header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Venus Fashion stemt ermee in haar privacybeleid aan te passen aan de zelfreguleringsprincipes van Digital Advertising Alliance

Jul 20, 2023 6:31 PM ET

McLean, VA – 11 juli 2023 – Het Digital Advertising Accountability Program (DAAP) van BBB National Programs heeft samengewerkt met de damesmodewinkel Venus Fashion, Inc. om haar website in overeenstemming te brengen met de Self-Regulatory Principles van de Digital Advertising Alliance (DAA). De Self-Regulatory Principles van de DAA hebben betrekking op entiteiten die zich bezighouden met op interesses gebaseerde reclame (IBA) op websites of mobiele apps. Elke exploitant van een website (een eerste partij) die niet-gelieerde entiteiten (derden) toestaat om surfgegevens van bezoekers te verzamelen voor IBA moet bezoekers op de hoogte stellen en een verbeterde kennisgeving geven zoals voorgeschreven in de Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising (OBA Principles). Op basis van een klacht van een consument opende DAAP een onderzoek naar de vermeende niet-naleving door Venus van het transparantiebeginsel van de OBA Principles. Bij het bekijken van de website van Venus constateerde DAAP dat derden gegevens verzamelden voor IBA zonder de juiste verbeterde kennisgeving en toegang tot de IBA-openbaarmaking en opt-out keuzemogelijkheden van Venus. In antwoord op het onderzoek van DAAP heeft Venus haar compliance-protocollen herzien en belangrijke wijzigingen aangebracht in haar privacybeleid om de website van Venus in overeenstemming te brengen met de DAA-principes. Deze veranderingen omvatten:

  • De toevoeging van een prominente en gemakkelijk toegankelijke link getiteld “My Privacy and Ad Choices” aan alle webpagina\’s waar trackers van derden worden ingezet (in dit geval de globale footer van de website) die gebruikers doorverwijst naar de IBA-openbaarmaking van Venus, en
  • Een nieuw bewerkte IBA-openbaarmaking getiteld “Third-Party Automated Collection and Interest-Based Advertising,” die een uitgebreide beschrijving bevat van de IBA-praktijken van derden van Venus, een link naar IBA opt-out tools en een verklaring dat Venus zich houdt aan de DAA-principes.

In haar adverteerdersverklaring verklaarde Venus: “VENUS Fashion, Inc. (“VENUS”) is er trots op deel te nemen aan het zelfregulerende DAA Accountability Program van de Digital Advertising Alliance. VENUS verwelkomde de kans om haar privacybeleid en -praktijken te herzien met de DAAP en is ervan overtuigd dat, door vrijwillig de aanbevolen wijzigingen door te voeren, het bedrijf haar voortdurende toewijding aan de privacy en keuze van de consument laat zien. Alle samenvattingen van BBB National Programs case decisions zijn te vinden in de case decision library. Ga voor de volledige tekst van de DAAP-besluiten naar de DAAP-besluiten en richtlijnen webpagina.Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.About the Digital Advertising Accountability Program: Het Digital Advertising Accountability Program (DAAP), een divisie van BBB National Programs, is ontwikkeld door de Digital Advertising Alliance (DAA) om zelfreguleringsprincipes voor gegevensprivacy in online en mobiele reclame af te dwingen en bedrijven verantwoordelijk te houden voor de Privacy Principles van de DAA. DAAP biedt richtlijnen voor bedrijven die de industrieprincipes willen naleven en reageert op klachten van consumenten over online privacy.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire