header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition-producten nu verkrijgbaar bij 110 Schnucks Supermarkten

Aug 2, 2023 12:30 PM ET
  • Else Toddler Organic is nu verkrijgbaar bij meer dan 100 Schnucks-vestigingen, waarmee het bedrijf zijn aanwezigheid in het Middenwesten uitbreidt.

VANCOUVER, BC, 25 juli 2023 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY) (BABYF) (0YL.F) (“Else” of het “bedrijf”), kondigt aan dat het zijn distributie in de Midwest-markt heeft uitgebreid door samen te werken met Schnucks, een dominante supermarktketen in de regio. Else Toddler Organic 22oz is nu verkrijgbaar in de schappen van naar schatting 110 Schnucks locaties in Missouri, Illinois, Indiana en Wisconsin.

“We zijn verheugd om samen te werken met Schnucks, een vertrouwde naam in het Middenwesten, om ons regionale distributienetwerk verder te versterken,” zegt Hamutal Yitzhak, CEO en mede-oprichter van Else. “Deze samenwerking onderstreept onze toewijding om onze plantaardige voedingsproducten toegankelijk te maken voor gezinnen in het hele land. Door onze aanwezigheid in het Middenwesten uit te breiden via het uitgebreide winkelnetwerk van Schnucks, zetten we weer een belangrijke stap in onze groei.”

Ga voor meer informatie over Else Nutrition en haar assortiment naar www.elsenutrition.com

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. (TSXV: BABY, OTCQX: BABYF, FSE: 0YL) is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire plantaardige, niet-sojavrije formule is een schoon alternatief voor zuivelformules. Sinds de lancering van de plantaardige complete voeding voor peuters, gemaakt van volwaardige voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen, steun gekregen van nationale retailers en een snelle verkoopgroei bereikt.

Awards en erkenning:

  • “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan.
  • #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula
  • “Best Dairy Alternative” Award 2021 op World Plant-Based Expo
  • Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de categorie Plant-Based lifestyle
  • In september 2022 werd Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal van alle merken op Amazon.

Investeerdersrelaties Contact:

RBMG – RB Milestone Group LLCTrevor Brucato, Managing DirectorE:[email protected]

Lytham Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: [email protected]: 646-829-9701

TSX

Noch de TSX, noch haar aanbieder van reguleringsdiensten (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit persbericht.

Voorzichtigheid met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen zijn in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans aangeduid met woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiele documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en aannames, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren waarvan het management van mening is dat ze passend zijn gezien de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder andere uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de onderneming voor productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beeindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geimpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die alleen de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire