header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Deze staat heeft op dit moment de hoogste benzineprijzen in de VS

Aug 10, 2023 8:16 AM ET

Het wordt een zware zomer voor automobilisten in Washington: De staat heeft op dit moment de hoogste benzineprijzen van het land. De gemiddelde prijs voor een liter normale benzine is op 20 juli $4,93, vergeleken met $3,58 voor het nationale gemiddelde.

Waarom benzine zo duur is in de staat Washington

Een deel van de reden dat de benzineprijzen in Washington zijn gestegen, is te wijten aan nieuwe wetgeving. De staat heeft een nieuw koolstofbeprijzingssysteem dat bedoeld is om de koolstofuitstoot te verminderen en dat bedrijven laat betalen voor de gassen die ze uitstoten. Maar oliemaatschappijen berekenen deze nalevingskosten door aan hun klanten, wat invloed heeft op de prijs aan de pomp. Wetgevers debatteren momenteel over de vraag of dit een goede zet is, omdat er zowel milieubezwaren zijn als zorgen over de hoge gasprijs. Een ding is zeker – je kunt de pijn voelen elke keer dat je moet tanken.

Creditcardbeloningen en benzine kopen

Het kan een goed idee zijn om gebruik te maken van creditcardbeloningen voor het kopen van benzine als je een kaart hebt die veel cashback of beloningspunten biedt specifiek voor brandstofaankopen. Zo kun je geld besparen en regelmatig waardevolle beloningen verdienen. Het is echter niet aan te raden als je een saldo op je creditcard hebt en rente moet betalen, want de rente kan opwegen tegen de verdiende beloningen.Laten we zeggen dat je er vertrouwen in hebt om je saldo elke maand volledig te betalen om optimaal te profiteren van de beloningen op je creditcard. Er is alleen een probleem – je kredietscore is op dit moment niet zo geweldig. Het is niet onmogelijk om een goede kaart aan te vragen. De beste gas creditcards voor slecht krediet belonen je nog steeds voor je aankopen, inclusief gas, ongeacht het cijfer op je kredietrapport. Je moet gewoon een beetje onderzoek doen

Tips om het meeste uit uw kaart te halen

Zoek naar creditcards die een hoge cashback of hoge beloningspunten specifiek voor brandstofaankopen bieden. Sommige kaarten hebben roterende categorieen waaronder tankstations, dus houd die mogelijkheden in de gaten. Overweeg daarnaast het gebruik van mobiele apps of websites die benzineprijzen in uw omgeving vergelijken om de beste deals te vinden en maximaal te besparen. Vermijd rentelasten ten koste van alles door uw uitgaven bij te houden en uw creditcard niet te belasten met meer dan u zich kunt veroorloven. En he, als je in Washington woont en toevallig op een roadtrip buiten de staat bent, wil je misschien je voordeel doen en je tank volgooien voordat je thuiskomt.

Conclusie

De staat Washington heeft op dit moment de hoogste prijzen van het land als gevolg van nieuw beleid gericht op het tegengaan van klimaatverandering. Ongeacht je standpunt over hoe zaken als het terugdringen van koolstofuitstoot moeten worden aangepakt, kun je optimaal gebruikmaken van creditcardbeloningen bij het kopen van benzine om de impact op je bankrekening te minimaliseren.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire