header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s tips voor de beste kredietkaarten voor Uber en Lyft

Aug 11, 2023 6:12 PM ET

Als je een frequente gebruiker bent van Uber en Lyft, kan het kiezen van de juiste creditcard een game-changer zijn en je helpen om je voordelen van ridesharing te maximaliseren. Credello heeft een lijst samengesteld van de beste creditcards die speciaal ontworpen zijn om je ervaring als Uber- of Lyft-gebruiker te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar reisbeloningen, cashback in Uber-credits of toegang tot verschillende reisvoordelen, de volgende creditcards zijn geselecteerd vanwege hun voordelen. Zorg ervoor dat je je bestedingsgewoonten en reisvoorkeuren bekijkt om de juiste creditcard voor Uber- en Lyft-ritten en jouw levensstijl te vinden.

Chase Sapphire Reserve

Credello raadt de Chase Sapphire Reserve kaart aan voor zijn indrukwekkende beloningen op reizen, inclusief ridesharing. Kaarthouders verdienen 3x punten voor elke dollar die ze uitgeven aan reizen, waardoor het een uitstekende keuze is voor frequente rijders. Bovendien kunnen punten worden ingewisseld via het Chase Ultimate Rewards-portaal tegen een waarde van 1,5 cent per punt. De kaart biedt ook waardevolle reisvoordelen, zoals toegang tot lounges op luchthavens, Global Entry/TSA PreCheck kostentegoed en reisverzekeringen.

Uber Visa-kredietkaart

De Uber Visa Credit Card is speciaal gemaakt voor liefhebbers van ridesharing en stelt gebruikers in staat om 5 ack in Uber Cash te verdienen op alle Uber-gerelateerde aankopen, inclusief ritten en UberEats bestellingen. Naast rideshare biedt de kaart ook 3 ack op eten, hotels en vliegtickets, plus 1 ack op alle andere aankopen. De verzamelde Uber Cash kan gemakkelijk worden gebruikt voor toekomstige ritten of voedselleveringen.

Capital One Venture Rewards-kredietkaart

Voor degenen die de voorkeur geven aan eenvoud en flexibiliteit, raadt Credello de Capital One Venture Rewards Credit Card aan. Kaarthouders verdienen 2x mijlen op elke aankoop, waardoor ze op een eenvoudige manier beloningen kunnen verdienen. Deze mijlen kunnen worden ingewisseld voor reiskosten, waaronder Uber- en Lyft-ritten, tegen een vaste waarde per mijl.

Citi Premier-kaart

Met een focus op diverse beloningscategorieen is de Citi Premier Card aantrekkelijk voor gebruikers van rideshare die waarde hechten aan flexibiliteit. Kaarthouders verdienen 3x punten op reizen, waaronder ridesharing, en 2x punten op dineren en entertainment. Bovendien kunnen de verdiende punten worden overgedragen naar verschillende loyaliteitsprogramma\’s van luchtvaartmaatschappijen, wat extra veelzijdigheid biedt bij het inwisselen voor ridesharing of andere reiskosten.

American Express Gold Kaart

Credello\’s laatste keuze, de American Express Gold Card, is bedoeld voor gebruikers die vaak ritten delen en graag uit eten gaan. Kaarthouders verdienen een indrukwekkende 4x Membership Rewards punten bij restaurants wereldwijd en 3x punten op vluchten die direct bij luchtvaartmaatschappijen of via Amex Travel geboekt worden. Daarnaast biedt de kaart tot $120 dinerkrediet per jaar, waardoor de kaart nog waardevoller is voor liefhebbers van eten.

Conclusie

Om het meeste uit uw nieuwe kaart te halen, moet u deze gebruiken voor dagelijkse uitgaven en in aanmerking komende aankopen. Betaal het saldo elke maand volledig af om rentelasten te vermijden. Maximaliseer de beloningen door de kaart te gebruiken voor bonuscategorieen, punten verstandig in te wisselen en te profiteren van eventuele introductieaanbiedingen en extraatjes.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire