header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


7 verrassende banen die in aanmerking komen voor PSLF

Aug 3, 2023 5:28 PM ET

Als je een baan in de publieke sector hebt, kom je mogelijk in aanmerking voor Public Service Loan Forgiveness (PSLF), een programma dat je kan helpen om je federale studieleningen beter beheersbaar te maken. Via het PSLF-programma kun je je resterende studieleningschuld na tien jaar van in aanmerking komende betalingen kwijtschelden. Hoewel het programma vaak wordt geassocieerd met banen in de meest voorkomende publieke dienstverlening, zoals gezondheidszorg, sociale dienstverlening, rechtshandhaving en milieuorganisaties, zou je wel eens verbaasd kunnen zijn over welke banen in aanmerking komen voor kwijtschelding van studieleningen. Hier zijn zeven voorbeelden van carrieres en banen waarvoor jij in aanmerking zou kunnen komen:

  1. Callcenter vertegenwoordigers: Veel non-profitorganisaties hebben hotlines of telefonische fondsenwerving en donaties om middelen te coordineren en bijdragen te vragen. Telefonisten bij callcenters voor 501(c)(3) non-profitorganisaties of organisaties voor openbare dienstverlening komen vaak in aanmerking voor PSLF.
  2. Onderhoudsmedewerkers en concierges: PSLF is niet beperkt tot kantoorbanen. Sommige non-profitorganisaties, zoals musea, universiteiten en overheidscentra, hebben terreinen en tuinen, en bijna allemaal hebben ze faciliteiten te onderhouden. Mensen die in dienst zijn bij deze organisaties in functies als onderhoudsman, hovenier en concierge kunnen in aanmerking komen voor PSLF.
  3. Wetenschappers en onderzoekers: Veel overheidsinstellingen, universiteiten of onderzoekscentra zijn non-profit bedrijven die professionals in dienst hebben om studies uit te voeren, onderzoek te doen en informatie te publiceren op hun vakgebied. Daarom kan het aanvragen van PSLF deze mensen helpen bij het terugbetalen van hun leningen voor hoger onderwijs.
  4. Vertalers: Rechtszalen, ziekenhuizen en sociale dienstverlenende instanties hebben allemaal vertalers nodig om alles soepel te laten verlopen voor de mensen die ze helpen; als deze organisaties openbare diensten of non-profit bedrijven zijn, kunnen hun werknemers in aanmerking komen voor PSLF.
  5. Bibliothecarissen: Bibliothecarissen die werken in openbare scholen of bibliotheken worden beschouwd als werknemers in overheidsdienst en zouden ook in aanmerking kunnen komen voor hulp voor hun kosten van hoger onderwijs door middel van kwijtschelding van leningen.
  6. Postbodes: Als werknemers van de federale overheid kunnen fulltime postmedewerkers in aanmerking komen voor PSLF.
  7. Dierenredders en therapeuten: Natuurbeschermers, medewerkers van dierenopvang- en reddingsorganisaties en mensen die werken in de dierentherapie, zoals paardentherapie, kunnen allemaal in aanmerking komen voor PSLF als ze in dienst zijn van een non-profit of overheidsinstantie.

In aanmerking komen voor PSLF is misschien meer wijdverspreid dan je denkt. Je kunt direct met mensen in nood werken, in je vakgebied, of in een traditionele kantooromgeving zoals elk ander bedrijf. Het komt erop neer dat PSLF meer te maken heeft met wie je werkgever is en minder met het soort baan. Bijna elke baan – boekhouders, grafisch ontwerpers, administratieve assistenten – kan in aanmerking komen voor PSLF zolang die baan bij een non-profit, overheids- of publieke dienstverlenende organisatie is. Als je van plan bent om je in te schrijven voor PSLF of als je overweegt om van baan te veranderen terwijl je ingeschreven bent, zorg er dan voor dat je de kwalificaties begrijpt die nodig zijn voor jouw werkgever, zodat je kunt profiteren van dit belangrijke federale programma voor kwijtschelding van leningen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire