header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoeveel kost een tandartsbehandeling?

Aug 3, 2023 4:47 PM ET

Tandzorg is een belangrijk onderdeel van het verzorgen van uw mondgezondheid. Maar hoeveel kost het? De prijs voor professionele tandheelkundige zorg kan varieren, afhankelijk van waar u de service krijgt en wat voor soort tandartsverzekering u heeft.

Tandheelkundige zorg omvat meestal verschillende stappen om uw tanden en tandvlees grondig te reinigen. De eerste stap is meestal een uitgebreid onderzoek waarbij een tandarts of mondhygienist uw mondholte visueel inspecteert op eventuele problemen. Daarna gebruiken ze speciale instrumenten om tandplak en tandsteen van uw tanden en onder de tandvleesrand te verwijderen. Daarna polijsten ze uw tanden om resterende vlekken te verwijderen en ze er glanzend en glad uit te laten zien. Tot slot kunnen ze aanvullende procedures aanbevelen om eventuele onderliggende problemen op te sporen. Regelmatige tandheelkundige zorg kan een belangrijke manier zijn om mogelijke gebitsproblemen te voorkomen en uw glimlach gezond en stralend te houden.

Kosten en verzekeringsdekking

De gemiddelde kosten van een routine gebitsreiniging bij de tandarts bedragen $99,47, volgens Forbes.com.1 Het is belangrijk om bij uw tandarts na te vragen hoeveel hij precies in rekening brengt en of u aanvullende preventieve of grotere diensten nodig hebt. Tandheelkundige zorg kan duur zijn. De exacte kosten zijn afhankelijk van de procedure, de tandarts en de locatie van uw tandartspraktijk.

Met een tandartsverzekering kunt u de kosten van de basis-, preventieve en grote tandheelkundige ingrepen aanzienlijk verlagen, evenals die van eventuele andere procedures die u nodig hebt. Tandartsverzekeringen dekken meestal alle of een deel van de kosten van preventieve diensten. Over het algemeen zijn de gemiddelde tandartsverzekeringskosten voor een individueel plan duurder. Er zijn echter ook groepsverzekeringen beschikbaar die meer dekking bieden tegen lagere kosten.

Tandartsverzekeringen dekken doorgaans preventieve zorg voor routinematige en onverwachte uitgaven. Sommige plannen kunnen ook grote en gespecialiseerde diensten dekken.

Conclusie

Professionele tandheelkundige zorg kan essentieel zijn voor het behoud van een goede mondhygiene. Een tandartsverzekering kan de totale kosten verlagen door een deel van de kosten voor tandheelkundige zorg en andere noodzakelijke procedures te dekken.

  1. “Hoeveel kost tandheelkundige hulp?” Forbes.com. Bijgewerkt: 15 juni 2023. Geraadpleegd op 11 juli 2023. https://www.forbes.com/advisor/health-insurance/dental-insurance/dental-work-cost/

De dekking wordt verzorgd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York.

In Delaware, polissen A81100-A81400. Polissen A82100R-A82400R. In Idaho, polissen A81100ID-A81400ID. Policies A82100RID-A82400RID. In Oklahoma, Policies A81100OK- A81400OK. Policies A82100ROK-A82400ROK. In Virginia, Policies A81100VA-A81200VA. Polissen A82100RVA-A82400RVA.

Dekking verzekerd door Tier One Insurance Company. Tand, Visie en Gehoor: In Delaware, Polis T80000. In Idaho, Polis T80000ID. In Oklahoma, Polis T80000OK. Tandheelkundige claims worden beheerd door Aflac Benefits Solutions, Inc. Visuele claims worden beheerd door EyeMed Vision Care, LLC. Gehoorschadeclaims worden beheerd door Nations Hearing. OPMERKING: De aangeboden dekking is geen gekwalificeerd gezondheidsplan (QHP) onder de Patient Protection and Affordable Care Act (ACA) en hoeft niet te voldoen aan de essentiele gezondheidsvoordelen van de ACA. De dekking biedt beperkte voordelen. Tier One Insurance Company is onderdeel van de Aflac familie van verzekeraars. In Californie doet Tier One Insurance Company zaken als Tier One Life Insurance Company (Tier One NAIC 92908).

Aflac WWHQ | Tier One Insurance Company | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999

De inhoud van dit artikel is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent.

Z2300714 Vervaldatum 6/24


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire