header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: 5 benodigdheden voor het starten van een bedrijf

Aug 16, 2023 12:14 PM ET

Wie een bedrijf begint, moet met veel dingen rekening houden, zoals vastberadenheid, passie, lef, financiering, marktonderzoek, marketing en het aannemen van personeel. Door in een vroeg stadium over deze factoren na te denken, kunnen nieuwe ondernemers hun doelen sneller bereiken. Hier zijn vijf essentiele zaken voor iedereen die erover denkt een bedrijf te starten.

Een ondernemingsplan

Een ondernemingsplan is een van de meest essentiele dingen die een aspirant-ondernemer nodig heeft. Een duidelijk ondernemingsplan kan bedrijfseigenaren helpen om zicht te houden op hun bedrijfsdoelen op korte en lange termijn, om de voortgang te controleren en om tactieken aan te passen wanneer dat nodig is. “Een goed ondernemingsplan bevat ook je waarden. Deze worden je Poolster in moeilijke tijden”, zegt Clay Cooper, CFP®, adviseur vermogensbeheer bij Clearview Financial Partners – Northwestern Mutual in Vancouver, Wash. Dit document schetst bedrijfsdoelen, strategieen en een plan om ze te bereiken. Het kan een leidraad zijn voor zakelijke beslissingen, helpen bij het structureren van processen en zelfs dienen als hulpmiddel om financiering van investeerders te krijgen. “Zorg voor een tienjarendoelstelling, een driejarenplan, eenjarendoelstellingen en ga dan per kwartaal sprinten”, zegt Cooper. “Zorg ervoor dat je na elk kwartaal reflecteert en herijkt welke problemen en kansen moeten worden aangepakt voor het volgende kwartaal.”

Financiering

Ondernemers moeten genoeg geld hebben om de opstartkosten te dekken, zoals het huren van kantoorruimte, het inhuren van werknemers en het aanschaffen van inventaris of voorraden. Contant geld is koning voor een startup. Er zijn verschillende manieren om aan geld te komen voor een bedrijf, zoals het afsluiten van leningen of het gebruiken van spaargeld. “Polishouders met een levensverzekering of universele levensverzekering kunnen zelfs lenen tegen de contante waarde van hun polis als financieringsbron om onverwachte kosten of kansen te dekken,” aldus Cooper.

Een geweldig team

“Het lijkt wel of we in een wereld leven waar geweldige teamleden moeilijk te vinden zijn. Service is alles voor je klanten. Niemand wil een 1-800 telefoonnummer bellen. De grootste groei in ons bedrijf is niet te danken aan een of ander nieuw gek idee, maar aan het aannemen van de juiste mensen. Ik voel me zo gelukkig met het team dat we hebben opgebouwd. Dat is het geheime wapen van elke ondernemer,” zegt Cooper.

Niet iedereen begint een bedrijf met de planning om meteen mensen aan te nemen. Veel bedrijfseigenaren beginnen als enige werknemer en velen runnen hun hele carriere op die manier een succesvol bedrijf. Maar voor degenen die personeel aannemen, zijn er een paar overwegingen. Nieuwe ondernemers zullen zich willen omringen met mensen die hun visie en waarden delen en die betrouwbaar, deskundig, flexibel en flexibel zijn. Het is ook belangrijk dat collega\’s bereid zijn om open en eerlijke feedback te geven over praktijken en beslissingen die niet werken. Een van de meest invloedrijke boeken die Cooper heeft gelezen over dit onderwerp is “Who Not How” van Dan Sullivan.

Marktanalyse

Een grondige marktanalyse kan zorgen voor een diepgaand begrip van de branche en de wetenschap dat wat het bedrijf aanbiedt een gat vult. “Dit betekent dat er een marktanalyse moet worden uitgevoerd, die een overzicht kan geven van de bedrijfstak, mogelijke doelmarkten en eventuele concurrenten,” zegt Cooper. “Deze informatie helpt bedrijfseigenaren om weloverwogen beslissingen te nemen over strategie en positionering.”

Een marktanalyse kan er verschillend uitzien, afhankelijk van het type bedrijf. Iemand die een lokale bakkerij opzet, kan veel leren door met potentiele klanten te praten en de concurrentie te observeren. Maar iemand die een cosmeticalijn lanceert, moet misschien samenwerken met een marktonderzoeksbureau om te weten te komen waar beautyfanaten naar op zoek zijn en hoe ze kunnen doorbreken op de markt.

Een concurrentievoordeel

Tot slot moeten bedrijfseigenaren iets hebben dat hen een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van andere bedrijven in de branche. “Ondernemers moeten zich afvragen waarin ze zich onderscheiden van hun concurrenten. En dat vervolgens gebruiken als kader voor hun berichtgeving en marketing,” aldus Cooper. “Een concurrentievoordeel kan helpen om klanten aan te trekken, om ervoor te zorgen dat je klanten je grootste pleitbezorgers worden en om het bedrijf te laten groeien. Het is ook een goede manier om potentiele investeerders te overtuigen als de tijd rijp is.”

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het bieden van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering verlaagt de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company(NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Certified Financial Planner Board of Standards, Inc. (CFP Board) is eigenaar van het CFP®-certificeringsmerk, het CERTIFIED FINANCIAL PLANNER™-certificeringsmerk en het CFP®-certificeringsmerk (met plaquetteontwerp) logo in de Verenigde Staten, dat mag worden gebruikt door personen die met succes voldoen aan de vereisten voor initiele en doorlopende certificering van de CFP Board.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire