header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DoorDash heeft zojuist veranderd hoe chauffeurs worden betaald

Jul 20, 2023 9:32 AM ET

DoorDash verandert de manier waarop het zijn gig workers betaalt. Bezorgers – op de app bekend als Dashers – kunnen nu kiezen of ze per uur of per bestelling betaald willen worden. Er is ook een nieuwe “post checkout tipping” functie waarbij klanten geweldige service kunnen belonen nadat de levering is voltooid. Deze veranderingen zijn bedoeld om chauffeurs te helpen hun verdienpotentieel te vergroten, omdat sommige mensen niet graag vooraf fooi geven.

DoorDash zal ook “nieuwe duwtjes en herinneringen voor klanten toevoegen om hen aan te moedigen een fooi te geven en hun waardering te tonen nadat hun Dasher een bestelling heeft afgeleverd”, zei Austin Haugen, Dasher & Logistics Product Lead, tijdens een persbriefing. Dit is een belangrijk verschil met andere apps zoals Uber Eats en Instacart: Klanten kunnen het fooibedrag niet verlagen na de levering. Dit voorkomt “tip-baiting” – het vooraf beloven van een grote fooi om deze vervolgens te verwijderen zodra de bestelling is afgerond.

Geintrigeerd door het idee om zelf een Dasher te worden in het licht van deze nieuwe ontwikkelingen? Bekijk de beste apps van Credello om een weloverwogen beslissing te nemen en volg de onderstaande tips om te groeien als chauffeur.

Optimaliseer efficientie en organisatie

Tijdmanagement is de sleutel tot succes bij bezorg-apps. Plan je routes efficient om ongebruikte tijd te minimaliseren en het aantal leveringen in een bepaalde periode te maximaliseren. Maak jezelf vertrouwd met de gebieden waar je gaat leveren en stippel een strategie uit om de rijafstanden tussen bestellingen te minimaliseren. Daarnaast is georganiseerd blijven cruciaal voor efficientie. Bewaar essentiele zaken zoals extra servetten, keukengerei en specerijen in je auto om snel te kunnen voldoen aan verzoeken van klanten. Als je proactief en georganiseerd bent, kun je meer leveringen afronden en meer verdienen.

Bied uitstekende klantenservice

Klanttevredenheid speelt een belangrijke rol in je succes als gig worker op bezorg apps. Streef ernaar om een uitzonderlijke klantenservice te bieden bij elke interactie. Communiceer duidelijk en snel met klanten over updates van bestellingen of vertragingen. Besteed aandacht aan speciale instructies en dieetbeperkingen, zodat de bestellingen die je aflevert nauwkeurig zijn. Wees beleefd, vriendelijk en professioneel, want positieve interacties kunnen leiden tot hogere beoordelingen en mogelijk meer fooien. Door net dat beetje extra te doen om klanten tevreden te stellen, bouw je een goede reputatie op en vergroot je de kans op gunstige beoordelingen.

Maak gebruik van piekuren en incentives

Om zoveel mogelijk te verdienen met bezorg-apps zoals DoorDash, is het essentieel om te profiteren van piektijden en incentives. Maak jezelf vertrouwd met de drukste uren in je omgeving, zoals de lunch- of avondspits, en geef prioriteit aan werken tijdens die tijden. Tijdens piekuren is de vraag hoog, wat meer bestellingen en mogelijk meer fooien betekent. Let ook op promoties en incentives die door de app worden aangeboden, zoals een bonus als je een bepaald aantal leveringen binnen een bepaald tijdsbestek uitvoert.

Conclusie

Alleen de tijd zal leren of de nieuwe functies van DoorDash chauffeurs zullen helpen om concurrerend betaald te worden. Als je geinteresseerd bent om een Dasher te worden, kan het volgen van de bovenstaande tips ook helpen om je verdienpotentieel te vergroten.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire