header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zo erg is de creditcardschuld in Amerika nu

Aug 16, 2023 4:07 PM ET

Amerikanen worstelen met een ernstige en escalerende creditcardschuldencrisis, die ongekende hoogten bereikt. Volgens nieuwe gegevens van de Federal Reserve Bank bedraagt de totale creditcardschuld in de VS 988 miljard dollar. Dat is veel schuld! De positieve stappen die mensen tijdens de pandemie konden nemen om schulden af te betalen, zijn bijna volledig tenietgedaan. Laten we eens bespreken wat de oorzaak is van deze schulden en wat consumenten kunnen doen, zoals een balansoverboeking bij Wells Fargo, om hun schulden af te betalen.

Wat veroorzaakt de toename van creditcardschulden?

De belangrijkste reden waarom we deze nieuwe astronomische schuldniveaus zien, is inflatie. Wanneer prijzen maar blijven stijgen, grijpen consumenten naar hun creditcards. Deze afhankelijkheid van krediet heeft geleid tot recordhoogte, zoals blijkt uit het “Q1 2023 Credit Industry Insights Report” van TransUnion, dat is opgesteld door Michele Raneri, Vice President of U.S. Research and Consulting bij TransUnion.

Volgens het rapport van TransUnion hebben Amerikanen ongeveer $5.733 aan creditcardschulden, maar er zijn specifieke leeftijdsgroepen die het zwaarst worden getroffen. Mensen tussen de 40 en 49 jaar hebben de hoogste gemiddelde creditcardschuld, met een schuld van ongeveer $7.600 per persoon. Deze leeftijdsgroep, Generatie X, zit vaak klem tussen de financiele verantwoordelijkheden van het zorgen voor bejaarde ouders en het onderhouden van hun kinderen, inclusief het mogelijk financieren van hun studie.

Jongere mensen, in de bevolkingsgroep van 18 tot 29 jaar, hebben voorspelbaar minder schulden, met een gemiddelde van ongeveer $2.900. Dit is niet verrassend, gezien het feit dat de gemiddelde schuld per persoon tussen de 18 en 29 jaar ligt. Dit is niet verrassend, aangezien veel mensen in deze leeftijdsgroep net beginnen met het gebruik van creditcards en financiele onafhankelijkheid. Het is echter nog steeds geen goed idee dat mensen hun volwassen jaren beginnen met schulden.

Stijgende rentetarieven dragen hier ook aan bij. De rente op creditcards schommelt momenteel iets boven de 20%, een aanzienlijke stijging ten opzichte van het gemiddelde van ongeveer 16% een jaar geleden.

Het besluit van de Federal Reserve om de rente sinds maart 2022 meerdere keren te verhogen, heeft een grote rol gespeeld in deze stijgende schuldenlast. Deze renteverhogingen waren bedoeld om de inflatiedruk te beteugelen door lenen duurder te maken voor consumenten. Dit betekent dat creditcardklanten nu worden geconfronteerd met nog hogere rentetarieven, waardoor het nog moeilijker wordt om hun saldo\’s af te betalen.

Hoe om te gaan met creditcardschulden

Te midden van deze alarmerende creditcardschuldencrisis zoeken consumenten naar alternatieve oplossingen om hun financiele lasten te verlichten. Een saldo-overboeking kan voor u de juiste oplossing zijn. Met het Wells Fargo saldo-overboekingsprogramma kunnen mensen hun creditcardtegoeden overboeken naar een Wells Fargo creditcard met een lagere rente. Dit kan leners helpen om geld te besparen op rente en mogelijk hun schuld sneller af te betalen. Het is echter van cruciaal belang dat personen die overwegen hun saldo over te boeken, zorgvuldig de voorwaarden evalueren, met inbegrip van eventuele bijbehorende kosten, voordat ze een beslissing nemen.

Omdat de recordhoge creditcardschulden in Amerika blijven groeien, moeten mensen proactief stappen ondernemen om hun financien effectief te beheren. Dit omvat het opstellen van realistische budgetten, het onderzoeken van strategieen voor schuldaflossing en het inwinnen van professioneel financieel advies. Door deze crisis frontaal aan te pakken, kunnen mensen weer controle krijgen over hun financiele welzijn en werken aan een toekomst zonder de last van overweldigende creditcardschulden.

Conclusie

De creditcardschulden in Amerika hebben een dramatisch niveau bereikt, met mensen in het hele land die gebukt gaan onder schulden die hun weerga niet kennen. U moet uw schulden proactief beheren en op zoek gaan naar passende oplossingen om uw financiele toekomst weer onder controle te krijgen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire