header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe kredietkaarten met onmiddellijke goedkeuring u kunnen helpen krediet op te bouwen

Aug 7, 2023 2:36 PM ET

Het aanvragen van een nieuwe creditcard is spannend, maar het kan ook zenuwslopend zijn terwijl u wacht op de goedkeuring. Gelukkig bieden veel uitgevers van creditcards creditcards met directe goedkeuring aan, waarbij aanvragers binnen enkele seconden te weten kunnen komen of ze in aanmerking komen. Dit helpt niet alleen om het krijgen van een nieuwe kaart te stroomlijnen, maar het geeft u ook de tools die u nodig hebt om een goede kredietscore op te bouwen.

Hoe instant approval creditcards werken

Als u in het verleden een creditcard aanvroeg, moest een creditcardmaatschappij uw aanvraag handmatig beoordelen voordat er een beslissing werd genomen. Dit proces duurde soms wel een tot twee weken voordat u een brief van de uitgever ontving waarin stond of u was goedgekeurd.

Gelukkig zagen veel van de grote creditcardverstrekkers in dat veel van de criteria die werden gebruikt om aanvragers te screenen, konden worden geevalueerd met behulp van geautomatiseerde software. Dit stelde hen in staat om de input van online aanvragers te verwerken en hen direct een antwoord te geven.

Hoe kunnen direct goedgekeurde creditcards me helpen krediet op te bouwen?

Er zijn verschillende manieren waarop u creditcards met directe goedkeuring kunt gebruiken om uw kredietscore te verbeteren:

Verhoogde kredietlimiet

Als u meer dan een creditcard hebt, kan uw totale beschikbare kredietbedrag toenemen. Dat is belangrijk voor uw credit utilization ratio. Deze ratio is simpelweg het totale saldo dat u verschuldigd bent gedeeld door uw kredietlimiet. Als u meer krediet beschikbaar heeft, daalt uw credit utilization ratio en wordt uw kredietscore positief beinvloed.

Betere kans op kredietgebruik

In plaats van te wachten op een beslissing, geven kaarten met directe goedkeuring u de kans om zo snel mogelijk te beginnen met het gebruiken van krediet. Door iets eenvoudigs te doen, zoals uw rekening op tijd en volledig betalen, bouwt u een sterke kredietgeschiedenis op en laat u zien dat u uw krediet op verantwoorde wijze kunt beheren.

Leeftijd van krediet

Hoe sneller u direct wordt goedgekeurd en uw nieuwe creditcard kunt gaan gebruiken, hoe langer u deze open kunt houden. Dit is gunstig omdat een oudere rekening een positieve invloed heeft op uw kredietscore.

Extra voordelen van direct goedgekeurde creditcards

Het opbouwen van uw krediet is essentieel, maar er zijn genoeg andere goede voordelen die het krijgen van een direct goedgekeurde creditcard de moeite waard maken:

Beloningen

Veel creditcards met directe goedkeuring bieden ingebouwde mogelijkheden om beloningen te verdienen. U kunt deze beloningen inwisselen voor geld terug, cadeaubonnen of zelfs gratis reizen.

Geen jaarlijkse kosten

U kunt de vruchten plukken van een kredietkaart met onmiddellijke goedkeuring zonder jaarlijkse kosten te betalen. Als dit klinkt als een voordeel waarin u geinteresseerd bent, zoek dan naar creditcards zonder jaarlijkse kosten wanneer u uw opties bekijkt.

Mogelijkheden voor saldotransfer

Als u al een saldo heeft op een of meer andere creditcards, kunt u gebruik maken van saldotransfers in uw voordeel. Dit gebeurt wanneer u schulden met een hoge rente overzet op een nieuwe creditcard die gedurende een bepaalde periode geen rente in rekening brengt. Nieuwe kaarthouders kunnen dit gebruiken als een kans om hun saldo af te betalen voordat de 0 PR-periode afloopt.

Extra voordelen

Er komt geen einde aan het aantal extraatjes die instant approval creditcards kunnen bieden. Met sommige kunt u uw koffers gratis inchecken bij uw favoriete luchtvaartmaatschappij, terwijl andere een ingebouwde verzekering hebben die de garantie op de door u gekochte artikelen kan verlengen.

De conclusie

Wacht niet tot u weet of u bent goedgekeurd voor een nieuwe creditcard. Vraag in plaats daarvan een creditcard aan die onmiddellijke goedkeuring biedt en ontdek binnen enkele seconden of u in aanmerking komt. Hoe sneller u een nieuwe kaart krijgt, hoe sneller u kunt beginnen met het verantwoord gebruik ervan om uw krediet op te bouwen. Bovendien kunt u profiteren van de vele voordelen die deze creditcards bieden, zoals beloningspunten, mogelijkheden om uw saldo over te boeken en andere nuttige voordelen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire