header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat u moet weten over afsluitkosten bij herfinanciering

Aug 2, 2023 12:24 PM ET

Een hypotheek herfinancieren om te profiteren van een lagere rente van Discover® Home Loans of een andere geldverstrekker kan een geweldige manier zijn om geld te besparen, maar zorg ervoor dat u de afsluitkosten meerekent in uw berekeningen om te zien of de herfinanciering het absoluut waard is. De afsluitkosten varieren per locatie en per kredietverstrekker, dus het gebruik van een herfinancieringscalculator kan een van de beste manieren zijn om de afsluitkosten van uw herfinanciering in te schatten.

Wat zijn afsluitkosten voor herfinanciering?

Afsluitkosten voor herfinanciering zijn in wezen dezelfde soort kosten als afsluitkosten voor een hypotheek. De kosten kunnen bestaan uit taxaties, acceptatiekosten, afsluitkosten en meer. De afsluitkosten kunnen per geldverstrekker verschillen en sommige geldverstrekkers bieden herfinancieringen zonder afsluitkosten aan.

Hoeveel bedragen de afsluitkosten voor een hypotheek?

In totaal bedragen de afsluitkosten voor een hypotheekherfinanciering meestal een percentage van de uiteindelijke aankoopprijs van het huis. Afhankelijk van waar je woont en bij welke geldverstrekker je leent, kan het zijn dat je ook geborgde onroerendgoedbelasting moet betalen.

Hypotheekpunten uitgelegd

Hypotheekpunten, ook wel “kortingspunten” genoemd, zijn vergoedingen die rechtstreeks aan de kredietverstrekker worden betaald om de rentevoet te verlagen. Dit staat ook bekend als “de rente omlaag kopen”. In de meeste gevallen is een hypotheekpunt gelijk aan 1% van de totale waarde van de lening.

Hypotheekpunten kopen om de rente te verlagen kan een geweldige manier zijn om op de lange termijn geld te besparen, maar je zult vooraf meer betalen. Zorg er altijd voor dat je al je opties onderzoekt, inclusief het kopen van meer hypotheekpunten om je rente te verlagen, het doen van een grotere aanbetaling om de tijd die het kost om de hypotheek af te betalen te verkorten en onderhandelen voor het best mogelijke win-win scenario.

Hoe u minder afsluitkosten betaalt

Wees een veilige kredietnemer

Kredietverstrekkers willen graag een hoge kredietscore en/of een lage schuld/inkomstenratio zien. Hoe meer u uzelf kunt presenteren als een veilige kredietnemer, hoe beter het aanbod dat u waarschijnlijk zult krijgen voor uw hypotheek herfinanciering.

Onderhandelen over kredietverstrekker vergoedingen

U kunt vragen om bepaalde kredietverstrekkingskosten kwijt te schelden of te verlagen en kosten en tarieven vergelijken met concurrenten.

Werk met dezelfde verzekeraar

Als u dezelfde titelverzekeringspolis gebruikt, kunt u vragen om een heruitgiftetarief, dat soms scherpere premies biedt dan wanneer u met een ander bedrijf in zee zou gaan.

Kies een kredietverstrekker met nul afsluitkosten

Sommige kredietverstrekkers bieden herfinancieringen aan zonder afsluitkosten. Hoewel dit voordeel aan bepaalde beperkingen onderhevig kan zijn, is het een goed idee om kredietverstrekkers te vergelijken om te zien hoe ze u kunnen helpen om opties te vinden die bij u passen. Discover Home Loans biedt bijvoorbeeld herfinancieringsopties waarbij u bij het afsluiten geen geld hoeft te betalen, naast lage, vaste rentetarieven.

De kern van de zaak

De afsluitkosten van een herfinanciering zijn een belangrijke uitgave om rekening mee te houden als u een herfinanciering overweegt. Hoewel ze klein zijn in vergelijking met het totale geleende bedrag, kunnen de kosten oplopen en in sommige gevallen kunnen ze ook omlaag worden onderhandeld. Lees altijd de kleine lettertjes en aarzel niet om vragen te stellen als u zich onzeker voelt over de voorwaarden, kosten of iets anders.

Over Discover Home Loans

Discover Home Loans biedt hypothecaire leningen en herfinancieringsopties met een scala aan voordelen voor gekwalificeerde huiseigenaren. Vind opties die binnen uw budget passen op discover.com/home-loans. © 2023 Discover Bank, Lid FDIC | NMLS ID 684042


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire