header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aflac: Op welke leeftijd moeten mensen een levensverzekering afsluiten?

Aug 3, 2023 1:37 PM ET

Velen kennen de voordelen van een levensverzekering , maar weten niet of ze zich in de juiste levensfase bevinden om een polis af te sluiten.

De premies kunnen echter stijgen naarmate je ouder wordt en hoe eerder je een levensverzekering afsluit, hoe minder je waarschijnlijk betaalt aan maandelijkse of jaarlijkse premies.

Een levensverzekering kan op elk moment in het leven een handige keuze zijn.

In dit artikel bespreken we hoe mensen van alle leeftijdsgroepen baat kunnen hebben bij een levensverzekering.

Hoe verschillende leeftijdsgroepen baat hebben bij een levensverzekering

Een levensverzekering kan in elke fase van het leven nuttig zijn. Daarom is het nog belangrijker om zo snel mogelijk een levensverzekering af te sluiten.

Dit is hoe een levensverzekering kan passen in iemands financiele plaatje, ongeacht het decennium waarin hij of zij zich bevindt:

20s

Mensen van in de 20 kunnen misschien goedkoop of gratis een levensverzekering afsluiten via hun werk, maar de dekking op het werk is vaak beperkt tot $50.000 voor belastingdoeleinden.1 Dat kan werken voor iemand van in de 20, maar het kan zijn dat het de kosten later in het leven niet dekt als ze meer verantwoordelijkheden krijgen.

Door op deze leeftijd een externe levensverzekering af te sluiten, kan de polishouder een substantiele dekking afsluiten tegen lagere tarieven. Dit betekent dat het beschermen van hun vermogen en gezin betaalbaarder kan zijn.

30s

Mensen kunnen trouwen en een gezin stichten naarmate ze de 30 naderen. Dit maakt een levensverzekering een uitstekende potentiele investering, vooral omdat de premies nog steeds relatief goedkoop zijn.

Volgens Forbes kost het een gezonde 30-jarige man gemiddeld $444 per jaar om een levensverzekering van $500.000 te nemen en een gezonde 30-jarige vrouw $336 per jaar.2

In het algemeen kan het een geweldige tijd zijn voor mensen in de 30 om hun gezin te beschermen en tegelijkertijd lagere premies te ontvangen.

40s

Over het algemeen bereiken mensen in de 40 hun hoogste inkomensniveau. Ze halen het maximum uit hun pensioenrekeningen en breiden uit naar andere investeringen.

Tegelijkertijd hebben ze meer bezittingen, zoals een huis, en meer verantwoordelijkheden, zoals opgroeiende kinderen.

Dit kan elke levensverzekering tot een goede optie maken, maar vooral een permanente levensverzekering. Deze bieden levenslange dekking tegen hogere premies in vergelijking met een tijdelijke levensverzekering en kunnen passen bij het hogere inkomen van de polishouder.

Er is ook een groeicomponent voor de contante waarde, die de polishouder helpt te sparen door een deel van elke betaling bij te dragen en belastingvrij te laten groeien.

De polishouder kan de contante waarde opnemen of er geld van lenen als deze voldoende groeit. Als de polishouder besluit om zijn polis af te kopen, krijgt hij de volledige contante waarde minus afkoopkosten.

50s

Veel mensen worden \’empty nesters\’ als ze 50 zijn, waardoor de verzekeringnemer minder dekking nodig heeft. Ondertussen komt het pensioen dichterbij. Polishouders zullen meer gaan nadenken over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze genoeg hebben voor hun pensioen en over een nalatenschapsplan.

Levensverzekeringen spelen hierbij nog steeds een rol. Het opbouwen van contante waarde biedt polishouders een extra bron van fondsen voor hun pensioen, het betalen van de studie van hun kinderen en nog veel meer. Ruiters zoals de versnelde overlijdensuitkering kunnen oudere polishouders en gepensioneerden ook helpen om hun overlijdensuitkering te gebruiken voor kosten in verband met in aanmerking komende ziekten of verwondingen.

Wat estate planning betreft, is de overlijdensuitkering belastingvrij. Dit kan de polishouder helpen om meer vermogen door te geven als hij overlijdt, omdat zijn erfgenamen geen belasting hoeven te betalen over het overlijdenskapitaal.

Sluit zo snel mogelijk een levensverzekering af

Het antwoord op de vraag “wanneer moet iemand een levensverzekering afsluiten?” is in wezen: zodra iemand het zich kan veroorloven.

Als je als twintiger een dekking afsluit, bespaar je het meest op de tarieven en bereid je je voor op de toekomst. Mensen van 30 kunnen de verzekering gebruiken om hun gezin en bezittingen te beschermen, terwijl het vanaf 40 een nuttig instrument wordt om vermogen op te bouwen. Polishouders van in de 50 kunnen hun contante waarde gebruiken om de studie van hun kinderen te betalen of zelfs vroeg met pensioen te gaan.

Ongeacht de leeftijd moet je verschillende offertes aanvragen om de best mogelijke prijs te krijgen voor de dekking die je nodig hebt.

[Bronnen voetnoot].

1 IRS. “Groepslevensverzekering”.

2 Forbes. “Gemiddelde levensverzekeringstarieven van april 2023”.

De verzekeringsdekking van Aflac wordt verzorgd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York.

Final Expense Whole Life Insurance wordt aangeboden door Tier One Insurance Company.

De hierin beschreven levensverzekering bevat een optionele Accelerated Death Benefits Rider die bedoeld is voor een gunstige fiscale behandeling onder Sectie 101(g) van de Internal Revenue Code. Aflac geeft geen juridisch of fiscaal advies. Raadpleeg een gekwalificeerd juridisch, fiscaal en boekhoudkundig adviseur voordat u een transactie aangaat. In AR, AZ, ID, OK, OR, PA, TX en VA: Polissen ICC21- AFLLBL21 en ICC21-AFLRPL21; en Ruiters ICC21-AFLABR22, ICC21-AFLADB22 en ICC21- AFLCDR22.

Leven – Serie 68000 – In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, polissen A68100- A68400. In New York, NY68100-NY68400. Termijn/Geheel Leven – Serie B60000 – In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Polissen: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200, ICC18B60300, & ICC18B60400. Groepsleven – Q60000-serie – In Arkansas, Polis Q60100CAR. In Delaware, Polis Q60200M. In Idaho Polis Q60100CID. In Oklahoma, Polis Q60100COK. In Oregon, Polis Q60100COR. In Texas, Polis Q60100CTX. Groepsleven Q60000 Serie – In Delaware, Polissen Q60200C. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Texas, Polissen ICC18Q60200C, ICC18Q60300C, ICC18Q60400C.

De inhoud van deze brochure is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot DE, ID, NJ, NM, NY of VA. Voordelen/premietarieven kunnen varieren op basis van het geselecteerde plan. Optionele aanvullingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Plannen en voorwaarden kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte plannen en voorwaarden voor details, definities, beperkingen en uitsluitingen. Neem voor beschikbaarheid en kosten contact op met je lokale Aflac agent/producent. Tot de groep verzekeraars van Aflac behoren Aflac, Aflac New York, Continental American Insurance Company en Tier One Insurance Company.

Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999

Aflac New York | 22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire