header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De beste creditcards voor Amazon Prime Day om beloningen te verdienen

Aug 10, 2023 9:12 AM ET

Creditcardbeloningen vervallen meestal niet, waardoor ze een waardevol hulpmiddel zijn om maximaal te besparen tijdens speciale evenementen zoals Amazon Prime Day, die 11 en 12 juli 2023 plaatsvindt. Door de juiste creditcard te kiezen, kun je beloningen verdienen op je Amazon-aankopen en genieten van extra voordelen zoals geld terug, reisbeloningen en aankoopbescherming. Laten we eens kijken naar een aantal van de beste creditcards die beschikbaar zijn voor Amazon Prime Day en hun belangrijkste kenmerken belichten om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

1. Blue Cash Preferred® Card van American Express

De Blue Cash Preferred® Card van American Express biedt een indrukwekkende cashback welkomstbonus. Verdien een tegoed van $250 nadat je in de eerste zes maanden $3000 hebt uitgegeven op je nieuwe kaart. Met deze kaart kun je 6 as terug verdienen bij Amerikaanse supermarkten op aankopen tot $6.000 per jaar (daarna 1%), 6 as terug op bepaalde Amerikaanse streamingabonnementen, 3 as terug bij Amerikaanse benzinestations en transit en 1 as terug op andere aankopen. De jaarlijkse kosten zijn $0 voor het eerste jaar, daarna $95, en de kaart biedt een inleidende 0 PR op aankopen gedurende 12 maanden.

2. Prime Visa

De Prime Visa kaart is een uitstekende keuze voor Prime leden en Whole Foods shoppers. Je verdient 5 as terug bij Amazon.com en Whole Foods Market, 5 as op aankopen via Chase Travel, 2 as op lokaal vervoer en woon-werkverkeer, restaurants, benzinestations en drogisterijen, en 1 as op alle andere aankopen. Als welkomstbonus ontvang je direct na goedkeuring een Amazon giftcard van $200. Deze kaart heeft geen jaarlijkse kosten, maar een Prime-lidmaatschap is vereist.

3. Prime Store-kaart

De Prime Store Card is een geweldige optie als je op zoek bent naar een manier om je Amazon-aankopen te financieren. Met deze kaart kun je 5 ack verdienen op Amazon.com aankopen. De kaart biedt verschillende promotionele financieringsaanbiedingen, waarmee je aankopen over zes, 12 of 24 maanden kunt betalen met 0% rente. Je moet echter voorzichtig zijn, want er is uitgestelde rente van toepassing, wat betekent dat je het volledige bedrag moet afbetalen voordat de promotieperiode afloopt om rentekosten te voorkomen. Deze kaart kan alleen worden gebruikt bij Amazon.

4. Amazon Visa

Deze kaart geeft je alle voordelen van Amazon Prime zonder dat je je hoeft te verbinden aan een lidmaatschap. Je kunt 3 as terug verdienen bij Amazon.com, Amazon Fresh, Whole Foods Market en Chase Travel, 2 as terug bij restaurants, benzinestations en lokaal vervoer en woon-werkverkeer, en 1 as terug op alle andere aankopen. Als je lid wordt, krijg je na goedkeuring ook een Amazon-cadeaukaart van $50. Plus geen jaarlijkse kosten voor deze kaart en, zoals we al zeiden, je hebt er geen Prime-lidmaatschap voor nodig.

5. Citi® Double Cash-kaart

De Citi® Double Cash Card is perfect voor wie een eenvoudig cashbackprogramma wil zonder categoriebeperkingen. Je verdient 2 as terug op alle in aanmerking komende aankopen-1% wanneer je de aankoop doet en een extra 1% wanneer je je creditcardrekening betaalt. Er zijn geen jaarlijkse kosten; u kunt uw cashback op elk moment en voor elk bedrag inwisselen. De kaart biedt ook een introductieprijs van 0 PR gedurende 18 maanden op balansoverschrijvingen. De kaart heeft echter een hoog variabel JKP en rekent 3 euro op aankopen buiten de VS.

6. Capital One QuicksilverOne Cash Rewards-kredietkaart

De Capital One QuicksilverOne Cash Rewards Credit Card is een geschikte optie voor mensen met een gemiddeld krediet. Deze kaart biedt 1,5 as terug op elke aankoop en heeft geen limiet op cash back verdiensten. Hoewel de kaart 39 dollar per jaar kost en een hoog variabel JKP heeft, biedt het de mogelijkheid om krediet op te bouwen en tegelijkertijd geld terug te verdienen. Er zijn geen kosten voor buitenlandse transacties en je kunt je cashback op elk moment inwisselen. Bovendien ontvangen kaarthouders gratis Uber One lidmaatschapskrediet voor maximaal 6 maanden tot 14 november 2024.

7. Capital One Venture X

Als je overdraagbare punten wilt verdienen op je Amazon-aankopen, biedt de Capital One Venture X Rewards-kaart 2 mijlen per uitgegeven dollar op dagelijkse aankopen. Je kunt momenteel 75.000 miles verdienen na het uitgeven van $4.000 aan aankopen binnen de eerste drie maanden. Uw mijlen kunnen in een 1:1 verhouding worden overgedragen aan verschillende luchtvaart- en hotelpartners.

Conclusie

Door de juiste creditcard te kiezen voor Amazon Prime Day kun je je beloningen en besparingen maximaliseren. Of je nu de voorkeur geeft aan geld terug, reisbeloningen of financieringsopties, er zijn creditcards beschikbaar die aan je behoeften voldoen. Houd rekening met je bestedingsgewoonten, je kredietscore en de gewenste voordelen om de kaart te kiezen die het beste bij je voorkeuren past. Vergeet niet te kijken naar manieren om beloningen op creditcards in te wisselen en optimaal te profiteren van de kansen die Amazon Prime Day biedt.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire