header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aflac: 5 financiele tips voor aanstaande en nieuwe ouders

Aug 3, 2023 4:23 PM ET

Aanstaande en nieuwe ouders staan voor veel financiele uitdagingen. Van het zorgen dat er in de behoeften van de baby wordt voorzien tot het opzij zetten van geld voor het toekomstige collegegeld, het kan veel werk zijn om alle kosten van het krijgen van een kind bij te houden. Maar door vandaag beslissingen te nemen, zoals het opbouwen van een noodfonds of het kiezen van een levensverzekering, kun je een kind financieel veilig stellen voor de komende jaren. Hier zijn vijf financiele tips voor aanstaande en nieuwe ouders.

1. Bouw een noodfonds

Niemand weet wat het leven in petto heeft, dus is het belangrijk om spaargeld opzij te zetten voor noodgevallen. Door drie tot zes maanden aan levensonderhoud opzij te zetten, ben je voorbereid als er iets gebeurt. Begin met elke maand een klein bedrag opzij te zetten om geleidelijk een noodfonds op te bouwen. Als de financien het toelaten, verhoog dan het bedrag dat je elke maand opzij zet tot je het gewenste spaarniveau hebt bereikt.

2. Maximaliseer belastingvoordelen

Zorg ervoor dat je alle belastingvoordelen begrijpt die beschikbaar zijn wanneer je een ouder wordt. Het openen van een 529 of ander spaarplan voor een universiteit voor een kind kan helpen om de hoeveelheid belasting die elk jaar wordt betaald te verminderen.

Een andere manier om de belastingvoordelen voor aanstaande en nieuwe ouders te maximaliseren is door optimaal gebruik te maken van de Earned Income Tax Credit, een federaal belastingkrediet voor gezinnen met in aanmerking komende inkomens. Bovendien kan het opgeven van afhankelijke personen bij de belastingaangifte aanzienlijke belastingaftrekposten en -kredieten opleveren.

3. Neem een levensverzekering

Het afsluiten van een levensverzekering is van vitaal belang voor het geval er iets gebeurt. Een levensverzekering zorgt ervoor dat er financieel voor het gezin wordt gezorgd als er iets gebeurt terwijl de kinderen nog jong zijn. Zorg ervoor dat je de belastingimplicaties van een levensverzekering begrijpt. Stel vragen aan een financieel adviseur als: Betaal je belasting over een levensverzekering? En wat zijn de fiscale aftrekposten?

4. Begin met sparen voor collegegeld

Zet wat geld opzij voor toekomstige collegegeldkosten voor kinderen. Ook al is het maar een klein bedrag per maand, het zal in de loop van de tijd bij elkaar optellen en hen helpen naar de universiteit te gaan als het zover is. Nieuwe en aanstaande ouders kunnen beginnen met sparen voor collegegeld door een 529-plan op te zetten. Daarnaast moeten ze overwegen om een spaarrekening te openen die speciaal bedoeld is voor de studie van hun kind en regelmatig bijdragen storten.

5. Beheer studieleningen

Betalen voor de universiteit kan moeilijk zijn, maar inzicht in alle mogelijkheden voor terugbetaling kan helpen. Sommige opties zijn inkomensafhankelijke aflossingsplannen en uitstel van betaling voor iedereen met studieleningen uit eerdere opleidingen. Het bijhouden van een begroting van inkomsten en uitgaven kan een handige manier zijn om de voortgang van de terugbetaling bij te houden. Het doen van extra betalingen op de lening kan helpen de lening sneller af te betalen en de hoeveelheid rente die in de loop van de tijd wordt opgebouwd te verminderen.

Conclusie

Door deze vijf tips te volgen, kunnen aanstaande en nieuwe ouders zich financieel voorbereiden op de babytijd van hun kind en daarna. Als je nu stappen onderneemt om financiele zekerheid in de toekomst te garanderen, zal dat zich later ruimschoots terugbetalen.

De inhoud van dit artikel is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen moeten contact opnemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met een lokale Aflac agent.

Leven – Serie 68000 – In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, polissen A68100- A68400. In New York, NY68100-NY68400. Termijn/Geheel Leven – Serie B60000 – In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Polissen: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200, ICC18B60300, & ICC18B60400. Groepsleven – Q60000-serie – In Arkansas, Polis Q60100CAR. In Delaware, Polis Q60200M. In Idaho Polis Q60100CID. In Oklahoma, Polis Q60100COK. In Oregon, Polis Q60100COR. In Texas, Polis Q60100CTX. Groepsleven Q60000 Serie – In Delaware, Polissen Q60200C. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Texas, Policies ICC18Q60200C, ICC18Q60300C, ICC18Q60400C.

De dekking van de Aflac-verzekering wordt onderschreven door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York.

Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire