header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else bereidt zich voor op de wereldwijde kindervoedingsmarkt van 52 miljard dollar met kant-en-klare voedingsshakes voor kinderen

Aug 7, 2023 2:57 PM ET
  • Else Nutrition onthult de langverwachte kant-en-klare voedingsshakes voor kinderen op Expo East 2023 in Philadelphia van 21 tot 23 september.

VANCOUVER, BC, 3 augustus 2023 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY) (BABYF) (0YL.F) (“Else” of het “bedrijf”), kondigt aan dat het haar allereerste Ready-To-Drink (RTD) producten zal introduceren in de vorm van Kids Nutritional Shakes in de smaken Vanille en Chocolade. Deze zullen worden onthuld op de Natural Products Expo East in september 2023 op stand 2238. Dit debuut markeert de aanzienlijke uitbreiding van het bedrijf van zijn succesvolle productassortiment in poedervorm naar de grotere, snelgroeiende RTD-markt.

Door gebruik te maken van de indrukwekkende prestaties van hun voedingsdranken in poedervorm en proteineshakes voor kinderen, die in 2022 naar voren kwamen als de snelst groeiende producten in de categorie “Zuigelingenvoeding”, zet Else Nutrition nu een belangrijke stap in de grotere RTD-markt, gebruikmakend van hun veelgeprezen kwaliteit en plantaardige voeding.

De omzet van de markt voor kindervoeding werd in 2022 geschat op 52 miljard dollar en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,5 van 2023 tot 2033, volgens een onlangs gepubliceerd rapport van Persistence Market Research. Tegen het einde van 2033 zal de markt naar verwachting een waarde van US$94,5 miljard bereiken. Noord-Amerika is goed voor 31,6% van de wereldwijde markt van kant-en-klare kindervoeding.

Vooral tijdens de eerste, formatieve levensjaren hebben kinderen voedingsrijke voeding nodig voor een gezonde groei en ontwikkeling. Langdurig selectief eten bij kinderen kan ervoor zorgen dat ze geen volledige en evenwichtige voeding krijgen, wat kan leiden tot grote gezondheidsproblemen zoals immunologische tekortkomingen, ondervoeding, verminderde spiermassa, verslechterde botgezondheid en stunting, wat op lange termijn gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Ouders maken zich tegenwoordig zorgen over de eetgewoonten van hun kinderen, vooral werkende ouders. Wereldwijd neemt het aantal werkende moeders snel toe. Dit kan leiden tot een onevenwichtig dieet voor hun kind. Ze krijgen misschien niet voldoende voedingsstoffen binnen. Dit is een ernstig probleem waar veel ouders mee te maken hebben.

Om dit te verhelpen en ervoor te zorgen dat hun kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt, geven ouders de voorkeur aan voedzame producten op de markt.

“Dit is een spannend moment voor Else Nutrition. Het betreden van de grotere RTD-markt betekent een substantiele groeimogelijkheid, voortbouwend op het succes van onze producten in poedervorm,” zegt Hamutal Yitzhak, CEO en medeoprichter van Else Nutrition. “We verwelkomen alle retailers en geinteresseerden om ons te vergezellen op Expo East, omdat we doorgaan met het revolutioneren van kindervoeding.”

Net als hun poedervormige tegenhangers zijn deze nieuwe RTD Kids Nutritional Shakes Clean Label Project Purity gecertificeerd, vrij van zorgwekkende chemicalien en industriele en milieutoxinen, waaronder zware metalen. Ze bevatten geen gluten, zuivel, soja, maissiroop en GGO\’s en zitten boordevol eiwitten, gezonde koolhydraten, gezonde vetten en meer dan 20 essentiele voedingsstoffen. Met name bevatten ze aanzienlijk minder suiker dan toonaangevende merken, wat Else Nutrition\’s toewijding aan schone, minimaal verwerkte voeding illustreert.

Na de onthulling op Natural Products Expo East (stand #2238 van 21 tot 23 september) zullen de shakes in de hele VS verkrijgbaar zijn. Else Nutrition Kids Shakes in poedervorm zijn goedgekeurd voor de Amerikaanse federale verzekering, waardoor ze meer toegankelijk zijn voor gezinnen in het hele land.

Ga voor meer informatie over Else Nutrition en haar assortiment naar www.elsenutrition.com

Daarnaast kondigt het bedrijf aan dat het de wachttermijn voor een totaal van 31.801.492 prestatiewarrants (de “prestatiewarrants“) met twee jaar heeft verlengd tot 12 juni 2027.

De Performance Warrants werden uitgegeven aan bepaalde belangrijke leden van het management van de Vennootschap in verband met de voltooiing van de kwalificerende transactie van de Vennootschap op 12 juni 2019. Elke Performance Warrant geeft de houder het recht om een gewoon aandeel van de Vennootschap te ontvangen, waarbij de verwerving van de Performance Warrants gefaseerd gebeurt bij het behalen van bepaalde zakelijke mijlpalen. De vesting deadline voor de Performance Warrants werd eerder verlengd tot 12 juni 2025, in 2021 als gevolg van vertragingen in de industrie die voortvloeien uit COVID-19. Zoals gewijzigd, zullen alle Performance Warrants die op 12 juni 2019 onvoorwaardelijk worden. Zoals gewijzigd zullen alle Performance Warrants die niet verworven zijn tegen 12 juni 2027 vervallen.

De verlenging van de Performance Warrants werd goedgekeurd bij stemming door de aandeelhouders, met uitsluiting van de stemmen van de houders van de Performance Warrants, op de aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap gehouden op 29 juni 2023. Een beschrijving van de bedrijfsmijlpalen is opgenomen in het aan de aandeelhouders toegestuurde vergaderingsmateriaal en is beschikbaar op SEDAR. De Vennootschap heeft ook voorwaardelijke goedkeuring gekregen van de Toronto Stock Exchange voor de verlenging van de vesting deadline van de Performance Warrants.

De wijziging van de Performance Warrants vormt een “transactie met verbonden partijen” zoals bedoeld in Multilateral Instrument 61-101 Protection of Minority Shareholders in Special Transactions (“MI 61-101“). De wijziging is vrijgesteld van de waarderingsvereiste onder sectie 5.5(a) van MI 61-101 aangezien de wijziging minder dan 25% van de marktkapitalisatie van de Vennootschap vertegenwoordigt.

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. (TSX: BABY, OTCQX: BABYF, FSE: 0YL) is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire plantaardige, niet-sojavrije formule is een schoon alternatief voor zuivelformules. Sinds de lancering van de plantaardige complete voeding voor peuters, gemaakt van volwaardige voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen, steun gekregen van nationale retailers en een snelle verkoopgroei bereikt.

Awards en erkenning:

  • “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan.
  • #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula
  • “Best Dairy Alternative” Award 2021 op World Plant-Based Expo
  • Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de categorie Plant-Based lifestyle
  • In september 2022 werd Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal van alle merken op Amazon.

Contact voor investeerders:RBMG – RB Milestone Group LLCTrevor Brucato, Managing DirectorE:[email protected]Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: [email protected]:646-829-9701TSX

Noch de TSX, noch haar aanbieder van reguleringsdiensten (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit persbericht.

Voorzichtigheid met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen zijn in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans aangeduid met woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiele documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en aannames, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren waarvan het management van mening is dat ze passend zijn gezien de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder andere uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de onderneming voor productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beeindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geimpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die alleen de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire