header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis werkt samen met Microsoft aan productintegraties en generatieve AI-mogelijkheden

Aug 2, 2023 9:00 AM ET

Volledig geintegreerde oplossingen creeren naadloze, efficiente workflows en leveren veilige, AI-gestuurde juridische gegevens, content en tools van wereldklasse waarop advocaten kunnen vertrouwen

NEW YORK, 2 augustus 2023LexisNexis®Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, heeft vandaag de integratie van AI-gestuurde oplossingen met Microsoft 365 aangekondigd. Beide bedrijven werken ook aan oplossingen die Microsoft Azure OpenAI integreren, voortbouwend op een langdurige relatie en ervaring met het werken met AI en grote taalmodellen, en eerder aangekondigde plannen voor het opnemen van generatieve AI in haar producten.

Deze geintegreerde producten – Lexis ®, Lexis ® Connect, Lexis ® Create, en Lexis ® Create Plugin met Microsoft 365 Copilot – bieden juridische professionals intelligente, AI-aangedreven tools, verbeterde mogelijkheden, en efficientere, begeleide workflow ervaringen waar ze al het meest werken: Microsoft Outlook, Word en Teams. Daarnaast richt LexisNexis zich op het verbeteren van het gebruik van GPT-gestuurde technologie met Azure OpenAI Service, die al is uitgerold naar klanten via Lexis .

“Microsoft en LexisNexis hebben een lange geschiedenis van samenwerking, en we zijn enthousiast over hoe onze Microsoft-geintegreerde producten zullen helpen het leven en werkproduct van juridische professionals te verbeteren,” zegt Jeff Reihl, CTO van LexisNexis Legal & Professional. “Lexis Connect, Create en Copilot belichamen echt onze strategie om een volledig geintegreerd ecosysteem te creeren, waarbij juridische gegevens, content en technologieen van wereldklasse direct in de workflows van advocaten worden geintegreerd. Om dit te versterken, integreren we professionele generatieve AI-mogelijkheden in onze huidige en toekomstige producten om juridisch werk te verbeteren en advocaten te helpen efficienter te werken.”

“Lexis Connect past het beste van LexisNexis\’ innovatie en knowhow toe om de kernmogelijkheden van Microsoft 365 en Azure OpenAI Service uit te breiden met een focus op het ondersteunen van het succes van juridische professionals. Het de silo\’s werken met behulp van een slimmere samenwerkingsruimte voor juridische en zakelijke professionals. Deze aanpak versnelt de reis om AI toe te passen op echt werk dat er toe doet”, zegt Jason Barnwell, Associate General Counsel, Corporate, External, and Legal Affairs bij Microsoft Corp.

LexisNexis producten geintegreerd met Microsoft zijn onder andere:

  • Lexis : Azure OpenAI Service is uitgerold naar klanten via Lexis .
  • Lexis Connect: Een essentiele workflow tool voor bedrijfsjuridische afdelingen ingebouwd in Microsoft Teams met Microsoft Outlook integratie. Voor werknemers heeft Lexis Connect een AI-assistent die interne bedrijfsdocumenten gebruikt om eenvoudige juridische vragen te beantwoorden, zodat advocaten zich kunnen richten op hoogwaardige taken. Voor juridische afdelingen biedt Lexis Connect krachtige mogelijkheden voor werkintake, geautomatiseerde toewijzing van taken en dossiers, gecentraliseerde communicatie, inzichtelijke afdelingsanalyses en een spraakgestuurde AI-assistent die Lexis en Practical Guidance gebruikt voor juridisch onderzoek en dossiergerelateerde vragen.
    • Lexis Connect zal in het derde kwartaal commercieel beschikbaar zijn en in het vierde kwartaal worden de generatieve AI-mogelijkheden toegevoegd.
  • Lexis Create: Een uitgebreide, intelligente redactionele oplossing ingebouwd in Microsoft Word. Lexis Create voegt praktische richtlijnen en marktstandaarden, Shepard\’s citaten, AI-gebaseerde clausule intelligentie en andere krachtige aanbeveling- en samenwerkingstools direct toe aan de juridische werkstroom, zodat gebruikers snel en vol vertrouwen kunnen werken in elke fase van hun concept.
    • Lexis Create zal in het derde kwartaal commercieel beschikbaar zijn. De extractieve AI-mogelijkheden worden deze zomer toegevoegd en de generatieve AI-uitbreidingen in het vierde kwartaal. Lexis Create zal ook integreren met de onlangs aangekondigde Overeenkomst Analyse functie in Lexis .
  • Lexis Create Plugin met Microsoft 365 Copilot: Door het beste van LexisNexis ongeevenaarde juridische gegevens, citaten en analyses samen te brengen met Microsoft 365 Copilot generatieve AI-functionaliteit, kunnen juridische professionals documenten ontwikkelen, opstellen, bewerken en valideren binnen de Microsoft Word-omgeving. Deze LexisNexis plugin binnen Microsoft 365 Copilot versnelt de efficientie en effectiviteit van het werk en ondersteunt de ontwikkeling van uitzonderlijke werkkwaliteit. LexisNexis zal zijn invoegtoepassing voor Microsoft 365 Copilot uitrollen wanneer Microsoft de dienst beschikbaar maakt voor in aanmerking komende klanten.

Daarnaast profiteren Lexis-klanten van functionaliteit voor grote taalmodellen (LLM) via OpenAI\’s ChatGPT, dat door Microsoft wordt ondersteund en is ingebouwd in de juridische onderzoeksoplossing van Lexis. Lexis ®AI, een generatief AI-platform dat deze zomer wordt gelanceerd, biedt conversatiegericht zoeken, inzichtelijke samenvattingen en intelligente mogelijkheden voor het opstellen van juridische teksten, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden.

Als onderdeel van de multi-model aanpak, integreert het bedrijf een breed scala aan LLM\’s van OpenAI, waaronder ChatGPT via de Azure OpenAI Service, en andere leveranciers om ervoor te zorgen dat het beste model wordt gebruikt voor elke specifieke use case, dat de prestatiemogelijkheden professioneel zijn en dat klantgegevens en prompts en output veilig zijn.

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het creeren of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen. Het bedrijf zet zich al meer dan 50 jaar in voor gegevensbeveiliging en privacy in de juridische sector. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, testen en valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.

Over LexisNexis Legal & ProfessionalLexisNexis®Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

MediacontactenEricSokolskyPlat4orm PRCell:908 347[email protected]

Stephanie SommeseLexisNexis Legal &[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire