header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sterlington versterkt financiele praktijk met de toevoeging van Ken Lee en Dexter X. Heeter

Jul 20, 2023 10:53 AM ET

Ken Lee treedt toe als Partner en Dexter X. Heeter als Associate in het Asset Finance Team

NEW YORK; 19 juli 2023 -Sterlington kondigt met genoegen aan dat Ken Lee zich bij het kantoor heeft aangesloten als partner in de Finance praktijk. Daarnaast treedt Dexter X. Heeter toe als associate in het Asset Finance team met Ken. Ken en Dexter zullen zich richten op de handel in activa en de financiering van activa.

Voordat Ken bij Sterlington kwam, werkte hij bijna 10 jaar als Counsel in de Global Financial Markets Group van Clifford Chance in New York. Ken\’s expertise omvat een breed scala aan juridische zaken met betrekking tot het adviseren en vertegenwoordigen van grote investeringsbanken, underwriters, emittenten, kredietverstrekkers, leners en verhuurders in asset finance/trading aangelegenheden. Zijn ervaring strekt zich uit tot een breed scala van luchtvaartfinancieringstransacties, alsmede naleving van leningsfaciliteiten en onderhoudskwesties.

Dexter komt ook van Clifford Chance naar Sterlington, waar hij bijna vijf jaar associate was en samenwerkte met Ken in de Global Financial Markets Group. Dexter\’s ervaring strekt zich uit tot een breed scala van luchtvaart financiering, overname en leasing transacties. Ken en Dexter komen naar Sterlington via de expertise van juridisch recruiter Christina Boulougouris, Esq., President van Arete Consultants, Inc.

Christopher S. Harrison, Founding Partner en CEO van Sterlington: “Ik ben verheugd Ken en Dexter te verwelkomen bij Sterlington. De komst van dit team zorgt voor een verdere uitbreiding van onze asset finance praktijk om clienten te adviseren in een breed scala van complexe zaken.”

Ken behaalde zijn J.D. aan de Cornell Law School en zijn Bachelor\’s degree in Business Administration and Management aan de Universiteit van Korea. Dexter behaalde zijn J.D. aan Columbia Law School. Hij behaalde zijn B.A. met grote onderscheiding in politieke wetenschappen en geschiedenis aan Clark University, waar hij lid was van de Phi Alpha Theta en Pi Sigma Alpha Honor Society.

Over Sterlington PLLCSterlingtonPLLC is een internationaal virtueel advocatenkantoor met toonaangevende capaciteiten op het gebied van crypto, geavanceerde transacties en procesvoering, en het uitbesteden van juridische werkzaamheden. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meerdere praktijken en sectoren helpt ons team clienten over de hele wereld hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire