header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ouders verliezen voogdij over vier kinderen aan staat MO; We The Patriots USA vecht terug

Jul 20, 2023 8:57 AM ET

Vandaag kondigde We The Patriots USA, een non-profit advocatenkantoor gevestigd in Idaho, aan dat het een zaak heeft aangenomen ter verdediging van twee ouders in Missouri, nadat de staat de voogdij over hun kinderen had afgenomen. Op 16 juni 2023 namen ambtenaren van de staat Missouri de voogdij over de vier kinderen van Amanda en Paul Guidry in beslag, waaronder hun zes jaar oude autistische zoon, nadat de Guidrys een alternatieve medische behandeling hadden toegepast die bekend staat als chloordioxide, dat door sommige ouders wordt gebruikt om hun kinderen met autisme te behandelen. De Guidrys beweren dat ze het gebruikten om hun zesjarige zoon met autisme te behandelen en dat ze in zeer korte tijd verbazingwekkende resultaten zagen. We The Patriots USA nam de zaak aan omdat het “beschermen en verdedigen van ouderlijke rechten en medische vrijheid” een kernpunt van haar missie is.

Bekijk hier hoe de Guidrys hun verhaal vertellen op Faithful Freedom met Teryn Gregson.

We The Patriots USA heeft een juridisch fonds opgericht voor de Guidrys en vraagt om donaties om de kosten van de rechtszaak te dekken. De organisatie gaf dinsdag laat een verklaring vrij: “We hebben al een advocaat voor de Guidrys geregeld en zijn bezig medische experts te vinden om hen te helpen hun kostbare kinderen weer veilig thuis te krijgen. We zijn er sterk van overtuigd dat de staat niet heeft voldaan aan haar bewijslast dat deze kinderen op enigerlei wijze schade is berokkend of dreigt te worden berokkend. Wij zijn van mening dat de acties van de ambtenaren van de staat Missouri een grove vorm van machtsmisbruik zijn, die ironisch genoeg feitelijke en aanzienlijke schade toebrengt aan deze kinderen.”


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire