header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello kondigt de beste financiele podcasts voor 2023 aan

Jul 20, 2023 9:25 AM ET

In de snelle wereld van vandaag zijn podcasts een populair medium geworden om te leren en op de hoogte te blijven. Op het gebied van persoonlijke financien zijn er talloze podcasts die waardevolle inzichten en tips bieden om mensen te helpen hun geld effectief te beheren. Credello wil ervoor zorgen dat luisteraars toegang hebben tot betrouwbare en informatieve content, dus hier zijn de top Credello aanbevolen financiele podcasts voor 2023 en dan zijn er nog een paar om aan de lijst toe te voegen.

1. Bruine ambitie

Een van de topaanbevelingen van Credello is Brown Ambition. Deze podcast, gepresenteerd door Mandi Woodruff en Tiffany Alichet, richt zich op financiele empowerment en succesverhalen van gekleurde vrouwen. De show duikt in verschillende onderwerpen zoals carriere maken, ondernemerschap en investeren, en geeft praktische adviezen voor luisteraars om hun financiele welzijn te verbeteren.

2. Ik Zal Je Leren Rijk Worden

I Will Teach You To Be Rich van Ramit Sethi is nog zo\’n podcast die Credello aanbeveelt. Sethi richt zich op praktisch financieel advies en deelt strategieen voor budgetteren, sparen en beleggen. Zijn innemende stijl en bruikbare tips maken persoonlijke financien toegankelijk en relevant voor een breed publiek.

3. rijke & REGULAR

De rich & REGULAR podcast, gehost door Julien en Kiersten Saunders, staat ook op Credello\’s lijst. Deze podcast verkent het snijvlak van geld en cultuur en gaat in op de uitdagingen en triomfen van het opbouwen van rijkdom binnen gemarginaliseerde gemeenschappen. De gastheren bieden unieke perspectieven op persoonlijke financien door hun financiele reis te bespreken en gasten uit te nodigen om hun ervaringen te delen.

4. Yo Quiero Dinero

Voor Spaanstalige luisteraars is Yo Quiero Dinero een uitstekende keuze. Deze podcast wordt gepresenteerd door Jannese Torres-Rodriguez en behandelt een reeks onderwerpen over persoonlijke financien die specifiek zijn afgestemd op de Latijns-Amerikaanse gemeenschap. Torres-Rodriguez ontleedt complexe financiele concepten en geeft praktisch advies om luisteraars te helpen hun financiele welzijn te verbeteren.

5. Rare Financien

Credello raadt ook Weird Finance aan, een podcast die de conventionele financiele wijsheid in twijfel trekt. Gastheren Tim Mullooly en Tom Mullooly bespreken alternatieve strategieen voor het beheren van geld en het opbouwen van rijkdom, en dagen luisteraars uit om buiten de gebaande paden te denken. Met een mix van humor en expertise maken ze persoonlijke financien boeiend en toegankelijk.

6. Betaal je alles

Luisteraars die op zoek zijn naar inspiratie en motivatie kunnen hun hart ophalen bij de podcast Afford Anything. Deze show wordt gepresenteerd door Paula Pant en moedigt mensen aan om het leven te leiden zoals zij dat willen door financiele onafhankelijkheid te bereiken. Pant deelt verhalen van succesvolle mensen die financiele vrijheid hebben bereikt en geeft bruikbare tips voor luisteraars om dit voorbeeld te volgen.

7. Reis naar de lancering

Journey to Launch is een andere opmerkelijke podcast op Credello\’s lijst. Deze show, gepresenteerd door Jamila Souffrant, documenteert haar persoonlijke reis naar financiele onafhankelijkheid en nodigt gasten uit om ook hun verhalen te delen. Journey to Launch” richt zich op het opbouwen van rijkdom en leven met intentie en biedt praktisch advies en motivatie om luisteraars te helpen hun financiele toekomst in eigen hand te nemen.

8. Hoe met geld omgaan

Tot slot raadt Credello How to Money aan, een podcast van Joel en Matt. Deze show biedt duidelijk en praktisch advies voor het beheren van geld en het maken van weloverwogen financiele beslissingen. Met een breed scala aan onderwerpen, waaronder budgetteren, investeren en onroerend goed, voorziet “How to Money” luisteraars van de kennis en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun persoonlijke financien effectief te beheren.

Conclusie

Podcasts zijn een populair en toegankelijk medium geworden om meer te leren over persoonlijke financien. Door af te stemmen op deze podcasts kunnen luisteraars waardevolle kennis en tips opdoen om hun financiele leven te verbeteren. Blijf geinformeerd, bevoegd en gemotiveerd met deze uitstekende bronnen van Credello.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire