header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Is het makkelijk om een creditcard te krijgen?

Aug 7, 2023 2:48 PM ET

Hoe gewoon het gebruik van een creditcard in Canada ook is, de financiele instellingen die ze aanbieden hebben verschillende eisen om je aanvraag te accepteren. Je vraagt je dus misschien af hoe eenvoudig het is om goedgekeurd te worden. Laten we eens dieper ingaan op de vraag of het proces om een creditcard te krijgen eenvoudig is, en hoe je een creditcard kunt krijgen.

Is een creditcard krijgen gemakkelijk?

Over het algemeen is het verkrijgen van een creditcard eenvoudig. Voor veel klanten is het invullen van een aanvraag en een paar minuten wachten na het indienen voldoende om goedgekeurd te worden. Het helpt ook om een goede kandidaat te zijn met kwaliteiten als een gevestigde kredietgeschiedenis, een vast inkomen en een lage schuld.

Wat u nodig hebt om een creditcard aan te vragen

Bij het invullen van een creditcardaanvraag moet u mogelijk de volgende gegevens verstrekken:

  • Uw persoonlijke gegevens: Naam, geboortedatum, adres en contactgegevens.
  • Bruto jaarinkomen: Hoeveel geld u verdient voor belastingen.
  • Verblijfplaats: Of je een inwoner van Canada bent (of dat je bezig bent te worden).
  • Sociaal verzekeringsnummer (optioneel): Hoewel het niet wettelijk verplicht is, kunnen sommige aanvragen je vragen om je SIN vrijwillig op te geven.

Hoe kom ik aan mijn eerste creditcard?

Als je nog nooit een creditcard hebt aangevraagd en erover denkt om er een te nemen, dan zijn dit de stappen die je kunt nemen:

1) Bekijk de beschikbare opties

Eerst moet u uitzoeken welke specifieke creditcard u wilt aanvragen. Als je er nog nooit een hebt gehad, kom je misschien niet in aanmerking voor de topkredietkaarten met royale beloningsprogramma\’s en andere voordelen. Gelukkig zijn er nog genoeg goede opties om uit te kiezen. Overweeg om een categorie te onderzoeken die studentenkredietkaarten wordt genoemd. Deze kaarten zijn speciaal gericht op jongvolwassenen en aanvragers met weinig of geen kredietgeschiedenis, en ze hebben meestal minder strenge inkomenseisen. Maak een korte lijst van de kaarten die er voor jou uitspringen.

2) Beperk je keuze

Welke van de creditcards die op je lijst staan, vallen je op? Ben je op zoek naar een kaart zonder jaarlijkse kosten, een laag JKP (jaarlijks kostenpercentage) of mogelijkheden om beloningen te verdienen? Kies een kaart die u de meeste waarde biedt op basis van hoe u van plan bent hem te gebruiken.

3) Vraag uw kaart aan

Zodra je de juiste kaart hebt gekozen, ga je direct naar de officiele website van de creditcardmaatschappij en begin je met het invullen van de aanvraag. Houd de bovenstaande informatie bij de hand om het proces te versnellen. Als u niet meteen wordt goedgekeurd voor uw creditcard, kan het meer tijd kosten voor de financiele instelling om de aanvraag handmatig te beoordelen.

4) Activeer uw kaart

Als je eenmaal bent goedgekeurd en je nieuwe creditcard arriveert, is de volgende stap om deze te activeren. Dit is ook een pijnloos proces dat meestal bestaat uit het bellen van een telefoonnummer of het bezoeken van een website en het invoeren van een code. Zodra je deze verificatie hebt uitgevoerd, kun je beginnen met het doen van aankopen.

5) Gebruik je nieuwe creditcard op een verantwoorde manier

Vanaf de eerste dag is het een goed idee om slim om te gaan met uw creditcard. Enkele van de beste maatregelen die u kunt nemen, zijn:

  • Alarmmeldingen voor noodgevallen inschakelen
  • Uw uitgaven tot een minimum beperken
  • Uw rekening op automatisch betalen zetten
  • Uw saldo volledig afbetalen

Hoewel het hebben van een creditcard het kopen van de dingen die je nodig hebt gemakkelijker maakt, gaat het in het grotere geheel om je kredietscore. Met een goede kredietscore komt u in aanmerking voor grote aankopen zoals een huis of een nieuwe auto, maar ook voor andere creditcards. Denk eraan hoe het gebruik van uw nieuwe creditcard kan helpen om uw score op te bouwen.

De conclusie

Het aanvragen van een creditcard is een eenvoudig proces dat meestal maar een paar minuten duurt. Meestal zijn alleen basisgegevens zoals uw adres, inkomen en verblijfsstatus vereist. Nieuwe aanvragers moeten de beschikbare opties onderzoeken, ze beperken tot de optie die het beste bij hen past en vervolgens hun nieuwe creditcard op verantwoorde wijze gebruiken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire