header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rapp & Krock, PC verwelkomt een aantal nieuwe advocaten

Aug 16, 2023 1:14 PM ET

HOUSTON, TEXAS – Rapp & Krock, PC, een advocatenkantoor in Houston, Texas ten dienste van particulieren, starters en kleine/middelgrote bedrijven, heeft onlangs zijn team uitgebreid met drie nieuwe advocaten in twee verschillende praktijkgroepen. Bradley K. Jones en Jaclyn Barbosa treden toe tot de business litigation groep en Victor Santana treedt toe tot de Probate, Estates, Elder law, and Trusts groep.

Brad Jones komt van Baker Hostetler, LLP, waar hij meer dan tien jaar lang bedrijven vertegenwoordigde in zaken met betrekking tot commerciele geschillen, incasso, rechten van crediteuren, werkgelegenheid, niet-concurrentie en handelsgeheimen. Als senior litigator voegt Brad zijn expertise en kennis toe aan het ervaren litigatieteam van het kantoor om het groeiende aantal zakelijke klanten van het kantoor van dienst te zijn.

Brad is afgestudeerd aan The University of Texas waar hij zijn bachelor in bestuurskunde behaalde met een minor in filosofie. Later behaalde hij zijn J.D. aan het South Texas College of Law in Houston, waar hij redacteur was van de Corporate Counsel Review. Brad werkte voor Magistrate Judge Mary Milloy bij de U.S. District Court voor het Southern District van Texas.

Jaclyn Barbosa voegt zich bij Rapp & Krock vanuit Hunton Andrews Kurth, waar ze haar praktijk richtte op arbeids- en werkgelegenheid, commerciele geschillen en faillissementsgeschillen. Haar ervaring omvat federale en staatsrechtszaken met betrekking tot intimidatie, discriminatie, contractbreuk, fraude, onrechtmatige daad, nalatigheid en misleidende handelspraktijken.

Met een achtergrond in arbeidsrecht adviseert Jaclyn werkgevers over arbeidsgeschillen, vorderingen uit onrechtmatige daad, loon- en urenkwesties, arbeidsbeleid en handboeken, eerlijke kredietrapportage, beperkende convenanten en transactieaangelegenheden.

Jaclyn is afgestudeerd aan de Texas A&M University met een bachelor in sportmanagement, een minor in bedrijfskunde en een minor in rechten. Jaclyn behaalde haar J.D. aan het South Texas College of Law in Houston. Tijdens haar studie werkte ze als juridisch medewerkster bij Hunton Andrews Kurth in verschillende praktijkgroepen, waaronder arbeidsrecht, faillissement en herstructurering, procesvoering, handelsrecht, massaschade en nalatenschappen.

Het kantoor verwelkomt ook Victor Santana als het nieuwste lid van de Probate, Estates, Elder law, and Trusts groep van het kantoor. Victor\’s praktijk richt zich op estate planning en administratie, langetermijnplanning, voogdij, ouderenrecht en nalatenschappen.

Victor bezocht de Universiteit van Houston waar hij cum laude afstudeerde in politieke wetenschappen en economie. Later behaalde hij zijn J.D. aan het South Texas College of Law in Houston. Tijdens zijn rechtenstudie nam Victor deel aan de LITC-kliniek (Lower Income Taxpayer Clinic) en de VITA-kliniek (Volunteer Income Tax Assistance Clinic). Voordat hij afstudeerde, werkte hij bij American International Group (“AIG”).

Rapp and Krock is gebouwd op zes kernwaarden die de unieke benadering van samenwerking met bedrijven, investeerders en andere individuen om lange termijn relaties op te bouwen bevorderen. Als vertrouwde juridische adviseurs bieden de advocaten van het kantoor aangepaste, praktische en uitgebreide oplossingen en agressieve juridische strategieen voor hun clienten. Het kantoor werd in 2010 opgericht door Brad Rapp en Kenneth Krock, nadat ze beiden partners waren geweest bij andere middelgrote en grote advocatenkantoren.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire