, een kaart op deze lijst voldoet aan uw behoeften. Doe uw voordeel met deze topaanbevelingen en verdien vandaag nog cashback op uw aankopen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire