header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Credello\’s keuze voor de beste kredietkaarten voor luchtvaartmaatschappijen voor juli 2023

Aug 16, 2023 1:12 PM ET

Als je een consequente reiziger bent die op zijn uitgaven let, moet je een travel creditcard gebruiken om punten te verdienen op je reizen. Deze kaarten bieden verschillende voordelen, beloningen en extraatjes die je reiservaring kunnen verbeteren en je kunnen helpen geld te besparen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste airline creditcards voor juli 2023, volgens Credello. En met 63% van de volwassenen in de VS die van plan zijn om deze zomer op reis te gaan, kun je maar beter gaan!

Capital One Venture X Rewards-kredietkaart

De Capital One Venture X Rewards Credit Card is een topper voor eersteklas voordelen en flexibiliteit. De kaart biedt loungetoegang tot luchthavens en een mobiele telefoonverzekering, waardoor het een waardevolle kaart is voor het hele gezin. De kaart heeft een relatief lage jaarlijkse vergoeding van $395, gecompenseerd door tot $300 aan jaarlijkse reiskredieten en een jaarlijkse bonus van 10.000 mijlen. Met deze kaart verdient u 2 mijlen per dollar op alle in aanmerking komende aankopen, 5 mijlen per dollar op vluchten die u boekt via Capital One Travel en 10 mijlen per dollar op hotels en huurauto\’s wanneer u boekt via Capital One Travel.

1. United ClubSM Oneindige Kaart

De United ClubSM Infinite Card is een uitstekende keuze voor United Airlines flyers die waarde hechten aan toegang tot de United Club lounges. De kaart biedt 4 mijlen per dollar op United® aankopen, 2 mijlen per dollar op alle andere reizen en diners, en 1 mijl per dollar op andere aankopen. Met een welkomstaanbod van 80.000 bonusmijlen en 1.000 Premier kwalificatiepunten is deze kaart ontworpen om exclusieve voordelen te bieden aan liefhebbers van United Airlines. De kaart biedt voordelen zoals gratis ingecheckte bagage, prioriteit bij het instappen en besparingen op aankopen tijdens de vlucht. Hoewel de jaarlijkse kosten $525 bedragen, zijn ze lager dan een standalone lidmaatschap van de United Club.

2. Chase Freedom FlexSM

Voor een veelzijdige reiskredietkaart die geweldige beloningen biedt, is de Chase Freedom FlexSM een uitstekende keuze. Deze kaart valt op met 5 as terug op tot $1.500 in categorieen die elk kwartaal veranderen, 5 as terug op reizen gekocht via Chase Ultimate Rewards®, 3 as terug op dineren en drogisterijen, en 1 as terug op alle andere aankopen. Met een welkomstaanbod van een bonus van $200 na besteding van $500 binnen de eerste drie maanden, biedt deze kaart zonder jaarlijkse kosten waarde en flexibiliteit. De kaart biedt ook een reisannulerings- en onderbrekingsverzekering, een mobiele telefoonverzekering en een autoverhuurverzekering.

3. Chase Sapphire Reserve®

De Chase Sapphire Reserve® is een krachtpatser voor het boeken van vluchten en het maximaliseren van beloningen. Het biedt 5 punten per dollar op vluchten, 10 punten per dollar op hotels en autoverhuur en 3 punten per dollar op andere reizen en eetgelegenheden. Met een welkomstaanbod van 60.000 bonuspunten na besteding van $4.000 in de eerste drie maanden is deze kaart een uitstekende optie voor frequente reizigers. De kaart wordt geleverd met een jaarlijkse vergoeding van $ 550, maar biedt voordelen zoals een jaarlijks reiskrediet van $ 300, toegang tot deelnemende lounges en voordelen van reisverzekeringen.

4. Aeroplan® Creditcard

De Aeroplan® Credit Card is een aantrekkelijke keuze voor Air Canada en United Airlines vliegers vanwege de flexibele inwisselmogelijkheden. Kaarthouders verdienen 3 punten per dollar op eten, boodschappen en Air Canada aankopen en 1 punt per dollar op andere in aanmerking komende aankopen. Met een welkomstaanbieding van 50.000 punten na besteding van $3.000 in de eerste drie maanden helpt deze kaart je snel beloningen te verdienen. De kaart biedt voordelen zoals een gratis eerste ingecheckte tas, vluchtbeloningen tegen gereduceerd tarief, reisverzekering en dekking voor autoverhuur.

5. Delta SkyMiles® Platinum American Express-kaart

Deze kaart biedt 3 mijlen per dollar op Delta-aankopen en aankopen rechtstreeks bij hotels, 2 mijlen bij restaurants wereldwijd (inclusief afhaalmaaltijden en bezorging in de VS) en in Amerikaanse supermarkten, en 1 mijl per dollar op andere in aanmerking komende aankopen. Met een welkomstaanbieding van 85.000 bonusmijlen na besteding van $4.000 in de eerste zes maanden, biedt deze kaart een aanzienlijk verdienpotentieel. De jaarlijkse kosten voor deze kaart bedragen $250.

Een van de opvallende voordelen van de Delta SkyMiles® Platinum American Express Card is het jaarlijkse metgezelcertificaat. Met dit certificaat kun je een metgezel meenemen op een binnenlandse vlucht in de hoofdcabine voor alleen de kosten van belastingen en toeslagen. Daarnaast genieten kaarthouders van een gratis ingecheckte tas op Delta vluchten, 20 ack op aankopen tijdens de vlucht als tegoedbon, en tot $100 tegoed voor hun Global Entry of TSA PreCheck aanvraagkosten. Je kunt Delta SkyClubs in tegen een exclusief tarief voor kaarthouders, maar niet gratis.

6. Southwest Rapid Rewards® Priority Creditcard

De Southwest Rapid Rewards® Priority Credit Card is een aantrekkelijke keuze voor toegewijde reizigers van Southwest Airlines. De unieke voordelen van Southwest, zoals de Companion Pass en gratis ingecheckte bagage, maken deze kaart bijzonder waardevol. Met de kaart verdient u 3 punten per dollar op Southwest aankopen, 2 punten per dollar op Rapid Rewards hotel en autohuur aankopen, 2 punten per dollar op lokaal vervoer en woon-werkverkeer (inclusief rideshare), 2 punten per dollar op internet, kabel, telefoondiensten, en bepaalde streaming, en 1 punt per dollar op andere aankopen. De jaarlijkse kosten voor deze kaart zijn $149.

De Southwest Rapid Rewards® Priority Credit Card valt op door zijn 7.500 punten bonus en een $75 Southwest reiskrediet, die kunnen helpen compenseren de jaarlijkse vergoeding. Kaarthouders ontvangen ook vier vroege instapkaarten per jaar, wat hun reiservaring verbetert.

Conclusie

Dit zijn slechts een paar van de beste airline creditcards voor juli 2023, volgens Credello. Elke kaart heeft voordelen en beloningen die zijn afgestemd op verschillende reisvoorkeuren. Vergelijk voordat je een creditcard kiest de functies, kosten en beloningen om de kaart te vinden die past bij je reisbehoeften en bestedingsgewoonten. Vergeet niet om een creditcard van een luchtvaartmaatschappij verstandig en verantwoord te gebruiken om je beloningen en voordelen te maximaliseren.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire