header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Moeten alleenstaande ouders een levensverzekering afsluiten?

Aug 3, 2023 4:32 PM ET

Voor alleenstaande ouders kan de gedachte om een financiele erfenis achter te laten voor hun kinderen ontmoedigend zijn. Door te investeren in een levensverzekering kunnen zij er echter zeker van zijn dat hun dierbaren toegang hebben tot financiele middelen om hen te helpen, zelfs nadat zij er niet meer zijn.

Wat is een levensverzekering en wat zijn de opties?

Een levensverzekering is in wezen een overeenkomst tussen de verzekerde en de verzekeraar. In ruil voor regelmatig betaalde premies belooft de verzekeraar om bij overlijden van de verzekerde een bepaald bedrag uit te betalen aan aangewezen begunstigden. Dit geld kan worden gebruikt om te helpen bij het verlies van inkomen of voor uitgaven zoals collegegeld of medische rekeningen.

Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen beschikbaar, elk met verschillende dekkingsniveaus en premies:

  • Tijdelijke levensverzekering biedt verzekeringsdekking voor een specifieke periode, meestal 10 tot 30 jaar.
  • Hele levensverzekering is een permanente levensverzekering die dekking biedt voor het hele leven van de polishouder.
  • Een universele levensverzekering combineert de kenmerken van zowel een overlijdensrisicoverzekering als een levenslange levensverzekering, waarbij de verzekerde zijn premiebetalingen binnen bepaalde grenzen kan aanpassen.

Als alleenstaande ouder kan investeren in een levensverzekering een belangrijk onderdeel zijn van je financiele planning. Een levensverzekering helpt je om je kinderen en familie te beschermen als jou iets overkomt.

Waarom hebben alleenstaande ouders baat bij een levensverzekering?

Voor alleenstaande ouders kan een levensverzekering een belangrijke manier zijn om de financiele toekomst van hun gezin te beschermen in het geval van een onverwacht overlijden. Een levensverzekering kan hun kinderen de broodnodige financiele zekerheid bieden en de lasten van andere gezinsleden verlichten. Daarnaast kan het ook dienen als een beleggingsinstrument door potentiele belastingvoordelen en groei in de loop van de tijd bij zorgvuldig beheer door een professionele verzekeraar.

In het geval van een onverwacht overlijden kan een levensverzekering ervoor zorgen dat er voor het gezin wordt gezorgd op het gebied van medische kosten, kosten voor levensonderhoud, opleidingskosten en andere noodzakelijke uitgaven. Het kan zelfs een manier zijn om gederfde inkomsten te vervangen, zodat de overlevende ouder toch voor het gezin kan zorgen. Als een alleenstaande ouder overlijdt zonder levensverzekering, kunnen de nabestaanden te maken krijgen met grote problemen door het gebrek aan financiele zekerheid. Daarom kan een levensverzekering een goede keuze zijn voor alleenstaande ouders, omdat het hen gemoedsrust geeft in de wetenschap dat er voor hun gezin wordt gezorgd, wat er ook gebeurt.

Conclusie

Voordat je beslist welk type levensverzekering je aanvraagt, is het belangrijk om een ervaren financieel adviseur of levensverzekeringsexpert te raadplegen. Zij kunnen je helpen je huidige situatie te evalueren en je levensverzekeringscitaten geven die zijn afgestemd op uw behoeften.

Uiteindelijk kan het hebben van een levensverzekering een effectieve manier zijn voor alleenstaande ouders om de toekomst van hun kinderen veilig te stellen en ervoor te zorgen dat er voor hun dierbaren wordt gezorgd, zelfs nadat ze er niet meer zijn.

De dekking wordt verzorgd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York.

Serie 68000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies:

ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, polissen A68100-A68400. In New

York, NY68100-NY68400. Serie B60000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200, ICC18B60300, & ICC18B60400. Q6000 serie groepslevensverzekeringen: In Arkansas, Polis Q60100CAR. In Delaware, Polis Q60200M. In Idaho Polis

Q60100CID. In Oklahoma, Polis Q60100COK. In Oregon, Polis Q60100COR. In Texas, polis

Q60100CTX. Q60000 Groepsleven voor bepaalde tijd: In Delaware, Polis Q60200C. In Arkansas, Idaho,

Oklahoma, Oregon, Texas, polissen ICC18Q60200C, ICC18Q60300C, ICC18Q60400C. 65000 series: In Virginia, Policies ICC0965JTO & ICC0965JWO. Serie B61000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B61JWO & ICC18B61JTO.

De dekking van de Aflac Final Expense-verzekering wordt verzekerd door Tier One Insurance Company, een dochteronderneming van Aflac Incorporated en wordt beheerd door Aetna Life Insurance Company.

De hierin beschreven levensverzekeringspolis bevat een optionele Accelerated Death Benefits Rider die bedoeld is voor een gunstige fiscale behandeling onder Sectie 101(g) van de Internal Revenue Code. Aflac geeft geen juridisch of fiscaal advies. Raadpleeg een gekwalificeerd juridisch, fiscaal en boekhoudkundig adviseur voordat u een transactie aangaat. In AR, AZ, ID, OK, OR, PA, TX en VA: Polissen ICC21-AFLLBL21 en ICC21AFLRPL21; en Ruiters ICC21-AFLABR22, ICC21-AFLADB22 en ICC21-AFLCDR22.

Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot DE, ID, NJ, NM, NY of VA. Voordelen/premietarieven kunnen varieren afhankelijk van de staat en het niveau van het plan. Optionele aanvullingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en aanvullingen kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte polis- en aanvullende formulieren voor details, definities, beperkingen en uitsluitingen. Neem voor alle details, inclusief beschikbaarheid en kosten, contact op met je lokale Aflac-agent.

De inhoud van dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en vormt geen juridisch, fiscaal, boekhoudkundig of medisch advies met betrekking tot een specifieke situatie. Aflac kan niet vooruitlopen op alle feiten die een bepaalde werkgever in overweging moet nemen bij het nemen van beslissingen over secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit artikel bevat een algemeen overzicht en is niet bedoeld om specifieke voordelen of details van de Aflac polissen weer te geven.

Aflac biedt geen universele of variabele levensverzekeringen aan.

WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999

NY 22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211

Z2300716 Vervaldatum 6/24


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire