header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verklaring van BBB National Programs over goedkeuring van toereikendheid voor het EU-VS-kader voor gegevensprivacy

Jul 20, 2023 6:42 PM ET

McLean, VA – 11 juli 2023 – Dona Fraser, Senior Vice President Privacy Initiatives van BBB National Programs, gaf vandaag de volgende verklaring uit over de officiele goedkeuring door de Europese Commissie van haar adequaatheidbesluit voor het EU-VS Data Privacy Framework (EU-VS DPF):

“Adequacy is de gouden standaard van overdrachtsmechanismen onder de GDPR. Wij prijzen het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Handel en de Europese Commissie voor het bereiken van deze opmerkelijke en transformatieve mijlpaal die de trans-Atlantische economie vooruit stuwt en talloze kansen biedt voor bedrijven in diverse sectoren.

Als de langstlopende aanbieder van het Independent Recourse Mechanism (IRM), de eerste erkende onder Privacy Shield, die al meer dan 20 jaar wordt vertrouwd door bedrijven van elke omvang, zien we deze formele goedkeuring van adequaatheid als een prestatie die niet alleen het vertrouwen in gegevensbeveiliging bevordert, maar ook de economische banden tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten versterkt.

Vandaag is het Data Privacy Framework van kracht en met de juiste instructies van het Amerikaanse ministerie van Handel kunnen bedrijven weer naadloos persoonlijke gegevens van de EU naar de VS overdragen in overeenstemming met de EU-wetgeving.

Voor de meer dan 5.000 bedrijven die hun zelfcertificering onder Privacy Shield handhaven, willen we u verzekeren dat we volledig voorbereid zijn om uw naadloze overgang naar dit nieuwe Framework te vergemakkelijken, en we garanderen dat bedrijven die momenteel deelnemen aan BBB EU Privacy Shield een ononderbroken continuiteit van dienstverlening zullen ervaren bij hun overgang naar ons EU-VS Data Privacy Framework programma. Het handhaven van de hoogste operationele standaarden voor bedrijven en het beschermen van consumentenrechten is altijd onze prioriteit geweest.

We heten ook bedrijven die hun Privacy Shield zelfcertificering tijdelijk hebben onderbroken van harte welkom en nodigen hen uit om opnieuw deel te nemen aan ons programma.”

Lees het persbericht van de Europese Commissie hier. Lees hier meer over de BBB National Programs Global Privacy Division. Plan hier een consultatie met de Global Privacy Division.

Over BBB National Programs:BBB National Programs is waar bedrijven terecht kunnen om het consumentenvertrouwen te vergroten en waar consumenten worden gehoord. De non-profitorganisatie creeert een eerlijker speelveld voor bedrijven en een betere ervaring voor consumenten door middel van de ontwikkeling en levering van effectieve programma\’s voor verantwoording door derden en geschillenbeslechting. BBB National Programs houdt toezicht op meer dan een dozijn toonaangevende nationale zelfreguleringsprogramma\’s voor de sector en blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door bedrijfsrichtlijnen te verstrekken en best practices te bevorderen op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen, geschillenbeslechting, autogarantie, privacy en nieuwe gebieden.Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over BBB National Programs Global Privacy Division: BBB National Programs Global Privacy Division helpt bedrijven hun partners en klanten te laten zien dat zij privacy op de eerste plaats zetten, ongeacht waar zij actief zijn. Onze programma\’s zijn belangrijke elementen van de grensoverschrijdende privacyregels en het Privacy Shield, en overbruggen de kloof tussen uiteenlopende privacy- en gegevensbeschermingsregimes. Door onze onafhankelijke verantwoordingsmechanismen te omarmen, versterken deelnemende bedrijven de normen voor gegevensprivacy en vergroten ze het vertrouwen van de consument in de digitale markt.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire