header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mastercard-kredietkaarten

Aug 7, 2023 2:44 PM ET

Mastercard is al tientallen jaren een belangrijke speler in de creditcardindustrie. Mastercard is niet alleen een begrip in Canada, maar wordt ook wereldwijd erkend. Als je overweegt om een creditcard aan te schaffen, dan is dit wat je moet weten over Mastercard creditcards:

Hoe werken Mastercard creditcards?

Een Canada Mastercard werkt net als elke andere creditcard. Je kunt online en persoonlijk aankopen doen wanneer het jou uitkomt en deze aan het eind van de factureringscyclus betalen. Elk bedrag dat je niet volledig betaalt, wordt toegevoegd aan de volgende factureringscyclus en begint met rente.

Voordelen van een Mastercard creditcard

In vergelijking met andere soorten creditcards bieden Mastercard creditcards een aantal unieke voordelen:

Wijd geaccepteerd

Mastercard is een van de meest gerenommeerde en wereldwijd meest geaccepteerde betaalmiddelen. Hierdoor kun je met je Mastercard bij veel winkeliers aankopen doen.

Beloningen en extraatjes

Mastercard werkt samen met een aantal van de beste financiele instellingen, winkeliers en reisaanbieders om je een breed scala aan royale beloningen te bieden. Als je punten verzamelt voor uitgaven, kun je deze inwisselen voor beloningen die varieren afhankelijk van de kaart die je hebt. Hier zijn enkele voorbeelden van inwisselmogelijkheden:

  • Geld terug
  • Cadeaubonnen
  • Gratis vliegtickets
  • Nachten in hotels

Sommige kaarthouders kunnen ook andere geweldige extraatjes krijgen, zoals gratis ingecheckte bagage bij elke vlucht of exclusieve loungetoegang op bepaalde luchthavens.

Krediet opbouwen

Omdat u een Mastercard creditcard zo vaak kunt gebruiken, kunt u een goed krediet opbouwen en behouden. Als u uw kaart gebruikt voor alledaagse aankopen en verantwoordelijk bent door uw rekeningen op tijd te betalen, verschijnen er positieve punten in uw kredietrapport.

Een Mastercard aanvragen

Als u overweegt om een Mastercard creditcard aan te vragen, zijn dit de stappen die u kunt nemen:

1. Controleer uw kredietscore

Controleer uw kredietscore bij een van de twee belangrijkste kredietbureaus in Canada: Equifax en TransUnion. Dit helpt je om te bepalen of je in aanmerking komt voor bepaalde soorten Mastercard creditcards.

2. Bekijk uw opties

Blader op basis van je kredietwaardigheid door de verschillende creditcardopties en vergelijk wat er is. Maak een korte lijst van twee of drie kaarten die u wilt vergelijken.

3. Beloningen vergelijken

Noteer op je lijst welke creditcards beloningen bieden voor aankopen in verschillende uitgavencategorieen. Hoe groot is de kans dat je deze beloningen verdient en gebruikt, en welke waarde hebben ze voor jou? Zijn er bovendien speciale introductiebonussen waarvan je zou kunnen profiteren?

4. Overweeg het JKP en de jaarlijkse kosten

Vergelijk vervolgens de kosten die aan deze creditcards verbonden zijn. Stel bijvoorbeeld dat een kaart een royaal beloningsprogramma heeft, maar honderden euro\’s aan kosten in rekening brengt alleen maar om kaarthouder te zijn. In dat geval moet u overwegen of het hebben van de kaart kan resulteren in een netto positief voordeel.

Houd ook rekening met het JKP dat kaartuitgevers in rekening kunnen brengen. Zelfs als je de gewoonte hebt om je creditcard elke keer volledig af te betalen, is het handig om te weten wat de kosten zijn als je ooit niet in staat bent om je volledige saldo te betalen.

5. Online aanvragen

Zodra je je lijst hebt teruggebracht tot de beste, is het tijd om online een aanvraag in te dienen. Je kunt dit doen door naar de officiele website van het specifieke Mastercard-product te gaan en een aanvraag in te vullen. Het kan zijn dat je een aantal persoonlijke gegevens moet opgeven, zoals je arbeidsstatus en sofinummer (SIN). Veel aanvragen kunnen binnen een paar minuten worden voltooid en je hoort relatief snel of je bent goedgekeurd.

De conclusie

Mastercard-creditcards bieden hun gebruikers het gemak van gemakkelijk aankopen doen en veel voordelen bij het verdienen en inwisselen van beloningen. Overweeg uw behoeften en kies het Mastercard-product dat bij u past.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire