header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe een creditcard uw koopkracht kan vergroten

Aug 7, 2023 2:31 PM ET

Met een creditcard kun je flexibel lenen en in alle rust terugbetalen. Factuurcycli duren ongeveer 30 dagen en daarna krijg je een aflossingsvrije periode van ongeveer 30 dagen om je rekening te betalen. Je kunt in goede gezondheid blijven zolang je de minimale maandelijkse betaling doet. Daarom kun je betalingen tot ongeveer 60 dagen uitstellen. Bovendien krijg je met veel creditcards punten die je kunt inwisselen voor geld. Deze functies kunnen je koopkracht enorm vergroten.

Maar om je koopkracht te maximaliseren, moet je je kaarten verstandig gebruiken. In dit artikel geven we je een paar tips om je creditcard verstandig te gebruiken en er het meeste voordeel uit te halen.

1. Gebruik uw kaart voor dagelijkse uitgaven

De beste manier om uw creditcard te gebruiken is om uw bestedingsgewoonten te handhaven, maar de kaart te gebruiken in plaats van contant geld of een betaalpas. Zo verzamelt u geld terug op typische aankopen, zoals benzine en boodschappen. Je kunt deze beloningen dan maandelijks inwisselen voor contant geld of een tegoedbon, waardoor je effectief korting krijgt op je gewone uitgaven.

Bovendien verhogen sommige kaartbedrijven de waarde van je cashbackbeloningen als je online winkelt via hun beloningsportaal. Dit is nog een manier om je koopkracht uit te breiden op aankopen die je toch al zou hebben gedaan.

2. Leef niet boven uw stand

Met creditcards kun je betalingen uitstellen en geld terug verdienen, waardoor je koopkracht toeneemt en je geld bespaart. Het is echter belangrijk om niet te veel op je kaart te zetten. Als je te veel op je creditcard zet, wordt er rente opgebouwd en wordt je saldo hoger. Deze rente weegt al snel niet meer op tegen eventuele beloningen en koopkrachttoename. Blijf onder je stand leven terwijl je je kaart gebruikt om er het meeste uit te halen.

3. Profiteer van introductieaanbiedingen

Veel creditcards worden geleverd met introductieaanbiedingen, zoals:

  • Welkomstbonussen: Verdien een grote cashbackbeloning voor het uitgeven van een bepaald bedrag binnen een periode na het openen van de kaart. Bij sommige kaarten verdient u bijvoorbeeld $150 als u $2000 uitgeeft binnen drie maanden na het openen van uw account.
  • Introductieprijzen voor aankopen: Betaal 0% rente op aankopen met de nieuwe kaart voor een langere periode, meestal 12 maanden of langer.
  • Introductieprijzen voor saldotransfers: Betaal 0% rente op saldi die naar de kaart worden overgeboekt voor een lange periode, meestal 12 maanden of langer. Mogelijk moet u een vergoeding betalen voor de saldotransfer.

Je kunt profiteren van de welkomstbonus van de kaart door deze te gebruiken voor grotere aankopen, zoals meubels. Als je een grote aankoop doet, kun je meteen de welkomstbonus verdienen en meteen een paar honderd dollar besparen. Als de kaart vervolgens een 0% introductieprijs heeft, kun je de rest van de aankoop over een jaar of langer renteloos uitsmeren. Daarnaast kun je met saldo-overschrijvingen schulden consolideren en herfinancieren op een kaart met 0% rente. Dit kan je aflossing vereenvoudigen en rente besparen.

Aanbiedingen kunnen per kaart verschillen. Kijk op een Canadese creditcardvergelijker voor de beste welkomstbonussen. Vraag vervolgens online een creditcard aan wanneer je de beste hebt gevonden, zodat je die bonus zo snel mogelijk kunt gebruiken.

De conclusie

Creditcards kunnen je budget veel verder oprekken, dankzij de mogelijkheid om betalingen uit te stellen en beloningen te verdienen op aankopen. Je moet je kaart echter verstandig gebruiken om er het meeste uit te halen zonder de nadelen.

Gebruik je kaarten voor gewone uitgaven, zoals benzine en boodschappen, om geld te besparen op aankopen die je hoe dan ook moet doen. Leef niet boven je stand en profiteer van introductieaanbiedingen bij grotere aankopen. Als je deze tips volgt, voorkom je rente en verdien je meer beloningen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire