header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De juridische praktijk transformeren: CaseMark introduceert Workflow, een gratis AI-toolset voor moderne juridische professionals

Aug 11, 2023 5:40 PM ET

CaseMark AI, Inc. lanceert Workflow waarmee juridische professionals beschikken over AI-ondersteunde productiviteitstools

Portland, OR – 7 augustus 2023 – CaseMark AI, Inc., een toonaangevende leverancier van AI-gebaseerde oplossingen voor de juridische sector, is verheugd om de lancering van de langverwachte Workflow-oplossing aan te kondigen. Deze innovatieve, door GPT-4 aangedreven tool, die vandaag beschikbaar is als Microsoft Word Addin en Chrome Browser Extension, is klaar om de manier waarop juridische professionals werken te transformeren, door het stroomlijnen van documentcreatie, onderzoek en workflow management.

CaseMark Workflow, dat vandaag gratis beschikbaar is, stelt juridische professionals in staat om AI-gestuurde suggesties, sjablonen en geautomatiseerde opmaakfuncties te integreren in hun voorkeursomgeving. Nu kunnen advocaten hun onderzoek, het opstellen van documenten en AI-ondersteunde suggesties combineren tot het eenvoudig opstellen van documenten.

“We zijn verheugd om onze Workflow-oplossing te onthullen, die een belangrijke mijlpaal is in onze reis om AI-ondersteunde productiviteitstools naar de juridische sector te brengen”, zegt Scott Kveton, CEO van CaseMark AI, Inc. “Deze release is onze eerste stap in het bouwen van tools voor de juridische sector die zwaar leunen op AI. In de komende maanden hebben we een reeks producten die niet alleen de manier waarop werk wordt gedaan in de juridische sector opnieuw zullen definieren, maar ook hoe AI wordt ingezet om dat te doen.”

CaseMark AI, Inc. erkent het immense potentieel van AI in het transformeren van het juridische veld. Met Workflow kunnen juridische professionals een grotere efficientie, verbeterde documentkwaliteit en verbeterde samenwerkingsmogelijkheden verwachten. Door tijdrovende taken te automatiseren en intelligente suggesties te doen, stelt Workflow juridische professionals in staat zich te richten op werk van hogere waarde, wat uiteindelijk betere resultaten oplevert voor hun clienten.

“De juridische sector maakt een diepgaande verschuiving door en hoewel het een opwindende tijd is om te bouwen, creeert het ook grote onzekerheid en angst over wat de toekomst brengt. Voor het eerst dicteert technologie niet het proces voor advocaten. Ons doel bij het op de markt brengen van Workflow is om het gesprek aan te gaan met juridische professionals en duurzame relaties op te bouwen die hen helpen om als partners door dit steeds veranderende landschap te navigeren. Dit is de eerste stap op weg naar positieve verandering binnen de sector en het opbouwen van vertrouwen binnen een sector die traditioneel sceptisch is over wat technologie voor hen kan betekenen.”

CaseMark AI, Inc.\’s Workflow-oplossing is de eerste van een reeks innovatieve producten die gepland staan voor release, terwijl het bedrijf de weg blijft plaveien voor AI-aangedreven vooruitgang in de advocatuur.

“De release van ChatGPT was een bliksemafleider voor AI. We leren nu echter dat een enkel, monolithisch groot taalmodel niet het antwoord is op ieders problemen, vooral niet voor advocaten. Hallucinatie is geen optie. Met het juiste platform kunnen unieke, fijn afgestemde LLM\’s aanzienlijk meer waarde leveren dan ooit tevoren. We zijn erg enthousiast over wat er in het verschiet ligt.”

Ga voor meer informatie over de Workflow-oplossing van CaseMark AI, Inc. en het downloaden van de nieuwste Microsoft Word Addin en Chrome Extension naar https://casemark.ai/workflow.

Over CaseMark AI, Inc:

CaseMark AI, Inc. is een toonaangevende leverancier van AI-gestuurde oplossingen die zijn ontworpen om de productiviteit en efficientie in de juridische sector te verbeteren. CaseMark AI, Inc. zet zich in om juridische workflows te transformeren door middel van gemeenschapsinspanningen zoals onze LegalPromptGuide.com en ons innovatieve platform. CaseMark AI, Inc. wil juridische professionals voorzien van geavanceerde AI-tools die processen stroomlijnen en uitzonderlijke resultaten opleveren.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire