header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sam\’s Clubs lidmaatschappen zijn super goedkoop op dit moment

Aug 11, 2023 6:14 PM ET

Of je nu een grote zomerbarbecue organiseert of minder wilt uitgeven aan benzine, een lidmaatschap van een warenhuisclub kan een slimme financiele zet zijn. Sam\’s Club biedt momenteel een jaarlidmaatschap aan voor $24,99 met automatische verlenging (die je kunt opzeggen als je dat wilt). Dit is veel minder dan een Costco lidmaatschap, dat begint bij $60 per jaar, en het biedt net zoveel praktische voordelen. Als je deze deal grijpt en combineert met de perfecte creditcard voor groothandelsclubaankopen, kun je uiteindelijk een aanzienlijk bedrag besparen op aankopen die je toch al zou doen, zoals boodschappen en benzine.

Sam\’s Club VS Costco

Costco is super populair, dus je vraagt je misschien af hoe Sam\’s Club zich verhoudt voordat je een beslissing neemt. Het zijn allebei warenhuisketens, maar ze hebben unieke verschillen. Ten eerste is Sam\’s Club eigendom van Walmart, terwijl Costco onafhankelijk opereert. Wat betreft lidmaatschapsgeld heeft Sam\’s Club over het algemeen lagere jaarlijkse kosten dan Costco. Sam\’s Club accepteert ook meer vormen van betaling, waaronder alle grote creditcards, terwijl Costco alleen Visa accepteert.

Wat betreft de productselectie, bieden beiden bulkartikelen aan, maar Sam\’s Club heeft mogelijk een iets kleiner assortiment. Costco wordt vaak geprezen om zijn hoogwaardige huismerkproducten van Kirkland Signature, terwijl Sam\’s Club zich meer richt op mainstreammerken. Een ander verschil ligt in het ontwerp van de winkel; Costco staat bekend om zijn ruime en eenvoudige opzet, terwijl de winkels van Sam\’s Club kunnen varieren in ontwerp en grootte.

Al met al bieden beide retailers geweldige aanbiedingen, maar het zijn de subtiele verschillen in producten, betaalopties en winkelinrichting die Sam\’s Club uniek maken ten opzichte van Costco.

Haal het meeste uit een lidmaatschap bij Sam\’s Club

Als je overweegt lid te worden van Sam\’s Club, krijg je een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals de mogelijkheid om flink te besparen op alledaagse benodigdheden en boodschappen door groot in te kopen. Je kunt online winkelen met gratis verzending op veel artikelen en zelfs apotheek- of optiekdiensten kopen. Een ander groot voordeel zijn hun tankstations, die alleen voor leden concurrerende prijzen bieden.

Om het meeste uit je lidmaatschap te halen, moet je opletten voor exclusieve kortingen en directe besparingen. Plus, als je je inschrijft voor de Sam\’s Club Mastercard, kun je cashback verdienen op je aankopen.

Conclusie

Groot inkopen is niet alleen slim met de stijgende kosten van levensonderhoud, maar kan ook essentieel zijn. Een lidmaatschap van Sam\’s Club biedt verschillende andere voordelen, zoals goedkoper tanken, waarvan je misschien wel wilt profiteren, vooral nu de jaarlijkse lidmaatschapskosten zo laag zijn.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire