header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ScholarSift lanceert revolutionair AI-platform voor juridische opleidingen

Jul 20, 2023 10:38 AM ET

Transformeert de manier waarop juridische wetenschappers onderzoek doen, schrijven en publiceren met geavanceerde machine learning-technologie

Santa Monica, Californie, 18 juli 2023 – ScholarSift, het eerste analytische platform dat machine learning toepast op juridische studies, heeft vandaag zijn officiele lancering aangekondigd. Dit baanbrekende platform biedt rechtsgeleerden, rechtenstudenten en bibliothecarissen ongeevenaarde efficientie en nauwkeurigheid bij het raadplegen, analyseren en citeren van relevante bronnen.

Een revolutie in rechtvaardig juridisch onderzoek

ScholarSift introduceert een nieuw tijdperk van juridisch wetenschappelijk onderzoek, waarbij de uitdagingen van toegankelijkheid, gelijkheid en volledigheid worden aangepakt. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en machine learning mogelijkheden, stelt ScholarSift gebruikers in staat om nieuwe en relevante bronnen te ontdekken die mogelijk over het hoofd zijn gezien, waardoor een uitgebreid en goed ondersteund onderzoeksproces wordt gegarandeerd.

Het speelveld nivelleren met accurate, controleerbare bronnen

ScholarSift helpt auteurs bij het vinden van relevante literatuur die mogelijk ontbreekt in hun concept, waardoor de wetenschap robuuster, inclusiever en beter controleerbaar wordt. Stuur gewoon een concept in en ScholarSift analyseert de tekst en citaten om relevante ontbrekende werken te identificeren.

Gratis inzendplatform en betaalbaar onderzoek

ScholarSift biedt ook een gratis indieningstool, zodat auteurs hun werk bij meerdere tijdschriften tegelijk kunnen indienen zonder de financiele steun van een grote universiteit. Met ScholarSift is uw ontwerp uw zoektocht. Vind relevante wetenschappelijke artikelen voor een fractie van de prijs van de grote juridische onderzoeksplatforms.

Bevordering van wetenschappelijke zichtbaarheid, gendergelijkheid & inclusiviteit

ScholarSift\’s “Faculty Search” functie is een game-changing tool om gender balans en inclusiviteit in de juridische academische wereld aan te pakken. Of u nu een artikel schrijft, relevante wetenschappers identificeert voor beschikbaarheid in de pers of een sprekerspanel samenstelt voor een conferentie, symposium of ander evenement, met Faculty Search kunt u eenvoudig een robuuste en diverse groep wetenschappers met expertise en publicaties op het relevante gebied vinden.

“Het AI-platform van ScholarSift is het eerste in zijn soort dat speciaal is ontworpen voor juridische opleidingen om deze toegankelijker, eerlijker en completer te maken”, zegt Rob Anderson, medeoprichter van ScholarSift. “Wij geloven dat onze geavanceerde tools de juridische wetenschap vooruit zullen stuwen en een nieuwe norm zullen stellen voor uitgebreide en inclusieve onderzoeks- en schrijfpraktijken in de juridische academische wereld.”

Doe mee met de ScholarSift-revolutie

ScholarSift is ingesteld om de kloof te overbruggen en samenwerking te bevorderen tussen rechtsgeleerden, hoogleraren in de rechten, rechtenstudenten, juridische bibliothecarissen en organisatoren van conferenties wereldwijd. Doe mee met de revolutie en ervaar de toekomst van juridisch wetenschappelijk onderzoek met ScholarSift. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefversie op www.ScholarSift.com.

Over ScholarSift

ScholarSift is een geavanceerd AI-platform dat speciaal is ontworpen voor juridisch wetenschappelijk onderzoek. Met zijn geavanceerde algoritmen en machine learning-mogelijkheden zorgt ScholarSift voor een revolutie in het onderzoeksproces, waardoor het efficienter, nauwkeuriger en toegankelijker wordt. Door rechtsgeleerden, rechtenstudenten en bibliothecarissen meer mogelijkheden te geven, wil ScholarSift het landschap van onderzoek op het gebied van juridische wetenschappen een nieuwe vorm geven.

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met

Carmen PearsonMarketing &[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire