header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bekroond acteur, producent, & regisseur Bryan Cranston leidt Legalweek 2024

Aug 16, 2023 11:58 AM ET

Duizenden juridische leiders zullen in 2024 samenkomen in New York City voor een week vol topprogramma\’s.

New York, NY – 8 augustus 2023 – Bekroond acteur, producent en regisseur Bryan Cranston is de hoofdspreker van Legalweek 2024, die van 29 januari tot 1 februari 2024 terugkeert naar New York City.

Bryan zal op dinsdag 30 januari het podium betreden voor een gesprek getiteld “Breaking Boundaries: De transformerende kracht van doorzettingsvermogen en hard werken”. Tijdens het gesprek zal de heer Cranston zijn persoonlijke verhaal delen, van acteur tot bekroonde creatieve kracht, terwijl hij het Legalweek-publiek inspireert om hun benadering van hun beroep nieuw leven in te blazen.

“ALM is zeer verheugd om Bryan Cranston te verwelkomen als hoofdspreker voor Legalweek 2024. Als genomineerde voor een Academy Award en winnaar van Emmy®, Golden Globe, SAG, Tony® en Olivier Award is hij een uitstekende toevoeging aan het programma van 2024. Zijn verhaal van doorzettingsvermogen gedurende zijn opmerkelijke carriere laat uit eerste hand de transformerende kracht van hard werken zien. Bryan Cranston\’s reis is niet alleen vermakelijk voor het publiek van Legalweek, maar slaat ook direct aan”, aldus Richard Caruso, Senior Vice President Legal Products bij ALM Global.

Naast een aantal van de top advocatenkantoren en corporate legal minds die deelnemen aan de sprekers line-up van dit jaar, zal het Legalweek 2024 programma vier dagen discussieren over onderwerpen varierend van de impact van kunstmatige intelligentie tot opkomende juridische technologieen, data trends, operationele efficientie, contract management en nog veel meer.

Inzendingen zijn ook geopend voor de Legalweek Leaders in Tech Law Awards 2024. Deze awards erkennen innovatie in de juridische technologiesector en zetten mensen in de schijnwerpers die werken aan baanbrekende projecten en initiatieven in de VS. Nominaties worden geaccepteerd tot 6 oktober 2023.

Ga voor meer informatie over Legalweek 2024 naar: http://legalweekshow.com/ of volg @Legalweekshow en ga naar #Legalweek24 voor updates.

Over ALM

ALM Global, een informatie- en inlichtingenbedrijf, voorziet klanten van cruciaal nieuws, gegevens, analyses, marketingoplossingen en evenementen om de zaken van het bedrijfsleven succesvol te beheren. ALM bedient een gemeenschap van meer dan 6 miljoen zakelijke professionals die op zoek zijn naar manieren om te ontdekken, te verbinden en te concurreren in zeer complexe sectoren. Ga naar www.alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze aankomende evenementen. Volg ons op Twitter via @ALMGlobal_.

ALM Media Contact:

Abbegayle[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire