header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bespoke Capital Consulting breidt portefeuille uit met strategische investering in DFW Letselschade Advocaten

Aug 2, 2023 12:28 PM ET

Bespoke Capital Consulting, een leider in het verstrekken van aandeleninvesteringen aan advocatenkantoren met een voorwaardelijke vergoeding, is verheugd om haar nieuwste investering in DFW Injury Lawyers aan te kondigen. Dit strategische partnerschap markeert de tweede investering van Bespoke, waarmee Bespoke haar toewijding aan het ondersteunen van advocatenkantoren die prioriteit geven aan het vertegenwoordigen van benadeelde partijen en het verbeteren van de toegang tot justitie voor minderbedeelde gemeenschappen verder versterkt.

DFW Injury Lawyers, bekend om hun expertise in letselschade en misbruik van geestelijken, deelt Bespoke\’s missie om op te komen voor de ondervertegenwoordigden en te vechten voor gerechtigheid. Door te investeren in DFW Injury Lawyers wil Bespoke het benodigde kapitaal en begeleiding bieden, zodat het bedrijf zijn groeitraject kan voortzetten met behoud van zijn onwrikbare toewijding aan zijn clienten.

“We zijn verheugd om onze investering in DFW Injury Lawyers aan te kondigen”, zegt Crystal Utley, CEO van Bespoke Capital Consulting. “Hun toewijding om tegemoet te komen aan de behoeften van benadeelde personen, vooral in de Spaanse gemeenschap, sluit perfect aan bij de visie van Bespoke. Via dit partnerschap willen we de middelen en expertise bieden die het kantoor nodig heeft om hun bereik uit te breiden en een positieve impact te hebben op het leven van nog meer gewonde en ondervertegenwoordigde clienten.”

Als eerste bedrijf in zijn soort, opgericht door een zwarte vrouw met een opmerkelijk managementteam dat volledig uit vrouwen bestaat, maakt Bespoke gebruik van haar gezamenlijke 60 jaar ervaring en expertise op het gebied van juridische en juridische administratie om advocaten en advocatenkantoren te voorzien van het broodnodige kapitaal en deskundige begeleiding om hun bedrijf te laten groeien. Bespoke Capital Consulting onderscheidt zich op het gebied van financiering van procesvoering door als eerste kapitaal te koppelen aan adviserende begeleiding. Bespoke biedt een uitgebreide reeks adviesdiensten, waaronder operationele best practices, financiele kerncompetenties en bedrijfsontwikkeling. Deze unieke aanpak stelt Bespoke in staat om waarde te creeren en de resultaten te verbeteren voor degenen die juridische vertegenwoordiging nodig hebben.

Bezoek voor meer informatie over Bespoke Capital Consulting en haar diensten hun website op www.bespokecapitalconsulting.com of neem contact op met hun team van experts via [email protected].

Bezoek voor meer informatie over DFW Injury Lawyers en hun inzet voor gerechtigheid hun website op www.dfwinjurylawyers.com.

Tags: financiering van geschillen, juridische financiering, Mass Tort, financiering van geschillen, investering in aandelen, kapitaal voor advocatenkantoor, financiering, aandelenfinanciering, financiering van voorwaardelijke vergoedingen, juridisch advies

Contactgegevens: [email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire