header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 term levensverzekering fouten die je moet vermijden

Aug 3, 2023 4:42 PM ET

Een overlijdensrisicoverzekering is een geweldige optie om je dierbaren te beschermen en financiele zekerheid te bieden. Maar sommige fouten die mensen maken bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering kunnen ze op de lange termijn duur komen te staan. Hier zijn vijf veelgemaakte fouten die je moet vermijden als je een overlijdensrisicoverzekering afsluit.

1. Niet weten wat een overlijdensrisicoverzekering is

Voordat je een levensverzekering aanvraagt, is het belangrijk om te weten wat de verzekering dekt en hoeveel dekking je nodig hebt. Wat is een tijdelijke levensverzekering? Het is een polis die een vast bedrag uitkeert als de verzekerde persoon binnen een bepaalde periode overlijdt (de “looptijd”). Deze polissen zijn vaak relatief goedkoper omdat ze maar een bepaalde periode dekken.

2. Niet genoeg verzekeringsdekking

Bij het bepalen hoeveel verzekeringsdekking je nodig hebt, moet je rekening houden met je huidige financiele verplichtingen, toekomstige doelen en verwachtingen voor de behoeften van je gezin. Als de overlijdensuitkering niet genoeg is om eventuele openstaande schulden te dekken of om je gezin zekerheid op lange termijn te bieden, kan het de moeite waard zijn om naar aanvullende verzekeringsopties te kijken.

3. Geen Riders overwegen

Riders zijn extra opties die aan een overlijdensrisicoverzekering kunnen worden toegevoegd om extra bescherming te bieden. Sommige van deze opties kunnen helpen als de verzekerde gehandicapt raakt en geven begunstigden zelfs de mogelijkheid om hulp te ontvangen voordat de verzekerde overlijdt. Een andere optie stelt polishouders in staat om het dekkingsbedrag te verhogen zonder verdere medische onderzoeken.

4. Niet rondshoppen voor de tarieven van de overlijdensrisicoverzekering

Verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende tarieven voor tijdelijke levensverzekeringen, dus het loont om rond te kijken en prijzen te vergelijken. Houd er rekening mee dat andere factoren je premies kunnen beinvloeden, zoals je leeftijd en gezondheidstoestand. De meeste verzekeraars geven je echter binnen enkele minuten een offerte op basis van de informatie die je hen geeft.

5. Niet profiteren van groepstarieven

Veel werkgevers bieden groepstarieven voor overlijdensrisicoverzekeringen, waardoor je op de lange termijn geld kunt besparen. Informeer bij je werkgever of vakbond of je kunt profiteren van collectieve levensverzekeringsplannen.

Conclusie

Door deze vijf veelgemaakte fouten te vermijden, kun je ervoor zorgen dat je het meeste uit je overlijdensrisicoverzekering haalt en je geliefden jarenlang beschermt. Gewapend met deze kennis kunt u met vertrouwen de tarieven van levensverzekeringen vergelijken en een weloverwogen beslissing nemen over welke maatschappij het beste aan uw behoeften voldoet.

De dekking wordt verzorgd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York.

Serie 68000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies:

ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, polissen A68100-A68400.

In New York, NY68100-NY68400. Serie B61000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon,

Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B61JWO & ICC18B61JTO. In Virginia, Policies ICC0965JTO & ICC0965JWO. Serie B60000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma,

Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200,

ICC18B60300, & ICC18B60400. Serie Q60000: Geheel: In Arkansas, Polis Q60100CAR. In

Delaware, polis Q60200M. In Idaho Polis Q60100CID. In Oklahoma, Polis Q60100COK. In

Oregon, polis Q60100COR. In Texas, Polis Q60100CTX. Serie Q60000: Term: In Delaware,

Polissen Q60200C. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Texas, Polissen ICC18Q60200C, ICC18Q60300C, ICC18Q60400C.

Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot DE, ID, NJ, NM, NY of VA. Voordelen/premietarieven kunnen varieren afhankelijk van de staat en het niveau van het plan. Optionele aanvullingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en aanvullingen kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte polis- en aanvullende formulieren voor details over de voordelen, definities, beperkingen en uitsluitingen. Neem voor alle details, inclusief beschikbaarheid en kosten, contact op met je lokale Aflac-agent. De inhoud van deze brochure is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen moeten contact opnemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent.??

Z2300710 Vervaldatum 6/24


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire