header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Failliete Vista Studios op weg naar veiling

Aug 3, 2023 5:46 PM ET

Los Angeles, CA, 1 augustus 2023 – Sinds de oprichting in 2016 was Vista Studios synoniem met uitmuntendheid in de entertainmentsector en speelde het een centrale rol in de productie van een lange lijst televisieshows, commercials en live multi-camera producties. Door de jaren heen leverde Vista topfaciliteiten, ultramoderne apparatuur en ongeevenaarde expertise aan talloze contentmakers, waardoor het een uitstekende reputatie verdiende onder branchegenoten.

Als gevolg van de recente faillissementsaanvraag in het kader van hoofdstuk 7 worden de ultramoderne faciliteiten van Vista op 22 augustus 2023 geveild. ThreeSixty Asset Advisors en CA Global Partners zullen een live online veiling organiseren voor alle activa van het bedrijf.

Volgens ThreeSixty is dit een van de beste uitzendfaciliteiten die in jaren op de markt is gekomen. Jeff Tanenbaum, voorzitter van ThreeSixty, stelt dat “de geluidsstage en de 4K-geschikte controlekamer de beste in de industrie zijn en dat kosten noch moeite werden gespaard om deze ongelooflijke broadcastproductiefaciliteit op te zetten”.

Geinteresseerde partijen krijgen de kans om de activa te bekijken tijdens een inspectie die de dag voor de live online veiling wordt gehouden in de Vista Studios Playa Vista faciliteit op 21 augustus van 10:00 tot 16:00 PDT.

De nu offline Vista Studios website beschrijft het bedrijf als een onafhankelijke productiefaciliteit die gespecialiseerd is in REMI, multi-camera live producties, met state-of-the-art geluidstrappen, controlekamers en productiekantoren op locatie – allemaal strategisch gelegen in het hart van silicium beach (Playa Vista, CA). Hun faciliteiten bestaan uit 50.000 vierkante voet aan live-productieruimte, 22.000 vierkante voet aan geluidspodia, met 4k uitgeruste productiekamers en met AES 67/Dante uitgeruste audiokamers.

Volgens een citaat van een belangrijke showrunner op de Vista-website is “Vista Studios de droom van een producent. Het is vanaf de grond opgebouwd om rekening te houden met de technologische behoeften, kantoor- en werkruimtevereisten en het is allemaal zo ingericht dat het de flow van het productieproces volgt voor elk piloot- of serieteam – en de mensen daar zijn fantastisch.”

Het bedrijf noemt talloze partners die gebruik hebben gemaakt van de Vista-faciliteiten, waaronder Food Network, PBS, the CW, Lionsgate, Billboard, Fox, Peacock, Youtube Originals, Amazon, HBO, AMC, E, We, Tru TV en vele anderen.

Vice President van CA Global Partners, Michael Presto, zegt, “de Vista faciliteit is prachtig en alles in de faciliteit zal worden geloot en online worden geplaatst van de Sirius 850 router, het Dante comms systeem, de Ikegami camera\’s, elk podiumlicht, monitor en AJA opname dek…”.

Ga voor volledige informatie over de activa naar https://360assetadvisors.com/events/vista-studios-broadcast-facility/


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire