header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat te doen als een overlijdensrisicoverzekering afloopt

Aug 3, 2023 4:53 PM ET

Wat is een overlijdensrisicoverzekering? Een overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering die dekking biedt voor een bepaalde periode, meestal tot 20 of 30 jaar. Het is de goedkoopste en eenvoudigste vorm van levensverzekering op de markt, met premies die grotendeels gebaseerd zijn op leeftijd, gezondheid, beroep en levensstijlfactoren. Als de looptijd afloopt, kunnen polishouders voor een belangrijke beslissing komen te staan: wat nu?

Wanneer een overlijdensrisicoverzekering afloopt, hebben polishouders drie opties.

1. Een nieuwe levensverzekering aanvragen

2. Een nieuwe tijdelijke levensverzekering wanneer de huidige polis afloopt, zorgt voor financiele bescherming van dierbaren. Het kiezen en kopen van een nieuwe levensverzekering kan overweldigend zijn, maar dat hoeft niet. Door de verschillende soorten polissen te begrijpen en potentiele maatschappijen te onderzoeken, kunnen mensen een weloverwogen beslissing nemen die het beste bij hun behoeften past. Het vergelijken van levensverzekeringstarieven en gebruik maken van de beschikbare middelen van onafhankelijke agenten of online aanbieders kan iemand helpen om het juiste plan te vinden.

2. De huidige tijdelijke levensverzekering omzetten in een permanente levensverzekering

Het omzetten van een tijdelijke levensverzekering in een permanente levensverzekering is een belangrijke beslissing als de huidige tijdelijke levensverzekering bijna afloopt. Conversie kan individuen en gezinnen meer financiele zekerheid bieden door ze hun hele leven lang tegen risico\’s te beschermen. Bovendien kan het omzetten naar een permanente polis extra functies bieden, zoals de mogelijkheid om contante waarde op te bouwen, toegang te krijgen tot contante waarden door leningen of opnames, en te helpen betalen voor langdurige zorgkosten. Het is belangrijk om de beschikbare opties te begrijpen wanneer je overweegt om een tijdelijke polis om te zetten in een permanente levensverzekering, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over je beschermingsbehoeften en budget.

3. De polis laten vervallen

De polis laten vervallen betekent dat de polishouder stopt met het betalen van premies en dat de polis niet langer van kracht is. Hoewel dit op het eerste gezicht een goed idee lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat het kiezen van deze optie betekent dat eventuele begunstigden geen overlijdensuitkering zullen ontvangen als er iets met de polishouder gebeurt voordat hij/zij de polis vernieuwt of een nieuwe polis aanschaft.

Conclusie

Door hun opties te begrijpen en de tijd te nemen om de verschillende beschikbare plannen te onderzoeken, kunnen polishouders extra gemoedsrust krijgen in de wetenschap dat er voor hun dierbaren wordt gezorgd als hen iets overkomt.

De dekking wordt verzorgd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York. Serie 68000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, polissen A68100-A68400.

In New York, NY68100-NY68400. Serie B61000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B61JWO & ICC18B61JTO. In Virginia, Policies ICC0965JTO & ICC0965JWO. Serie B60000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200, ICC18B60300, & ICC18B60400. Serie Q60000: Geheel: In Arkansas, Polis Q60100CAR. In Delaware, Polis Q60200M. In Idaho, Polis Q60100CID. In Oklahoma, Polis Q60100COK. In Oregon, Polis Q60100COR. In Texas, Polis Q60100CTX. Serie Q60000: Term: In Delaware, Polis Q60200C. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Texas, Polissen ICC18Q60200C, ICC18Q60300C, ICC18Q60400C.

De dekking van de Aflac Final Expense-verzekering wordt verzekerd door Tier One Insurance Company, een dochteronderneming van Aflac Incorporated en wordt beheerd door Aetna Life Insurance Company. De hierin beschreven levensverzekeringspolis bevat een optionele Accelerated Death Benefits Rider die bedoeld is voor een gunstige fiscale behandeling onder Sectie 101(g) van de Internal Revenue Code. Aflac geeft geen juridisch of fiscaal advies. Raadpleeg een gekwalificeerd juridisch, fiscaal en boekhoudkundig adviseur voordat u een transactie aangaat. In AR, AZ, ID, OK, OR, PA, TX en VA: Polissen ICC21-AFLLBL21 en ICC21-AFLRPL21; en Ruiters ICC21-AFLABR22, ICC21-

AFLADB22 en ICC21-AFLCDR22. Tier One Insurance Company maakt deel uit van de Aflac familie van verzekeraars. In Californie doet Tier One Insurance Company zaken als Tier One Life Insurance Company (Tier One NAIC 92908).

Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot DE, ID, NJ, NM, NY of VA. Voordelen/premietarieven kunnen varieren afhankelijk van de staat en het niveau van het plan. Optionele aanvullingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en aanvullingen kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte polis- en aanvullende formulieren voor details over de voordelen, definities, beperkingen en uitsluitingen. Neem voor alle details, inclusief beschikbaarheid en kosten, contact op met je lokale Aflac-agent.

Aflac biedt geen Universele of Variabele Universele levensverzekering aan.

WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999

NY | 22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211

De inhoud van dit artikel is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen moeten contact opnemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige informatie, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kun je contact opnemen met je lokale Aflac agent.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire