header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steeds meer Amerikanen verbergen hun creditcardschuld

Aug 16, 2023 4:09 PM ET

Er is zoveel schaamte rond creditcardschulden en toch hebben zoveel mensen ze. Uit een nieuw rapport van NerdWallet blijkt dat twee op de vijf Amerikanen vinden dat creditcardschulden genant zijn en die schaamte vertaalt zich in financiele geheimzinnigheid – een derde van de getrouwde Amerikanen met een creditcardschuld heeft zijn of haar partner niet verteld wat ze schuldig zijn.

Bovendien is deze tendens nog sterker bij jongere Amerikanen, die vaker financiele geheimen hebben voor hun partner: 63% van de Gen Zers en 58% van de millennials zeiden dat ze hadden gelogen of financiele details hadden achtergehouden voor hun partner. Geldproblemen zijn de oorzaak van de meeste relatieproblemen!

Als je je schaamt voor je creditcardschuld, dan hoeft dat niet. De meeste mensen hebben het, en het loslaten van schaamte zal je helpen om met een aanvalsplan te komen om je schuld af te betalen. Dat gezegd hebbende, kun je misschien kijken naar een cashbackkaart om te gebruiken voor maandelijkse uitgaven – zorg er wel voor dat je hem elke maand afbetaalt zodat je geen rente opbouwt. U kunt bijvoorbeeld de beste 2 as back kaart kiezen voor uw behoeften en wat geld krijgen voor aankopen die u toch al zou hebben gedaan, wat u een beetje uitstel biedt terwijl u aan een schuldenvrije reis begint.

Waarom schuldschaamte averechts werkt

Schaamte is een contraproductieve emotie voor het afbetalen van schulden, omdat het kan leiden tot een negatieve mindset en vooruitgang in de weg kan staan. Schaamte creeert gevoelens van ontoereikendheid en zelfverwijt, wat mensen kan demotiveren om positieve acties te ondernemen om hun schulden aan te pakken. Het kan hen ervan weerhouden hulp te zoeken of effectieve strategieen te verkennen.

Overweldigende schaamte kan ook leiden tot vermijding of ontkenning, waardoor het moeilijk wordt om het schuldenprobleem frontaal aan te pakken. In plaats daarvan kan het aannemen van een proactieve en positieve houding, het focussen op financiele doelen en het zoeken van ondersteuning effectiever zijn bij het aanpakken en afbetalen van schulden. Zelfcompassie en vastberadenheid zijn de sleutel tot het overwinnen van schulden.

Een cashback-creditcard gebruiken

Volg deze tips om slim gebruik te maken van cash back creditcards. Kies eerst een kaart die aansluit bij uw bestedingsgewoonten en die hoge beloningen biedt op uw meest frequente aankopen. Maximaliseer uw beloningen door de kaart te gebruiken voor dagelijkse uitgaven, zoals boodschappen, gas en eten.

Profiteer van bonuscategorieen om hogere cashbackpercentages te verdienen. Elke maand het volledige saldo van uw creditcard afbetalen is cruciaal om rentelasten te vermijden. Houd regelmatig promoties en speciale aanbiedingen van uw kaartuitgever in de gaten om zoveel mogelijk cashback te verdienen. Overweeg tot slot om uw cashback creditcard te combineren met andere beloningsprogramma\’s of loyaliteitsprogramma\’s om uw voordelen te vergroten. Met zorgvuldige planning en verantwoord gebruik kunnen cashback creditcards waardevolle besparingen en beloningen opleveren.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire