header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vijf manieren om je inkomen te verhogen

Aug 7, 2023 3:06 PM ET

Bezuinigen is een goed begin, maar je kunt maar tot op zekere hoogte bezuinigen voordat je alleen nog maar het hoognodige hebt. Aan de andere kant kun je je inkomen veel meer verhogen dan je kunt bezuinigen.

Bovendien zijn er veel manieren om je maandelijkse inkomsten te verhogen.

In dit artikel bespreken we vijf manieren om meer inkomen te verdienen – of je nu meer wilt sparen, schulden wilt afbetalen of je uitgaven voor je levensstijl wilt verhogen.

1. Onderhandel over loonsverhoging

Onderhandelen over een loonsverhoging is een van de makkelijkste manieren om je inkomen te verhogen. Onderzoek de gemiddelde salarissen voor jouw functie. Kijk ook naar vergelijkbare vacatures. Noteer vervolgens de resultaten en prestaties die je het bedrijf hebt gebracht.

Plan vervolgens een gesprek met je baas om de loonsverhoging te bespreken. Wees vriendelijk maar vastberaden en zelfverzekerd. Demonstreer je waarde voor het bedrijf en je baas en gebruik je onderzoek en prestaties om je zaak kracht bij te zetten.

Als je een “ja” krijgt, gebruik dan een pensioencalculator om te zien hoe je hogere salaris je pensioensparen kan beinvloeden. Je zou je bijdragen kunnen verlagen om meer over te houden voor persoonlijk gebruik of om je gewenste levensstijl bij pensionering te verhogen.

Zelfs als je geen “ja” krijgt, heb je de kiem gelegd voor toekomstige discussies over loonsverhoging.

2. Solliciteer naar beter betaalde banen

Als je geen opslag krijgt, solliciteer dan naar beter betaalde banen elders. Werk je cv bij om je vaardigheden, ervaring en prestaties te benadrukken.

Solliciteer via online vacaturebanken en pas elke sollicitatie aan op het bedrijf en de functie. Solliciteer naar functies op een hoger niveau als je de ervaring hebt. Netwerk op professionele netwerkplatforms – deze kunnen je een voet tussen de deur bezorgen.

Als je de voorkeur geeft aan je huidige bedrijf, maak dan gebruik van nieuwe aanbiedingen tijdens de salarisonderhandelingen. Sommige bedrijven geven de voorkeur aan loonsverhogingen in plaats van het aannemen van nieuwe werknemers.

3. Online spullen verkopen

Het opruimen van je huis kan stress verminderen en ongebruikte spullen omzetten in geld. Verkoop spullen online om toegang te krijgen tot een breder klantenbestand.

Sommige bedrijven kopen bepaalde spullen van je. Sommige sites kopen bijvoorbeeld technische producten, zoals telefoons, en doen veel werk voor je, maar je verdient er misschien minder mee.

Op andere sites kun je een winkel opzetten en verkopen. Je kunt ook sociale mediasites gebruiken om je artikelen te koop aan te bieden. Deze geven je meer controle over de prijs, maar vereisen meer werk. Zorg ervoor dat je veiligheidsmaatregelen neemt.

Dit kan beginnen met eenvoudig opruimen. Je kunt echter ook een bedrijf beginnen met het kopen van spullen en ze voor meer verkopen. Dit kan een vast neveninkomen worden.

4. Stap in de gig-economie

De gig economy laat je verdienen door anderen te helpen met veelvoorkomende taken. Je kunt gig economy werk gemakkelijk in je schema inbouwen en er zijn veel verschillende soorten banen beschikbaar.

Enkele gig economy mogelijkheden zijn:

  • Ridesharing diensten
  • Voedselbezorgdiensten
  • Apps die helpen met klusjes
  • P2P verhuur platforms (voor je auto of huis)

5. Freelance als bijverdienste

Als je een gespecialiseerde vaardigheid hebt, kun je een solide bijverdienste verdienen met freelancen. Enkele freelance vaardigheden zijn

  • Boekhouden
  • Grafisch ontwerp
  • Marketing
  • Proeflezen
  • Programmeren
  • Webdesign
  • Schrijven

Maak een portfolio om je werk te laten zien. Zoek klanten op freelancingsites en vacaturebanken.

Zorg ervoor dat freelanceopdrachten je werk niet in de weg staan. Lees je arbeidscontract om er zeker van te zijn dat er geen bepalingen zijn die je verhinderen om te freelancen.

De kern van de zaak

Je kunt je inkomen veel meer verhogen dan je uitgaven verlagen. Bovendien zijn er genoeg manieren om meer te verdienen.

Begin met onderhandelen over loonsverhoging op je werk. Ga op zoek naar goedbetaalde banen elders als je werkgever je salaris niet verhoogt – als je dit van tevoren doet, kan het je zaak versterken voor een loonsverhoging.

Buiten je werk kun je beginnen met opruimen om geld te verdienen met het schoonmaken en organiseren van je huis. Daarna kun je freelancen als je bepaalde veelgevraagde vaardigheden hebt of wilt leren. Je kunt ook kijken naar de gig-economie als je wilt verdienen met een flexibel schema.

Vergelijk elke methode en kies er dan een of twee uit die bij je behoeften en voorkeuren passen, zodat je zo snel mogelijk meer kunt gaan verdienen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire