header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


10 van de beste reiskaarten voor deze zomer

Aug 9, 2023 4:11 PM ET

Het wordt een drukke zomer om te reizen. Sommige experts zeggen zelfs dat de zomer van 2023 wel eens de zomer van het piekreizen zou kunnen worden. Meer dan 60% van de volwassenen in de VS is van plan om deze zomer op reis te gaan, een stijging van 61% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, volgens een recent onderzoek van Bankrate. Als u uw zomervakantie plant, kan het vinden van de juiste creditcard een grote invloed hebben op uw algehele ervaring. Als je op zoek bent naar de beste reiscreditcard zonder jaarlijkse kosten, dan zijn er genoeg opties om al je zomeravonturen te voltooien.

1. Bank of America® Travel Rewards Creditcard

De Bank of America Travel Rewards Credit Card is de ultieme startkaart voor reizigers. Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs, dan is een kaart met onbeperkt 1,5 punten voor elke $1 die je uitgeeft aan alle aankopen de beste keuze. Het biedt een inleidende 0 PR voor de eerste 18 factureringscycli op aankopen en saldo overdrachten gemaakt binnen 60 dagen na het openen van de rekening. Plus u kunt een aanmeldingsbonus van 25.000 online bonuspunten verdienen, wat een creditwaarde van $250 voor reizen of dineren is, na het doen van ten minste $1000 aan aankopen binnen de eerste drie maanden na het openen van de rekening. Niet slecht!

2. Chase Freedom Flex

De Chase Freedom Flex kaart is ideaal voor wie een kaart met roterende beloningen wil. De kaart biedt 5 as terug in roulerende kwartaalcategorieen, waaronder populaire retailers zoals Lowes en Amazon. Je kunt ook 5 as terug verdienen op reizen gekocht via Chase Ultimate Rewards, 3% op dineren in restaurants (inclusief afhaalmaaltijden en bezorging), en 3% op aankopen in drogisterijen. Verdien een beperkte tijd een bonus van $200 na besteding van $500 aan aankopen in de eerste drie maanden. De kaart heeft ook een 0% intro APR voor 15 maanden op aankopen en saldo overschrijvingen.

3. American Airlines AAdvantage® MileUp®

De American Airlines AAdvantage MileUp kaart is een uitstekende keuze als je een trouwe American Airlines klant bent. Deze kaart biedt 2x mijlen voor elke $1 uitgegeven in supermarkten en aan American Airlines aankopen en 1x mijlen voor elke $1 uitgegeven aan andere aankopen. Je kunt een inschrijfbonus van 10.000 AAdvantage bonusmijlen en een afschriftkrediet van $50 verdienen na het doen van $500 aan aankopen binnen de eerste drie maanden. Vergeet niet dat het normale JKP hoger is dan bij andere kaarten, dus het is essentieel om je saldo elke maand af te betalen.

4. Discover It® Cash Back

De Discover It Cash Back kaart is een uitstekende optie voor reizigers die geen specifieke voorkeur hebben voor een luchtvaartmaatschappij of hotelketen. Het biedt elk kwartaal 5 as terug op dagelijkse aankopen op verschillende plaatsen en 1 as terug op alle andere aankopen. Hoewel het op dit moment geen inschrijfbonus heeft, komt het met een 0% introductiepunt voor 15 maanden op aankopen. Met zijn lage variabele JKP kan deze kaart waardevol zijn voor je portemonnee.

5. Alliant Visa® Handtekening Creditcard

De Alliant Visa Signature Credit Card is een cashbackkaart die je beloont voor je dagelijkse aankopen. Krijg 2,5 as terug op de eerste $10.000 aan in aanmerking komende aankopen per factureringscyclus (alleen voor Tier One) en onbeperkt 1,5 as terug op alle andere aankopen. Hoewel het geen welkomstbonus of inleidend JKP heeft, biedt het extra voordelen zoals geen maandelijkse servicekosten en kortingen op geldautomaten van $20. Het niveausysteem voor beloningen is ook gunstig als je uitgaven ooit stijgen.

6. Hilton Honors American Express-kaart

Voor Hilton-liefhebbers is de Hilton Honors American Express Card een must-have. Deze kaart biedt een royale beloning, waaronder 7x punten op in aanmerking komende aankopen in hotels en resorts in de Hilton portfolio, 5x punten op dineren in Amerikaanse restaurants (inclusief afhaalmaaltijden en bezorging), boodschappen in Amerikaanse supermarkten en gas in Amerikaanse stations, en 3x punten op alle andere aankopen. Verdien die aanmeldbonus van 70.000 Hilton Honors Bonus Points en een gratis overnachting als je binnen de eerste drie maanden $1.000 uitgeeft aan kaartaankopen. Vergeet niet dat het normale JKP variabel is en aan de hogere kant.

7. Delta SkyMiles® Blue American Express-kaart

De Delta SkyMiles Blue American Express Card is een uitstekende keuze als je vaak met Delta vliegt. De kaart biedt 2x mijlen bij restaurants wereldwijd, 2x mijlen op Delta-aankopen en 1x mijlen op alle andere aankopen. Je kunt een inschrijfbonus van 10.000 bonusmijlen verdienen na het uitgeven van $1.000 op de kaart binnen de eerste zes maanden. De kaart biedt ook voordelen zoals 20% korting op aankopen tijdens de vlucht en geen kosten voor buitenlandse transacties. De kaart biedt echter geen inleidend JKP en de hoogste mijlen-terug-categorie vereist aankopen bij Delta.

8. Wells Fargo Autograph℠Card

De Wells Fargo Autograph Card is een kaart met veel waarde zonder jaarlijkse kosten. Het biedt onbeperkt 3 punten per dollar uitgegeven aan reizen, dineren, benzinestations, doorvoer, populaire streamingdiensten en telefoonplannen. Andere uitgaven leveren 1 punt per dollar op. U kunt een bonus van 20.000 punten verdienen wanneer u $1.000 aan aankopen besteedt binnen de eerste drie maanden, gelijk aan een $200 contante aflossingswaarde. De kaart komt ook met een 0% intro APR gedurende 12 maanden. Het biedt echter niet de voordelen van een speciale luchtvaartmaatschappij of hotel kaart, en punten kunnen niet worden overgedragen aan luchtvaartmaatschappij of hotel programma\’s.

9. Citi® Double Cash-kaart

Hoewel de Citi Double Cash Card niet specifiek een reiskaart is, maakt de royale beloningsstructuur het een geweldige optie voor reizigers. Je kunt 2 as terug verdienen op elke aankoop: 1% wanneer je de aankoop doet en nog eens 1% wanneer je de aankoop afbetaalt. De kaart heeft geen inschrijfbonus of inleidend JKP, maar de eenvoud en het hoge cashbackpercentage maken het een waardevolle toevoeging aan je portemonnee.

10. Capital One VentureOne Rewards-kredietkaart

De Capital One VentureOne Rewards Credit Card is een reiskaart zonder jaarlijkse kosten die flexibele beloningen biedt. Je kunt 1,25 miles per dollar verdienen op elke aankoop, zonder limieten of categorieen om je zorgen over te maken. De kaart biedt ook een inschrijfbonus van 20.000 mijlen na besteding van $500 aan aankopen binnen de eerste drie maanden. De kaart wordt geleverd met een 0% intro APR op aankopen gedurende de eerste 12 maanden, waardoor het een geweldige keuze is als u een grote reis plant.

Conclusie

Het kiezen van de beste creditcard zonder jaarlijkse kosten hangt af van je persoonlijke bestedingsgewoonten en reisvoorkeuren. Deze tien opties bieden een scala aan voordelen, van cashback-beloningen tot reismijlen, zodat u de kaart kunt vinden die bij uw behoeften past.

Vergeet niet je creditcard verantwoordelijk te gebruiken, je rekeningen op tijd te betalen en je account te controleren op frauduleuze activiteiten. Door de juiste reispas te kiezen, kun je beloningen en voordelen vrijspelen om je zomeravonturen te verbeteren en je reizen nog gedenkwaardiger te maken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire