header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Is dit het beste moment om uw huis te herfinancieren?

Jul 20, 2023 11:15 AM ET

Gesponsorde inhoud: Wanneer de hypotheekrente stijgt, lijkt het misschien een slecht moment om te herfinancieren. Maar zelfs als de marktomstandigheden niet voor iedereen gunstig lijken, kan het nog steeds een goed moment voor u zijn om te herfinancieren op basis van uw unieke omstandigheden. Kredietverstrekkers zoals Discover® bieden altijd concurrerende hypotheekherfinancieringstarieven.

Evalueer waar u staat wat betreft het aflossen van uw hypotheek en wat uw komende financiele doelen zijn om te bepalen of de timing goed voor u is. Hier zijn belangrijke vragen om uzelf te stellen wanneer u beoordeelt of dit het beste moment is om uw huis te herfinancieren.

Kunt u uw hypotheekrente verlagen met ten minste 0,5-1%?

Zelfs in unieke economische omstandigheden waarin de rente kan stijgen, kan het mogelijk zijn om uw hypotheekrente met 0,5-1% te verlagen. Herfinanciering betekent niet altijd een nieuwe hypotheek met een looptijd van 30 jaar – als je een hypotheek met een kortere looptijd en een lagere rente kunt vinden, kun je de lening sneller en met minder rente aflossen.

Heb je te veel eigen vermogen, te weinig of precies de juiste hoeveelheid?

Als u minder dan 20 % eigen vermogen in uw huis hebt, wilt u waarschijnlijk wachten met herfinancieren totdat u meer eigen vermogen hebt opgebouwd om mogelijk hogere rentetarieven en hogere kosten te voorkomen. Aan de andere kant, als u de hypotheek bijna hebt afbetaald, kan het geen zin hebben om te herfinancieren. Zorg ervoor dat u weet of u uiteindelijk meer kwijt bent aan afsluitkosten en verlenging van de hypotheek dan wanneer u op schema blijft om af te lossen.

Heeft u renovaties die kunnen worden gedekt door een cash out herfinanciering?

Een cash out refinance geeft u toegang tot contanten in aanvulling op bijgewerkte leningsvoorwaarden op uw hypotheek. De hoeveelheid contant geld waartoe u toegang hebt, hangt af van hoeveel eigen vermogen u in uw huis hebt, en een cash out-herfinanciering kan worden gebruikt om de waarde van uw huis mogelijk te verhogen door middel van renovaties.

Een cash out herfinanciering kan een uitstekende optie zijn om de kosten van je volgende huisverbeteringsproject te dekken, hoge renteschulden te consolideren of andere grote uitgaven te betalen. Als de rentetarieven niet geweldig zijn en u kunt wachten met het opnemen van geld uit uw eigen vermogen, kan het geen kwaad om uw kredietscore en meer eigen vermogen in uw huis op te bouwen, zodat u meer opties hebt wanneer u klaar bent om te herfinancieren.

De onderste regel

Trends in de markt moeten uw levenskeuzes niet dicteren, maar ze kunnen wel uw belangrijkste financiele beslissingen bepalen. Als u eenmaal in een goede positie bent om uw hypotheek te herfinancieren, kijk dan wat verschillende kredietverstrekkers aanbieden zodat u kunt beslissen wat het beste werkt voor uw persoonlijke omstandigheden.

Over Discover Home Loans

Discover Home Loans biedt woninghypotheken en hypotheekherfinancieringsopties met een scala aan voordelen voor gekwalificeerde huiseigenaren. Vind de opties die binnen uw budget passen op discover.com/home-loans. © 2023 Discover Bank, Lid FDIC | NMLS ID 684042


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire