header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kun je goedkoop Beyonce concertkaartjes kopen?

Aug 9, 2023 4:03 PM ET

Beyonce toert door het land als onderdeel van haar Renaissance World Tour. Als je een fan bent die hoopt de ster live te zien optreden, dan staat je een aangename verrassing te wachten – je kunt op dit moment in bepaalde steden schokkend goedkope concertkaartjes krijgen.

Zo meldde de New York Post dat er voor haar optreden in Louisville, KY, slechts $44 en voor haar show in Minneapolis $62 aan kaartjes te koop is. Nashville is een andere stad met behoorlijk betaalbare Beyonce concert kaarten, dus als je in de buurt woont of er gemakkelijk naartoe kunt komen, dan heb je geluk.

Kun je het niet halen? Er zijn nog steeds manieren om shows goedkoper bij te wonen dankzij de beste creditcards voor concertkaarten. Het gaat erom de juiste kaart te vinden en slim gebruik te maken van je beloningen.

Gebruikmaken van beloningen op creditcards als fan van livemuziek

Het maximaliseren van creditcardbeloningen kan een geweldige manier zijn om voordeel te halen uit je passie voor livemuziek. Overweeg om een creditcard te nemen die beloningen biedt die zijn afgestemd op uitgaven voor entertainment en evenementen. Zoek naar kaarten met cashback of puntenprogramma\’s die extra beloningen bieden voor ticketaankopen, muziekstreamingdiensten en andere gerelateerde uitgaven.

Daarnaast werken sommige creditcards samen met specifieke concertlocaties of muziekplatforms, waardoor kaarthouders exclusieve toegang, voorverkoopmogelijkheden of korting op tickets krijgen. Profiteer van deze voordelen om je concertervaring te verbeteren en kosten te besparen.

Houd de roulerende bonuscategorieen in de gaten die tijdens bepaalde perioden hogere beloningen kunnen bieden en betaal het saldo van je creditcard altijd op tijd af om rentelasten te voorkomen. Door uw creditcard verantwoordelijk en strategisch te gebruiken, kunt u waardevolle beloningen en voordelen verdienen terwijl u uw favoriete artiesten ziet optreden.

Geweldige creditcards voor concertkaartjes

Als regelmatige concertbezoeker kunt u de onderstaande creditcardopties overwegen om het meeste uit uw aankopen te halen.

Capital One SavorOne Cash Rewards Creditcard?

De Capital One SavorOne Cash Rewards Credit Card is een uitstekende keuze voor regelmatige concertbezoekers vanwege de op maat gemaakte beloningsstructuur. Als fan van livemuziek kun je het meeste uit deze kaart halen door 3 as terug te verdienen op concertkaartjes en entertainmentaankopen, inclusief muziekstreamingdiensten. Daarnaast krijg je 2 as terug bij restaurants, waardoor deze kaart ideaal is om uit eten te gaan voor of na een voorstelling.

Citi Double Cash

De Citi Double Cash Credit Card is een uitstekende keuze voor muziekfans die vaak live evenementen bezoeken dankzij het eenvoudige maar lonende cashback programma. U kunt 1 ashback verdienen op alle aankopen en nog eens 1 ashback wanneer u die aankopen afbetaalt, waardoor u effectief 2 ashback krijgt op alle concertkaartjes en andere uitgaven, zodat u kunt besparen op uw muziekavonturen.

Chase Sapphire Preferred®

De Chase Sapphire Preferred creditcard biedt waardevolle voordelen die de concertervaring kunnen verbeteren, zoals 2X punten op alle reis- en dineraankopen, inclusief ticketaankopen. Deze punten kunnen worden overgedragen naar verschillende luchtvaartmaatschappijen en hotelpartners, zodat je kunt besparen op reiskosten om concerten bij te wonen. Bovendien biedt de kaart een reisannulerings- en onderbrekingsverzekering, wat je concertplannen extra gemoedsrust geeft.

Conclusie

Als je een muziekliefhebber bent die graag concerten bijwoont, kan het een slim idee zijn om de beloningen op je creditcard te maximaliseren. Zoek naar kaarten met royale cashbackpercentages, vooral opties waarmee je meer kunt verdienen op entertainmentaankopen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire