header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ConWize onthult revolutionaire technologie voor het stroomlijnen van risicobeheer bij het schatten van bouwkosten

Aug 3, 2023 4:19 PM ET

Londen, 19/7/2023- In de snelle en dynamische wereld van de bouw is een nauwkeurige schatting van de kosten de basis waarop succesvolle projecten worden gebouwd. Schatten gaat niet alleen over het kraken van getallen; het is een nauwgezet proces waarbij zorgvuldig rekening moet worden gehouden met verschillende factoren om winstgevendheid en projectsucces te garanderen. Een cruciaal aspect van kostenraming dat niet over het hoofd mag worden gezien is risicomanagement. Het identificeren en beperken van potentiele risico\’s kan bouwbedrijven behoeden voor financiele tegenslagen en hen helpen concurrerend te blijven. In deze blogpost gaan we in op enkele veelvoorkomende risicofactoren bij het ramen van bouwkosten en hoe de ConWize calculatie- en biedingssoftware het proces vereenvoudigt met slechts een klik op de knop.

Niet genoeg winst voor elke factuurregel:

Deuitgebreide software van ConWize gaat verder dan het leveren van waardevolle waarschuwingen aan gebruikers, vooral als het gaat om het identificeren van gevallen waarin er onvoldoende winstmarge is voor specifieke hoeveelheidsregels. Het garanderen van voldoende winstmarges is een primaire doelstelling bij het maken van kostenramingen, omdat het compromitteren van dit aspect een offerte in eerste instantie aantrekkelijker kan maken, maar op de lange termijn tot ernstige gevolgen kan leiden. Een bouwbedrijf zonder voldoende winst kan het een uitdaging vinden om overheadkosten te beheren, groei te ondersteunen en effectief om te gaan met onvoorziene uitdagingen. Door ConWizete gebruiken , krijgen bouwprofessionals het voordeel dat ze snel de winstmarges kunnen analyseren voor elke factuurregel en kunnen garanderen dat ze op een niveau worden vastgesteld dat zowel duurzaam als concurrerend is.

Fouten in het overladen van winstmarges – De kans op winst verkleinen:

Aan de andere kant kan het te hoog prijzen van stuklijsten het vermogen van een bouwbedrijf om contracten binnen te halen belemmeren. Gezonde winsten zijn essentieel, maar te hoge prijzen kunnen potentiele klanten ervan weerhouden voor uw offerte te kiezen. De geavanceerde algoritmen van ConWize houden rekening met de prijzen van eerdere projecten, waardoor calculators concurrerende prijzen kunnen vaststellen zonder afbreuk te doen aan de winstgevendheid. Deze evenwichtige aanpak vergroot de kans op het winnen van offertes en het binnenhalen van meer projecten.

Bill of Quantity-regels met exact dezelfde omvang van het werk, maar met verschillende prijzen:

Een ander risico waarmee calculators te maken krijgen is inconsistentie in de prijsstelling voor vergelijkbare werkomvangen. Dit verschil kan door verschillende factoren ontstaan, zoals menselijke fouten, gebrek aan gecentraliseerde gegevens of miscommunicatie tussen teamleden. De alles-in-een calculatie- en biedingssoftware van ConWize stroomlijnt het proces door een gecentraliseerd platform te bieden waar calculators toegang hebben tot historische gegevens en gestandaardiseerde prijsrichtlijnen. Dit minimaliseert de kans op discrepanties en zorgt voor consistentie tussen alle factuurregels.

Ontbrekende prijzen of BOQ-fouten

Fouten in de prijsstelling komen vaak voor bij handmatige calculatieprocessen en zelfs de meest ervaren calculators kunnen een post over het hoofd zien of de kosten verkeerd berekenen. Dergelijke omissies kunnen leiden tot aanzienlijke financiele verliezen als ze niet op tijd worden opgemerkt. ConWize automatiseert berekeningen en vergelijkt gegevens, waardoor de kans op fouten aanzienlijk afneemt. Met een druk op de knop kunnen calculators direct nauwkeurige en betrouwbare kostenramingen genereren, waardoor tijdrovende handmatige controles overbodig worden.

Conclusie:

In de bouwwereld is risicobeheer van cruciaal belang om winstgevend te blijven en offertes binnen te halen. Schatters moeten veel aandacht besteden aan factoren zoals winstmarges, consistente prijzen en nauwkeurige berekeningen om kostbare fouten te voorkomen. De ConWize calculatie- en biedingssoftware zorgt voor een revolutie in het calculatieproces voor bouwkosten door een alles-in-een platform te bieden dat snelle en nauwkeurige risicoanalyses mogelijk maakt. Met slechts een druk op de knop kunnen bouwprofessionals ervoor zorgen dat elke factuurregel winstgevend, concurrerend geprijsd en foutloos is, wat uiteindelijk leidt tot meer succesvolle projecten en meer groeimogelijkheden voor hun bedrijven. Omarm de kracht van technologie en til uw bouwkostencalculatie naar nieuwe hoogten met ConWize.

Over ConWize:

ConWize is een toonaangevende leverancier van innovatieve software voor het ramen en bieden van bouwkosten. Met zijn gebruiksvriendelijke platform stelt ConWize bouwprofessionals in staat om hun risicobeheerprocessen te stroomlijnen en meer succesvolle en winstgevende projecten te realiseren. Ga voor meer informatie naar https://conwize.io/


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire