header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aflac: 5 soorten verzekeringen die mensen nodig kunnen hebben

Aug 3, 2023 1:31 PM ET

Verzekeren is een belangrijk aspect van persoonlijke financien dat personen en hun gezin kan beschermen tegen financiele verliezen als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen. Er zijn verschillende soorten verzekeringen beschikbaar, elk ontworpen om verschillende soorten risico\’s te dekken.

Het is belangrijk om alle soorten dekking te overwegen wanneer je beslist welke verzekering het meest zinvol is. Vijf veel voorkomende soorten verzekeringen zijn:

1. Ziektekostenverzekering

Een ziektekostenverzekering is een van de belangrijkste verzekeringen die mensen nodig hebben. Ze helpt mensen om hun medische kosten te betalen, zoals ziekenhuisopnames, doktersbezoeken en geneesmiddelen op recept.

Een ziektekostenverzekering kan worden aangeboden door een werkgever, individueel worden gekocht of worden afgesloten via een door de overheid gesponsord programma zoals Medicaid of Medicare.

De kosten van een ziektekostenverzekering in de VS kunnen sterk varieren, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, locatie, dekkingsniveau en individuele gezondheidsstatus. Over het algemeen bedroeg de gemiddelde maandelijkse premie voor een individuele ziektekostenverzekering in 2020 ongeveer $ 456, volgens gegevens van eHealth.1

2. Tandartsverzekering

Tandheelkundige zorg is belangrijk voor de algehele gezondheid en tandartskosten zonder verzekering zijn duur. Met een verzekering kunnen individuen op een redelijke manier betalen voor routinematige tandheelkundige zorg, zoals poetsbeurten en vullingen, en complexere procedures en grote diensten. Veel tandartsverzekeringen dekken ook orthodontische behandelingen, die zonder verzekering duur kunnen zijn.

Volgens Forbes kost de gemiddelde preventieve tandartsverzekering $26 per maand of $312 per jaar.2

3. Zichtverzekering

Net als tandartsverzekeringen helpen zichtverzekeringen bij het betalen van oogzorg, zoals onderzoeken. Het kan ook complexere oogbehandelingen dekken, zoals LASIK-operaties. Regelmatige oogonderzoeken kunnen oogziekten zoals glaucoom en maculadegeneratie in een vroeg stadium opsporen, waardoor de behandeling effectiever wordt.

Volgens eHealth kunnen individuele visusverzekeringen varieren van $15 tot $30 per maand.3

4. Levensverzekering

Een levensverzekering biedt financiele bescherming voor de familie in geval van overlijden.

De polis keert een vast bedrag uit aan de begunstigden, waarmee kosten zoals begrafeniskosten, uitstaande schulden en lopende kosten van levensonderhoud kunnen worden gedekt. Een levensverzekering kan vooral belangrijk zijn voor mensen met afhankelijke personen die afhankelijk zijn van hun inkomen.

De kosten van een levensverzekering in de V.S. varieren afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheid, geslacht, beroep en het type polis. Over het algemeen geldt dat hoe jonger en gezonder iemand is, hoe lager de premie zal zijn.

5. Aanvullende verzekering

Aanvullende verzekeringen kunnen gaten in de dekking opvullen en mensen extra financiele bescherming bieden. Hier zijn enkele soorten die u kunt overwegen:

  • Kritieke ziekteverzekering: Een verzekering tegen kritieke ziekte biedt een vast bedrag aan geld aan personen die gediagnosticeerd zijn met ernstige ziekten zoals kanker of hartaandoeningen. Het geld kan worden gebruikt om medische kosten te dekken die niet worden gedekt door de ziektekostenverzekering, evenals andere kosten zoals hypotheek- of huurbetalingen, vervoerskosten en thuiszorg.
  • Ziekenhuisverzekering: Dit type verzekering is ontworpen om sommige of alle kosten te dekken die gepaard gaan met een verblijf in het ziekenhuis voor een verwonding of ziekte. Polishouders kunnen de uitbetaling gebruiken om verschillende kosten te dekken, van intensieve zorg tot dagelijkse uitgaven.
  • Kortlopende arbeidsongeschiktheidsverzekering: Deze verzekering dient als inkomensvervanging tijdens perioden waarin iemand niet kan werken als gevolg van ziekte of letsel. Het betaalt een percentage van het inkomen van de persoon voor een bepaalde tijd, afhankelijk van de polis.

Conclusie

Er zijn verschillende soorten verzekeringen beschikbaar om mensen te helpen zichzelf en hun gezin te beschermen tegen financiele verliezen als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen.

Hoewel niet iedereen al deze verzekeringen nodig heeft, is het belangrijk om na te gaan welke nodig zijn op basis van iemands unieke omstandigheden.

Overleg met een betrouwbare verzekeringsagent of financieel adviseur kan mensen helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over welke verzekeringen ze willen afsluiten.

[Bronnen voetnoot].

1 eHealth. “Hoeveel kost een individuele ziektekostenverzekering?”

2 Forbes. “Is een tandartsverzekering de kosten waard?

3 eHealth. “Visieverzekering – Oogverzekeringsplannen voor individuen en gezinnen”.

De inhoud van dit artikel is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen moeten contact opnemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac-verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac-agent.??

Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot ID, NJ, NM, NY, of VA. Uitkeringen/premietarieven kunnen varieren op basis van het gekozen plan. Optionele aanvullingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en polisvoorwaarden kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte polissen en polisvoorwaarden voor details, definities, beperkingen en uitsluitingen. Vul bovenstaand formulier in voor beschikbaarheid en kosten.

De dekking wordt verzekerd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York. Voor Tier One wordt de dekking verzorgd door Tier One Insurance Company.

Tier One Insurance Company maakt deel uit van de Aflac-familie van verzekeraars. In Californie doet Tier One Insurance

Company zaken als Tier One Life Insurance Company (Tier One NAIC 92908).

Tier One Verzekeringen: Kritieke Ziekte: In Delaware, Polis T71000DE. In Oklahoma, Polis T71000OK. In Virginia, Polis T71100VA. Tandheelkunde, gezichtsvermogen, gehoor (DVH): In Delaware, Polis T80000DE. In Idaho, polis T80000ID. In Oklahoma, Polis T80000OK.

Aflac: Leven: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, Policies A68100?A68400. In New York, NY68100?NY68400. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200, ICC18B60300, & ICC18B60400. Kritieke ziekte: In Delaware, Policies B71100, B71200, B7130H & B7140H. In Oklahoma, Polis B71100OK & B7110HOK. In New York, Polis NY72100. Tandheelkundig: In Delaware, Polissen A82100R- A82400R. In Idaho, Polissen A82100RID-A82400RID. In New York, polissen NY82100-NY82400. In Oklahoma, Policies A82100ROK-A82400ROK. In Virginia, Policies A82100RVA-A82400RVA.

Aflac WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999

Aflac New York | 22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211 ??


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire