header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transpire en Deloitte gaan een strategisch partnerschap aan voor het leveren van Trial Support Services in Australie

Aug 3, 2023 4:51 PM ET

Transpire\’s platform stelt Deloitte in staat om diensten uit te breiden van discovery tot proces, waardoor een revolutie ontstaat in de post-discovery workflow

  • Het platform voor procesondersteuning van Transpire stelt het eHearings team van Deloitte in Australie in staat om de bestaande diensten op het gebied van regelgeving en naleving, eDiscovery en eHearings uit te breiden, terwijl waardevolle discovery-werkproducten gedurende de volledige levenscyclus van het proces behouden en benut worden.
  • De diensten voor procesondersteuning zijn per direct beschikbaar in Australie, met plannen om in de komende maanden andere regio\’s aan te sluiten.
  • Deloitte heeft Transpire\’s hoogste partnerstatus als Transpire Certified Solutions verdiend.

CHICAGO, Ill. – 27 juli 2023 – Deloitte Australie en Transpire Technologies zijn een partnerschap aangegaan om robuuste procesondersteunende diensten aan te bieden op de Australische markt, waardoor Deloitte\’s eHearings team van Deloitte in staat zijn om klanten te bedienen met continuiteit van discovery tot en met trial.

Het eHearings team van Deloitte bevindt zich in een unieke positie om clienten naadloos te bedienen vanaf het begin van de zaak tot aan de oplossing. Peter Moore, oprichter en Chief Technology Officer van Transpire, was duidelijk: “Ons belangrijkste doel is om partners in staat te stellen post-discovery litigation en trial support services te leveren met best-in-class technologie. Aangezien die servicelaag zich snel blijft ontwikkelen, zijn we verheugd Deloitte te kunnen helpen om aan de dynamische behoeften van haar klanten te voldoen. Samen zullen we organisaties wereldwijd helpen om complexe geschillen op te lossen met de kracht van Transpire en de diepgaande materiedeskundigheid van Deloitte.”

Global Leader van Deloitte Discovery and Data Management, Benny Lee, zei: “Deloitte heeft een sterke reputatie als wereldwijde en Australische marktleider in eForensic en eDiscovery. Onze ruime ervaring, multidisciplinaire en op samenwerking gerichte aanpak en het gebruik van geavanceerde technologieen helpen onze klanten bij hun grootste uitdagingen op het gebied van complexe rechtszaken, geschillen tussen meerdere partijen, arbitrages en bemiddelingen en onderzoeken door de overheid.

“Transpire tilt ons transformatieve eHearings-aanbod naar een hoger niveau. Het stelt ons in staat om onze ervaring direct uit te breiden naar de hoorzitting en stelt ons in staat om clienten te helpen met kosteneffectieve en efficiente toegang tot de rechter.”

Nadat Transpire zijn channel-first strategie had verdubbeld door de formele lancering van zijn wereldwijde partnerprogramma in maart van dit jaar, heeft Deloitte Australie de hoogste partnerstatus verdiend als Transpire Certified Solutions Partner.

Over Transpire

Transpire combineert gezamenlijke procesvoorbereiding, live transcriptie, depositiebeheer en aanpasbare presentatie in een online platform dat beschikbaar is voor klanten. Transpire biedt directe licenties van zijn SaaS-aanbod aan advocatenkantoren, aanbieders van procesdiensten, rechtbankverslaggevers en overheidsinstanties voor alles van transcriptie en beheer van afzettingen tot live transcriptie en procespresentatie. Ga voor meer informatie naar https://www.transpireus.com/.

Voor meer informatie over Deloitte Australie: https://www2.deloitte.com/au/en/.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire