header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Adwerx biedt topproducenten zeer effectieve digitale merkcampagnes & Nurture-campagnes

Aug 2, 2023 12:31 PM ET

Nieuw gelanceerde Top Performer Packages bieden hoogproductieve vastgoed- en hypotheekprofessionals verbeterdereclametechnieken

DURHAM, N.C., 26 juli 2023 – Adwerx, het digitale reclameplatform bij uitstek voor honderden van \’s lands beste vastgoed- en hypotheekbedrijven, kondigt de lancering aan van haar Top Performer Packages, een oplossing die speciaal is ontworpen met het oog op toonaangevende professionals om hun productiviteit en schaalefficientie te verhogen.

De nieuwe pakketten zijn gebaseerd op inzichten uit meer dan tien jaar samenwerking met veel van de beste makelaars en hypotheekverstrekkers in de VS en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van topproducenten. Ze bieden een ideale mix van merkopbouw om hun leiderschapspositie te behouden en verzorgende campagnes om hun belangrijkste verwijzingsbronnen te betrekken.

“Adwerx helpt al jaren particulieren en ondernemingen hun bedrijf te laten groeien”, zegt Michael Collins, CEO van Adwerx. “Slimme topproducenten kochten al van onze suite van diensten om merk- en nurture-campagnes uit te voeren, maar we hadden echt behoefte aan een one-stop, strategische oplossing die dit voor hen deed. Met behulp van onze bewezen technologie ontwikkelden we een geintegreerde advertentiestrategie voor professionals die topprestaties leveren, met speciale onboarding, verbeterde advertentiesjablonen en rapportage, en een toegewijd Premier Support-team.”

Deze innovatieve pakketten stellen topagenten, loan officers en andere marktleiders in staat om hun reclamestrategieen uit te breiden met eenvoudig uit te voeren, kant-en-klare campagnes die draaien op de meest bekeken websites, mobiele apps, sociale mediaplatforms en streaming tv-netwerken.

    • Koesteren: Omdat tot 75% van de omzet afkomstig is van terugkerende klanten en verwijzingen, houden pakketten producenten consequent betrokken bij hun invloedssfeer.
    • Betrekken: Onderzoek wijst uit dat een consument een advertentie 7-8 keer moet zien voordat deze weerklank vindt. Pakketten omvatten een minimum van 50.000 vertoningen per maand om de producent te vestigen als de go-to bron voor onroerend goed of hypothecaire leningen.
    • Innoveren: Van oudsher wordt TV-reclame alleen gebruikt door de grootste merken ter wereld, vanwege de hoge kosten die ermee gepaard gaan. Met Adwerx kunnen Top Performers zich nu rechtstreeks richten op gekwalificeerde prospects met gepersonaliseerde commercials op streaming TV-diensten, waardoor ze ongekende toegang krijgen tot premium TV als marketingkanaal.
    • Schaalefficientie: Adwerx stroomlijnt een ingewikkeld en tijdrovend marketingproces, waardoor agenten en leningverstrekkers hun tijd kunnen besteden aan hoogwaardige activiteiten zoals het begeleiden van klanten bij de transactie.

“Werken met Adwerx heeft veel veranderd”, zegt Aimee Siers, makelaar bij Berkshire Hathaway HomeServices Commonwealth Real Estate. “Via Adwerx promoot ik niet alleen mijn aanbiedingen, maar vergroot ik ook mijn online naamsbekendheid. Adwerx geeft mij de mogelijkheid om mijn omgeving te bereiken en mijn belangrijkste buurten aan te spreken door mijn boodschap via alle belangrijke online kanalen te verspreiden. Adwerx is de perfecte oplossing voor elke drukke topproducerende agent die zijn online aanwezigheid moet opbouwen.”

“Wij zetten ons in om onze klanten te helpen vertrouwen op te bouwen, geloofwaardigheid op te bouwen en leiders te worden in hun respectievelijke markten,” voegde Collins toe. “Onze Top Performer Pakketten stellen vastgoed- en hypotheekprofessionals in staat om hun advertentiegame te verhogen en uitzonderlijke resultaten te behalen.”

Ga voor meer informatie over de Top Performer Packages van Adwerx en hoe deze uw reclamestrategie kunnen verbeteren naar www.adwerx.com/ad-packages.

Over Adwerx

Adwerx is een toonaangevend digitaal advertentieautomatiseringsplatform dat gepersonaliseerde, hypergerichte en volledig geautomatiseerde digitale advertentieoplossingen biedt voor vastgoed- en hypotheekbedrijven. Schaalbaar voor bedrijven van elke omvang, voert Adwerx advertenties uit met de kracht die nodig is voor grote ondernemingen en de eenvoud die verwacht wordt voor een individuele makelaar.

Als vertrouwde partner van duizenden vastgoed- en hypotheekkantoren en hun topproducenten stelt Adwerx haar klanten in staat de concurrentie voor te blijven door nieuwe doelgroepen te bereiken en bestaande relaties te koesteren. Ga voor meer informatie over Adwerx en haar suite van digitale advertentieoplossingen naar www.adwerx.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire