header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De National Advertising Division vindt dat Dow Jones “Cancel Anytime” claim voor Wall Street Journal-abonnement ondersteunt

Aug 8, 2023 2:03 PM ET

New York, NY – 26 juli 2023 – De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs heeft vastgesteld dat Dow Jones & Company, Inc. haar claim van “cancel anytime” met betrekking tot de methoden waarmee consumenten hun abonnement op The Wall Street Journal (WSJ) kunnen opzeggen, heeft onderbouwd.

Via zijn routinematige controleprogramma heeft de NAD navraag gedaan naar de expliciete claim van “cancel anytime” en naar de impliciete claim dat consumenten kunnen opzeggen via de methode waarmee ze zich hebben aangemeld (inclusief online) voor hun WSJ-abonnement. Op basis van de richtlijnen in het rapport “Bringing Dark Patterns to Light” van de Federal Trade Commission, stelde de NAD vast dat de claim dat consumenten “op elk moment kunnen opzeggen” redelijkerwijs de boodschap overbrengt dat opzeggen gemakkelijk is en vergelijkbaar met het gemak van een abonnement.

Terwijl WSJ online opzegging aanbood aan bepaalde abonnees, was in bepaalde andere gevallen de enige manier waarop een consument zijn abonnement kon opzeggen door WSJ te bellen.Tijdens de procedure voltooide WSJ zijn geplande uitbreiding van zijn opzeggingsprocedures om wereldwijd automatische online opzeggingen mogelijk te maken.

De nieuwe wereldwijde online opzeggingsprocedure is rechtstreeks toegankelijk vanaf de website en een gebruiker kan een of meer Dow Jones abonnementen opzeggen.

Op basis van het herziene online opzeggingsmechanisme concludeerde de NAD dat de adverteerder in staat was om zijn “annuleer altijd”-claim te onderbouwen.

In zijn adverteerdersverklaring verklaarde Dow Jones & Company dat het “blij is met de erkenning van de NAD dat het online opzeggingsproces van The Wall Street Journal eenvoudig is, voldoet aan de interpretatie van de NAD van \’op elk moment opzeggen\’ en voldoet aan de verwachtingen van de consument.

“Alle samenvattingen van BBB National Programs case decision samenvattingen zijn te vinden in de case decision library. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kunt u zich inschrijven voor het online archief. Deze uitgave mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de Amerikaanse onafhankelijke zelfregulering van de industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

About the National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechtingsdiensten, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van advertenties in de VS. NAD beoordeelt nationale advertenties in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen voor de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid van advertenties, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven wordt geeffend.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire