header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Alex Deitch schikt met Mattress Firm

Aug 17, 2023 1:33 PM ET

ATLANTA (11 aug. 2023) – Alex Deitch heeft aangekondigd dat hij in december 2022 een gunstige bindende schikkingsovereenkomst heeft bereikt met Mattress Firm, waarmee een einde komt aan een geschil van zes jaar voor de rechtbank in de staat Texas. Nadat Mattress Firm Deitch, een vastgoedmakelaar uit Atlanta, had aangeklaagd, diende hij een tegenverzoek in bij het in Texas gevestigde bedrijf voor het verstoren van zijn langdurige relatie met Colliers, waar hij tot 2016 een top-producerende makelaar was bij het wereldwijde commerciele vastgoedbedrijf en voor het verstoren van zijn zakelijke relaties met veel langdurige klanten.

“Dit is een \’David vs. Goliath\’-strijd geweest, en ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik, na op feiten gebaseerde ontdekkingen en juridische procedures waarin de waarheid naar voren kwam, eindelijk in het gelijk ben gesteld. Ik ben erg blij met de uitkomst. We hebben altijd het gevoel gehad dat de claims van Mattress Firm ongegrond waren en mijn doel is geweest om me weer te richten op vastgoedontwikkeling,” legt Deitch uit.

Mattress Firm klaagde Deitch aan voor ontwikkelingswerk aan nieuwe winkels omdat hij ook makelaar was. Maar Deitch had duidelijke schriftelijke toestemming van Mattress Firm voor zijn ontwikkelingswerk en Deitch werkte onvermoeibaar aan de groeistrategie van Mattress Firm. De tegenvorderingen van Deitch tegen Mattress Firm overleefden meerdere uitdagingen bij de rechtbank, het hof van beroep van Texas en uiteindelijk het Hooggerechtshof van Texas.

Volgens Deitch\’ advocaten Kevin Ward en Andrea Pawlak van Schulten Ward Turner & Weiss, LLP, “werd het heel duidelijk dat een rechtszaak geen goede zakelijke beslissing zou zijn voor Mattress Firm. We keken ernaar uit om de tegenclaims van Deitch aan een jury voor te leggen, maar we zijn allemaal erg tevreden met het resultaat dat buiten de rechtbank is bereikt.”

Deitch heeft geen enkele misstap toegegeven en kijkt ernaar uit om zijn reputatie als makelaar en ontwikkelaar te herstellen. Sinds zijn vertrek bij Colliers heeft Deitch Falcon Realty Partners opgericht om zich te richten op de ontwikkeling van winkelvastgoed. Het in Atlanta gevestigde Falcon Realty Partners ontwikkelt door het hele land spraakmakende retailprojecten voor nationale merken. Het bedrijf heeft een landelijk bereik en is gespecialiseerd in winkelruimte, waaronder ontwikkeling, investering en beheer. Sinds de oprichting in 2017 heeft Falcon Realty Partners transacties uitgevoerd van meer dan $ 100 miljoen.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen Dit persbericht bevat “toekomstgerichte verklaringen” zoals gedefinieerd in de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Toekomstgerichte verklaringen hebben vaak betrekking op onze verwachte toekomstige activiteiten, plannen, doelstellingen en financiele prestaties en bevatten vaak woorden als “doel”, “doelstelling”, “toekomst”, “schatting”, “verwachten”, “anticiperen”, “voornemen”, “plan”, “geloven”, “nastreven”, “project”, “kunnen”, “zouden” of “zullen” en soortgelijke uitdrukkingen om toekomstgerichte verklaringen aan te duiden. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan verschillende risico\’s en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte of veronderstelde resultaten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de risico\’s vermeld in de secties “Risicofactoren”, “Bespreking en analyse van de financiele toestand en bedrijfsresultaten” en “Bedrijfsactiviteiten” van ons jaarverslag op formulier 10-K voor het boekjaar eindigend op 31 december 2016, voor zover van toepassing, en de andere risico\’s die van tijd tot tijd worden vermeld in onze andere persberichten, rapporten en deponeringen bij de SEC. Als een van onze prognoses of aannames onjuist blijkt te zijn, kunnen onze werkelijke resultaten en de timing van bepaalde gebeurtenissen wezenlijk verschillen van de toekomstgerichte uitspraken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire