header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Money Mart: 3 dingen om rekening mee te houden bij een noodsituatie voor het gezin

Aug 11, 2023 5:48 PM ET

Een noodsituatie binnen het gezin kan vele vormen aannemen. Het kan een plotselinge en ernstige medische kwestie zijn, een ongeluk, een sterfgeval in de familie of een veiligheidsprobleem zoals een inbraak of brand in het huis.Er is veel om over na te denken tijdens een noodsituatie in het gezin, maar afleiding en stress kunnen ervoor zorgen dat mensen niet bijhouden wat er moet gebeuren.Hier zijn drie cruciale dingen om over na te denken tijdens een noodsituatie in het gezin.

  1. Geld

Spoedeisende reizen, plotselinge reparaties aan huis of auto en crisissituaties in de gezondheid van huisdieren kunnen ervoor zorgen dat een gezin naarstig op zoek moet naar financiele middelen. Niet iedereen heeft spaargeld om op terug te vallen en het kan moeilijk zijn om een noodsituatie het hoofd te bieden zonder voldoende financiele middelen. Het is nog lastiger als de situatie om geld vraagt en creditcards niet mogelijk zijn. Leningen voor de betaaldag zijn een goede keuze voor wie op zoek is naar geld voor dezelfde dag. Aanvragers in Canada kunnen tot $1.500 in contanten krijgen via een eenvoudige online of in-store aanvraag zonder dat er een kredietcontrole nodig is. Het geld wordt dezelfde dag uitbetaald in contanten of via een directe betaling (voor aanvragers in de winkel) en directe storting (voor online aanvragers). Als de situatie niet dringend is of als je meer dan $1.500 nodig hebt, overweeg dan een persoonlijke lening of een lening met onderpand.

  1. Kinderopvang

Gezinnen met kinderen moeten misschien kinderopvang regelen terwijl de volwassenen bezig zijn. Het is het beste om in een noodsituatie contact op te nemen met de vaste babysitter in plaats van iemand anders te zoeken. Gezinnen die normaal niet voor kinderopvang hoeven te betalen, kunnen een vertrouwde buur of familielid vragen om op de kinderen te passen. Als de kinderen op school zitten, is het aan het gezin om te beslissen of ze uit de klas gehaald moeten worden. Ouders die dringend op reis moeten, moeten ervoor zorgen dat hun kinderen van school worden opgehaald. Laat een berichtje achter op de telefoon van het kind of stuur ze een ingesproken berichtje om te laten weten wat er aan de hand is, zodat ze op de hoogte zijn.

  1. Koken en onderhoud van het huis

Zorgen voor de basis huishoudelijke taken zoals koken, schoonmaken en boodschappen doen kan moeilijk zijn in noodsituaties. Het is makkelijk om eten te laten bezorgen als de situatie maar een dag of twee duurt, maar als een gezin te maken krijgt met een ernstige ziekte of een sterfgeval in de familie, kan het nodig zijn om tijdelijk hulp in te schakelen voor het onderhoud van het huis. Tegenwoordig is het makkelijk om iemand te vinden die huishoudelijke klusjes of tuinwerk kan doen op websites met klusjes. Een referentie vragen aan vrienden en familie kan ook zinvol zijn – op deze manier gevonden hulpbronnen kunnen betrouwbaar zijn.Gebruik noodplannen Afhankelijk van de noodsituatie kunnen er verschillende benaderingen zijn om ermee om te gaan.Als het gaat om rampen zoals aardbevingen of branden, is het een goed idee om een systematisch noodplan te maken en ervoor te zorgen dat iedereen in het huishouden (en de grotere gemeenschap) weet hoe het probleem moet worden aangepakt.De Canadese overheid biedt voorbeeldplannen en richtlijnen die online te vinden zijn. Individuen zouden moeten overwegen om er een te downloaden die voor hen zinvol is.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire