header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dit zijn de beste creditcards voor restaurants voor zomer 2023

Jul 20, 2023 9:58 AM ET

Wanneer je uit eten gaat en geniet van de bruisende culinaire scene tijdens de zomer van 2023, kan de juiste creditcard het verschil maken. Niet alleen kun je er waardevolle beloningen en geld mee terugkrijgen op je restaurantuitgaven, maar je kunt er ook extra voordelen en extraatjes mee krijgen die je eetervaring verbeteren. Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, hebben we de beste restaurant creditcards van deze zomer bekeken en geselecteerd. Hier is Credello\’s keuze van creditcards voor restaurants.

Capital One SavorOne Cash Rewards-kredietkaart

De Capital One SavorOne Cash Rewards Credit Card is een uitstekende keuze voor liefhebbers van eten. Met deze kaart krijg je onbeperkt 3 as terug op eetuitgaven, inclusief restaurantbezoeken en afhaalbestellingen. Daarnaast ontvang je een 0% introductieprijs voor 15 maanden, zodat je je saldo kunt afbetalen zonder rentekosten. De kaart biedt ook een aanmeldbonus van $200 wanneer je $500 besteedt in de eerste drie maanden. Dankzij de veelzijdigheid en de jaarlijkse kosten van $0 is de SavorOne-kaart een goede optie voor restaurantliefhebbers.

American Express Gold Kaart

De American Express Gold Card is een eersteklas creditcard die u royaal beloont voor uw aankopen in restaurants en eetgelegenheden. Met 4x punten op alle restaurant-, afhaal- en supermarktuitgaven kunt u snel beloningen verzamelen. De kaart komt ook met een maandelijks tegoed van $10 dat je kunt gebruiken bij populaire etablissementen zoals The Cheesecake Factory, DoorDash, Goldbelly, Wine.com, Milk Bar en bepaalde Shake Shack locaties. Daarnaast ontvang je nog eens $10 maandelijks tegoed voor Uber of Uber Eats. Hoewel de kaart 250 dollar per jaar kost, wegen de voordelen en beloningen ruimschoots op tegen de kosten.

Chase Freedom Unlimited Creditcard

De Chase Freedom Unlimited Credit Card is een uitstekende optie voor wie een kaart wil die verder gaat dan alleen restaurantbeloningen. De kaart biedt een solide 3 as terug op dineren, maar biedt ook flexibiliteit met zijn doorlopende bonuscategorieen. Je kunt nog meer geld terug verdienen door de kaart aan te passen aan je normale bestedingsgewoonten. De kaart wordt geleverd met een 0% intro APR voor 15 maanden en een signup bonus van 1,5 as terug op alle aankopen tot $20.000 voor het eerste jaar. Zonder jaarlijkse kosten is de Chase Freedom Unlimited kaart een uitstekende keuze voor dagelijkse uitgaven.

Wells Fargo Autograph Card

De Wells Fargo Autograph Card is een verborgen juweeltje voor restaurantbezoekers. Met 3x punten op eetuitgaven beloont deze kaart je royaal voor je culinaire avonturen. Maar daar houdt het niet op. De kaart biedt ook 3x punten voor reizen, gas, openbaar vervoer, streaming en telefoonabonnementen, waardoor het een veelzijdige optie is voor dagelijkse uitgaven. Met een 0% introductory APR gedurende 12 maanden en geen jaarlijkse kosten is de Wells Fargo Autograph Card een betrouwbare metgezel voor fijnproevers.

Chase Sapphire Preferred

Tot slot is de Chase Sapphire Preferred-kaart een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een verhoogde eetervaring. Met 3x punten op restaurantaankopen is deze kaart ideaal voor fijnproevers. Het biedt ook een scala aan extra voordelen, waaronder een 1-jarig gratis abonnement op DashPass van DoorDash, bonusbeloningen voor online boodschappen en streamingdiensten, en een uitgebreide reisverzekering. Daarnaast verdien je 80.000 punten als inschrijfbonus wanneer je $4.000 uitgeeft in de eerste drie maanden. De kaart heeft een jaarlijkse bijdrage van $95, maar de beloningen en extraatjes rechtvaardigen de kosten ruimschoots.

Conclusie

Elke kaart op deze lijst biedt unieke voordelen en beloningen op maat van eet- en restaurantuitgaven. Of je nu voorrang geeft aan cashback, punten of extra voordelen, er is een creditcard die aan je wensen voldoet.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire