header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe werkt een hypotheekherfinanciering?

Aug 2, 2023 12:23 PM ET

Gesponsorde inhoud: Het herfinancieren van uw hypotheek kan veel betekenen voor een individuele huiseigenaar of zijn gezin, of het nu gaat om lagere maandelijkse betalingen, een kortere aflossingstermijn of het vastzetten van een geweldige rente. Maar ondanks de voordelen van een hypotheekherfinanciering, kunnen er ook kosten aan verbonden zijn. Hier leest u hoe u de kosten kunt inschatten waarmee u te maken kunt krijgen bij een herfinanciering.

Wat betekent het om uw hypotheek te herfinancieren?

Het herfinancieren van een hypotheek betekent het vervangen van uw huidige hypotheek door een nieuwe lening, meestal bij een nieuwe geldverstrekker. Er zijn verschillende redenen om te herfinancieren. U kunt bijvoorbeeld uw eigen vermogen aanspreken via een cash out herfinanciering, of u wilt misschien uw aflossingstermijn veranderen.

In sommige gevallen kunnen de herfinancieringstarieven van Discover® Home Loans of een andere hypotheekverstrekker helpen om uw maandelijkse betalingen te verlagen.

Het herfinancieringsproces starten en de beschikbare tarieven controleren is meestal zo eenvoudig als het online invullen van een formulier. Banken beoordelen uw risico door te kijken naar uw kredietscore, kredietgeschiedenis en werk, en zullen bijna zeker een nieuwe taxatie van uw huis nodig hebben om de marktwaarde aan te tonen.

Of u nu kiest voor een gewone herfinanciering of een cash out herfinanciering, uw bestaande eigen vermogen zal een belangrijke factor zijn. Met een cash out-herfinanciering kunt u geld opnemen uit het eigen vermogen dat u in uw huis hebt opgebouwd, terwijl een traditionele hypotheekherfinanciering nadat u eigen vermogen hebt opgebouwd meestal lagere maandelijkse betalingen betekent.

De meeste banken en kredietverstrekkers hanteren een schuld-tot-waarde limiet van maximaal 80% van het totale eigen vermogen van uw huis, terwijl u met een cash out herfinanciering via Discover kunt herfinancieren en toegang hebt tot geld tot 89,99% van de totale waarde van uw huis.

Wat zijn de kosten en vergoedingen voor een herfinanciering?

Veel kredietverstrekkers brengen afsluitkosten in rekening, net als bij uw oorspronkelijke hypotheek, inclusief afsluitkosten, taxatiekosten, diverse titelkosten en mogelijk kosten voor vervroegde aflossing van uw oorspronkelijke kredietverstrekker. Er zijn echter ook kredietverstrekkers die geen afsluitkosten in rekening brengen.

Het belangrijkste voordeel van herfinancieren is om optimaal te profiteren van de lage hypotheekrente – wat betekent dat als u nu een ongunstige hypotheekrente betaalt, u een betere deal kunt krijgen door te herfinancieren voor lagere maandelijkse betalingen.

En als u herfinanciert naar een hypotheek met een vaste rente, kunt u er zeker van zijn dat zodra u en uw geldverstrekker een herfinanciering afsluiten, u dezelfde maandelijkse betaling hebt voor de rest van uw hypotheek.

Over Discover Home Loans

Discover Home Loans biedt woninghypotheken en hypotheekherfinancieringsopties met een scala aan voordelen voor gekwalificeerde huiseigenaren. Vind opties die binnen uw budget passen op discover.com/home-loans. © 2023 Discover Bank, Lid FDIC | NMLS ID 684042


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire