header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een auto huren met punten en Miles

Aug 11, 2023 6:19 PM ET

Hogere autoprijzen en minder beschikbaarheid – welkom in het post-COVID tijdperk van autoverhuur. Als u een huurauto nodig hebt en geen goede deal kunt vinden via Credello\’s favoriete autoverhuur apps, overweeg dan om een auto te huren met punten en mijlen.

Wanneer een auto huren met beloningen

Wanneer is een auto huren met kredietkaartbeloningen de moeite waard en wanneer is het een verspilling van uw punten en mijlen? Een auto huren met credit card beloningen is voordelig als het beloningsprogramma aanzienlijke kortingen of cashback biedt op autohuur. Als de inwisselkoers voor autohuur concurrerend is en u geld bespaart in vergelijking met uit eigen zak betalen, is het een verstandige keuze.

Als je beloningsprogramma bovendien extra voordelen biedt zoals verzekeringsdekking of upgrades voor huurauto\’s, dan voegt dat nog meer waarde toe. Aan de andere kant kan het gebruik van punten voor iets anders een betere optie zijn als de inwisselwaarde voor autoverhuur slecht is, of als er waardevollere inwisselmogelijkheden zijn, zoals reizen, vluchten of merchandise, waar de punten een hogere waarde en grotere beloningen bieden.

Een auto huren met punten en mijlen

U hebt besloten dat het waarschijnlijk het beste is om uw creditcardvoordelen te gebruiken om een auto te huren. Om de waarde van uw creditcardpunten en -mijlen te maximaliseren bij het huren van een auto, moet u de onderstaande tips omarmen.

Onderzoek inwisselopties

Onderzoek voordat u boekt de reispartners en overdrachtsopties van het beloningsprogramma. Sommige creditcardprogramma\’s hebben partnerschappen met autoverhuurbedrijven, waardoor u punten direct kunt gebruiken voor autohuur, wat een betere waarde kan opleveren dan punten inwisselen voor een tegoedbon.

Vergelijk aflossingstarieven

Evalueer de omwisselingskoers van punten naar dollars voor autoverhuur ten opzichte van andere inwisselopties. Als autoverhuur een hogere waarde per punt biedt, kan het een beter gebruik van uw beloningen zijn.

Kijk voor bonussen en kortingen

Sommige creditcardprogramma\’s bieden speciale bonussen of kortingen bij het inwisselen van punten voor autoverhuur. Kijk of er lopende promoties zijn die de waarde van uw beloningen kunnen verhogen.

Maak gebruik van co-branded creditcards

Sommige autoverhuurbedrijven hebben co-branded creditcards die exclusieve voordelen bieden, zoals gratis upgrades, kortingen of vrijstelling van kosten. Overweeg om deze kaarten aan te schaffen als u vaak bij een bepaald bedrijf huurt.

Boek vroeg en flexibel

Reserveer uw huurauto ruim van tevoren om zeker te zijn van betere deals en beschikbaarheid. Flexibiliteit met ophaal- en inleverlocaties kan ook meer opties en betere prijzen opleveren.

Begrijp de dekking van de huurverzekering

Controleer of uw creditcard dekking biedt voor de verzekering van uw huurauto, wat u geld kan besparen door extra verzekeringskosten aan de verhuurbalie te vermijden.

Combineer punten met andere kortingen

Bij sommige verhuurbedrijven kunt u beloningen combineren met andere kortingen of promotiecodes, waardoor u nog meer kunt besparen.

Conclusie

Door uw beloningsprogramma te begrijpen, inwisselopties te vergelijken en strategisch te zijn met uw boekingen, kunt u het meeste uit uw creditcardpunten en -mijlen halen bij het huren van een auto.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire